Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בטאבלט סיני teclast שבגדול אני מרוצה והכל עובד למעט התקלה הזאת. זה פוגע בעיקר בזמן הקלדה כי כל השורה הימנית לא מגיבה ולכן אני צריך להפוך את המסך ואז המיקום של המקלדת משתנה ואני יכול להקליד.

אבל כאמור זה לא נוח ואני רוצה לדעת אם יש מה לעשות, אחרת אחליף מכשיר.

מה עשיתי עד כה? איתחלתי את המכשיר. כיביתי והפעלתי מחדש ואפילו איימתי בקול שאקרא למשטרה. שום דבר  לא עבד

פורסם

אם אתה לוחץ את החלק הזה למטה, זה מגיב?

אז שכבת טאץ׳ התנתקה מהLCD.

בגדול, חוץ מלהחליף מסך, אין מה לעשות, ולא בטוח שזה שווה את זה כלכלית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה יכול לנסות לפרק ולהרכיב את הטבלט בחזרה, אולי יש איזה בורג השתחרר, או קליפס שיצא מהמקום, למרות שפחות נראה לי, כי הדברים האלה בדרך כלל מתחברים בהדבקה.

אני הייתי עושה את זה רק בשביל הספורט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כנראה תופעה נפוצה כי בטאבלט teclast  שאני קניתי מ BG כל המסך לא הגיב. 

כתבתי לחנות והם פתחו טיקט והתחילו עם השטויות שלהם שאצלם וידאו של התקלה ואח"כ גם רצו תמונות. 

שלחתי אותם לעזאזל ובי נשבעתי לא לקנות מהם יותר. את המטען והכבל שמרתי ואת המכשיר נתתי לחבר שיפרק את הסוללה.

קניתי אייפד. אין מה להשוות בכלל. 

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק זרקתי טאבלט סיני שהמסך הפסיק להגיב (לא השתמשתי בו שנה, היה מונח בצד, וכשחזרתי אליו המסך הפסיק להגיב...)

כנראה באמת תופעה נפוצה עם הסינים

פורסם
לפני כשעה, ArikB כתב:

כנראה תופעה נפוצה כי בטאבלט teclast  שאני קניתי מ BG כל המסך לא הגיב. 

כתבתי לחנות והם פתחו טיקט והתחילו עם השטויות שלהם שאצלם וידאו של התקלה ואח"כ גם רצו תמונות. 

שלחתי אותם לעזאזל ובי נשבעתי לא לקנות מהם יותר. את המטען והכבל שמרתי ואת המכשיר נתתי לחבר שיפרק את הסוללה.

מה הוא יעשה עם הסוללה? 🙄

לפני 9 דקות, Mr.Hybrid כתב:

תודה, בדיוק התכוונתי להזמין את הטאבלט הזה (לא זול - סביבות 600 ש"ח).

למה? זה בסה"כ סטיגמה כי המכשיר דווקא כן עבד 9 חודש. עדיף להחליף חדש כל מספר חודשים כי בכל מקרה גם מכשיר יקר נופל ונשחק. לכן אני מעדיף להחליף כל 10 חודשים. ככה כבר 5 שנים אני עושה ומרוצה. הזמנתי היום טבלט מתקדם יותר מאותה חברה אם תרצה משוב דבר איתי בפרטי עוד חודש כשאקבל אותו

פורסם

במכשיר שקניתי המסך לא עבד מהרגע הראשון. רק מראה לך על טיב בקרת האיכות. זה היה המכשיר שמקודם בקבוצות הטלגרם השונות. 

לילדים יש אמזון פייר. דורש קצת יותר התעסקות בהזמנה אבל לפחות אין מפח נפש כשהמכשיר מגיע. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, anonport כתב:

למה? זה בסה"כ סטיגמה כי המכשיר דווקא כן עבד 9 חודש. עדיף להחליף חדש כל מספר חודשים כי בכל מקרה גם מכשיר יקר נופל ונשחק. לכן אני מעדיף להחליף כל 10 חודשים. ככה כבר 5 שנים אני עושה ומרוצה. הזמנתי היום טבלט מתקדם יותר מאותה חברה אם תרצה משוב דבר איתי בפרטי עוד חודש כשאקבל אותו

למה?

למה לא להוסיף עוד כמה מאות, ולקנות סמסונג, שיחזיק שנתיים או יותר?

הגלקסי טאב 4 של אמא שלי החזיק איזה 6 שנים עד שהתפגר.

עלה 1500 כשהיה חדש.

טוב, היו לו תקלות, הוצאתי 100 שקל והחלפתי סוללה ושקע USB, עדיין מכובד מאוד בשביל 6 שנים. הכל כולל הכל 1600 שקל.

עכשיו תחשוב כמה היה עולה להחליף טאבלט סיני ב600 שקל כל 10 חודשים בזמן הזה.

זה כמו לקנות כל חצי שנה נעליים ב100 שקל, כשאפשר לקנות ניו באלאנס שיחזיקו שנתיים ויותר, וגם יהיו הרבה יותר בריאים לרגליים ולגבי.

למה לסבול ולהתעסק עם זבל, כשאפשר לא להתעסק עם זבל?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מעניין 1

• תוכן חדש...