Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה cx30 או סקודה קאמיק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום  רב

מתכונן לרכוש  רכב חדש .  מתלבט  בין  מאזדה  CX30  לבין  סקודה  קאמיק-  שתיהן בגירסאות  הבסיסיות .  תודה  

פורסם (נערך)

קשה לרשום בלי לדעת מה הצרכים שלך.

באופן אישי אני יכול לרשום לך שאת הסקודה לא הייתי רוכש בגלל הגיר המקולל שלה ואיכות השירות של היבואן שלה ולמאזדה אני פשוט לא נכנס,היא מאד צפופה.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

המאזדה מרגישה יותר מלוטשת עם איכות גימור שקרובה לפרימיום. המאזדה גם תספק לך ראש שקט לעתיד מכיוון שהמכלולים שלה וותיקים ומוכרים . הסקודה גם מעולה, אבל המכלולים שם רגישים יותר, כלומר פוט הבעיות רב יותר למרות שיכול להיות שכלום לא יקרה. 

פורסם
לפני כשעה, BassDriver כתב:

לגבי הסקודה אני לא יודע
ה CX30 לא צפופה - אבל תלוי מה הגובה שלך.. (אם באזור 1.9-2 מטר אולי צפופה)

אם אני נכנס ל3008 בקלות ול- CX 30 קשה לי לא משנה כמה כיוונונים אני עושה , היא צפופה.

פורסם

אני חושב שזה סובייקטיבי.
גילוי נאות - בעלים של CX30. לא מרגיש צפיפות.
מניח שיש נתונים על נפח האינטריור של 2 המכוניות. לא פוסל שה 3008 מרווחת יותר. אבל תן לבנאדם לנסות את שניהם.
לא אני ולא אתה יכולים לקבוע עבורו מה נחשב לצפוף כן/לא.

פורסם (נערך)

הוא ביקש חוות דעת, הוא קיבל, בשביל זה יש את הפורום.

אני גם יוסיף שלא הרגשתי כזאת צפיפות באף רכב אחר בקבוצה,אם לו הוא לא צפוף ,מעולה, כי כמכונה המאזדה בנויה טוב יותר מהסקודה ותשרוד יותר טוב את השנים ע"פ נסיוני.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם
לפני 21 שעות, meir_gi כתב:

המאזדה מרגישה יותר מלוטשת עם איכות גימור שקרובה לפרימיום. המאזדה גם תספק לך ראש שקט לעתיד מכיוון שהמכלולים שלה וותיקים ומוכרים . הסקודה גם מעולה, אבל המכלולים שם רגישים יותר, כלומר פוט הבעיות רב יותר למרות שיכול להיות שכלום לא יקרה. 

לפי ניסיון שלי מהעבודה הגיר של המאזדות מתחיל לחבוט מוקדם יותר ממה שמצפים (90-100 אלף), יכול גם להיות שזה בגלל שמדובר ברכבי חברה...

פורסם

אלה שני רכבים השייכים לשתי קטגוריות שונות.

נהגתי בשניהם.

למאזדה ייתרון בתא הנוסעים האיכותי והמלוטש וברשימת האבזור הארוכה, סביר להניח שגם במוניטין ובאמינות. לי (גובה 187 ס"מ) מרווח הראש היה צפוף (נהגתי בגאסה עם SUNROOF). למרות שנהגתי בגרסא עם המנוע החזק (2.5 ליטר), הוא פחות גמיש ממנוע הטורבו של הסקודה. אבל תיבת 6 ההילוכים פועלת חלק ורק חבל שאין לה עוד הילוך או שניים.

הסקודה מצויינת במימד הגובה הנדיב, באבזור הבטיחות (9 כריות אוויר) וביחידת ההנעה הנמרצת (נהגתי בגרסה עם מנוע הליטר הקטן). רשימת האבזור פחות טובה ובעיקר מאכזבת העובדה שבלם היד איננו חשמלי.
המולטימדיה של הסקודה היא מהטובות שיש ונוחות התפעול גם היא פשוטה וקלה.

פורסם

אתה סגור רק על שתי אלה? הייתי מציע לך באותו תקציב לשקול קיה סלטוס SUV עם מנוע בנזין 2 ל' חדש SMART STREAM 149 כ"ס ואחלה מומנט של 18.3 קג"מ אחלה אוטו באחלה מחיר 

פורסם

איך בדיוק באותו תקציב?

סקודה קאמיק מהדגם הבסיסי עולה כ-128 אלף ש"ח, המאזדה כ-153 אלף ש"ח.

מבחינת תקציב דווקא יותר הגיוני שהוא התכוון ל-CX3 שעולה כ-120 אלף ש"ח.

קיה סלטוס עולה כ-135 אלף ש"ח ומחסירה הרבה אבזור בטיחות שיש בקאמיק וב-CX30 (בהנחה שהוא אכן התכוון ל-CX30).

גם מבחינת צריכת הדלק, הסלטוס רחוקה מלהבריק, בטח מול הקאמיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התעניינתי בקאמיק וקח בחשבון שזמן האספקה ארוך מאוד, בעיקר אם אתה רוצה את ה 150 כ״ס. המאזדה די זמינה ואפילו שכיחה ב 0 קילומטר, כי היא בסגמנט לא ממש ברור שעכשיו איכשהו מתחיל קצת להתגבש (עם הסיטרואן c4 החדשה והפרוסיד). ישבתי במזדה, אני 1.87 ולא הרגישה לי צפופה בכלל, חוץ מהמושבים האחוריים. ה cx3 לעומת זאת, הרגישה לי מאוד צפופה. הקאמיק הרגישה לי יותר טוב משתיהן. 

פורסם

לא מובנת לי ההתלבטות בין רכב שעולה 128 לאחר שעולה 153. 

אישית, המאזדה מרגישה לי יותר איכותית ושלמה. אבל הייתי מציע לבדוק את הסיאט אטקה סטייל שתתן את היתרונות של הקאמיק (מנוע טורבו עם ביצועים טובים וצריכת דלק טובה). אבל תהיה מרווחת בהרבה (גם מהמאזדה) ובמחיר מעולה. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...