Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דלגית זה אחלה

בעבר הייתי עושה את זה כאימון אירובי אינטרוואלים... ואז.. הסחוס בקרסול התחיל להגמר לי

פורסם (נערך)

אתרום את השנקל שלי, התחלתי משבוע עם הסרטון הזה וזה אשכרה עבד לי.

אחריו כשראיתי תוצאות המשכתי ובררתי על תזונה קטוגנית, בלי ספורט בהתחלה - רק לאכול את מה שמותר, ולא להאמין ירדתי בחודש וחצי מ 91 ל 80-81. מאז עברו חודשיים נוספים, חוטא מדי פעם אבל מרוצה מהשלב הראשון. תכף אתחיל שוב ברצינות וארד ל 74 קג שזה המשקל הרצוי שלי. אני 1.70 ובן 48.מוזמנים לשאול שאלות

ועוד משהו, הדיאטה הקטוגנית מתאימה מאוד למי שאוהב בשר ובעיקר בשר שמן, ביצים מכל סוג וירקות. אסור פירות, שוקולד (מותר מריר מעל 90%), אסור משקאות ממותקים ואלכוהול לא מומלץ (למעט כמה משקאות)

פירמידת האוכל בקיטו.jpg

עריכה אחרונה על ידי Michazzz
  • אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

כבר מקריאה מהירה אני מציע בחום להמנע מהכתבה, שהיא ליקוט של חצאי פסקאות ומשפטים, לפי מיטב המסורת של סיינטיפיק וואלה, ופשוט לקרא את המאמר המקורי עצמו, שהוא קצת פחות... אמממ, פסקני:

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2021.702802/full

נ.ב.

עוד חפירה קצרה, והפרופ׳ שהובילה את הסקירה הזו, מסתבר שהיא טבעונית וחברה בארגון שמקדם תזונה טבעונית והמנעות ממחקר בבעלי חיים.

כל זה לא בא לבטל לגמרי את המאמר, אבל צריך להבין שהוא נכתב מתוך הפוזיציה ובהחלט אפשרי שבחר את המחקרים שמתאימים לערכים שבהם מחזיקה הכותבת.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא טבעונות ולא בעלי אינטרסים, אני מכיר מישהי שניסתה דיאטה קטוגנית והגיעה בסופו של דבר לבית חולים. גופי קטו, חומציות בדם, וכו', בטוח יש המון הסברים באינטרנט. 

אין לי דיעה לטוב או לרע על קטוגניות, רק מה שכן, להיות בבדיקות קבועות מול רופא. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה, בניגוד למאמר, בטח לא מלמד כלום. אנחנו לא יודעים שומדבר על מה שהיא כן או לא אכלה ומה היה מצבה הספיציפי.

פורסם

קראתי את הכתבה בוואלה, אני לא מתכוון לעשות את הדיאטה הזו לכל החיים, אבל אם אגיע למשקל המטרה ויהיה לי כיף וארגיש טוב ובריא, אעשה כל שביכולתי כדי לשמור עליה. זו דעתי. לא מנסה לשכנע אף אחד, אבל את הסרטון ששיתפתי לגבי הניסוי של שבוע שבועיים אני ממליץ לכולם לנסות, תהיו מאוד מופתעים מהניסוי. בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

ציטוט מהמאמר:

In controlled trials, low-carbohydrate diets appear no more effective than other diets that similarly restrict calories 

ואם רוצים מאמר באותו כיוון בערך, קצת יותר מפורט, בבקשה:

https://www.bmj.com/content/363/bmj.k4583

אמ;לק;

Conclusions Consistent with the carbohydrate-insulin model, lowering dietary carbohydrate increased energy expenditure during weight loss maintenance. This metabolic effect may improve the success of obesity treatment, especially among those with high insulin secretion.

אמנם קבוצת ביקורת קטנה, אבל כתוב היטב.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שיניתי קצת את התזונה עוד לפני שפתחתי את הפוסט הזה.

כבר מתחילים לראות תוצאות. 

אבל! ☹️

מה עושים עם הרעב ותחושת המחסור באנרגייה?...

מה ניתן להוסיף לתזונה שימלא קצת את הבטן אבל חסר ערך קלורי?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 40 דקות, ברווז כתב:

אבל! ☹️

תודה לעונים.

אותה תזונה כל הזמן הזה? בלי ארוחות גדולות כמו שכבר נהג לילי כתב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה תלוי באופי של המשנה וגם... הגוף מתרגל. לפעמים.

יש לי חבר שהפך לטבעוני. מאילו עם משמעת עצמית ברזל. הוא מאוד מתגעגע לפיצה, והוא סובל את זה ככה כבר שנים. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

אבל! ☹️

תודה לעונים.

תפריד בין מחסור באנרגיה לבין הרעב.

לגבי הרעב, תזונה עשירה בחלבון מהחי (חלבון הוכח כאב מזון משביע יותר לעומת פחמימה/שומן), קפה רותח, תה רותח, מסטיקים, סודה, ירקות עלים.

פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

אבל! ☹️

תודה לעונים.

רעב זה סימן טוב. מצוין אפילו. כנראה שאתה בכיוון של מחסור קלורי.

תמשיך ככה עוד שבועיים-חודש ותחושת הרעב תפחת מעצמה. ייתכן שהתחושה תישאר שם תמיד, אבל בווליום נמוך יותר.

בנוגע למילוי בטן או ליתר דיוק - לסיפוק יצר הנשנוש - יש לך מגוון נשנושים נטולי קלוריות לחלוטין שאפשר לגוון ביניהם. אצלי זה נע בין מסטיקים מקומיים ל-5 סוגים שונים ומפונפנים להחריד של תה סיני מעליאקספרס... בלי סוכר או ממתיקים.

מי שותה תה רותח?!? תה חולטים בטמפ' נמוכה יותר, בין 60 ל-85 מעלות, תלוי בתה. גבוה מזה - הרגת את התה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...