Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בקורסה 11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,   יש לי תקלה ממש בעייתית ברכב ולא המוסכניק ולא אפחד מצליח להבין את מקור הבעיה, בהתחלה מצאנו שהשסתום אדי דלק שבור אז החלפנו לא עזר, לאחר מכן כל חיבור של המחשב לטאבלט לא מוצא תקלה משמעותית חוץ מתקלות BUS גם כשמחובר בנסיעה חשבנו שאולי המערכת מולטימדיה  עושה קצר אז ניתקנו ונסעתי ועדין לא עוזר המוסכניק הרים ידיים אחרי שבטעיים של נסיון יש פה סרטון שמראה את התקלה בשיאה.   זה מתחיל במנורת צ'ק אנג'ין וממשיך ל esp הפעם לא רואים בסרטון אבל זה קודם לבעיה הפיזית, זה קורה על כל ההילוכים d 123 בעמידה האוטו נותן כאלה מכות כאילו המנוע מנסה לבעוט בי הולך ובא. אם אני מכבה ומדליק הבעיה נעלמת לזמן קצר ואז חוזרת אשמח לעזרתכם כאן חברים 

.... 

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, ב.מ.שרותי רכב כתב:

מה זה תקלות BUS  ? 

מה ה Can error? 

נבדקה התנגדות HI CAN LOW CAN ? 

רכב ליסינג לשעבר במקרה?

אין לי שמץ מה אמרת בהתחלה חוץ מזה שתקלוץ bus נאמר שקשור לצמה של הרכב והרכב היה לשעבר בהשכרה

עריכה אחרונה על ידי ziv144
פורסם

ללא חיבור לסורק תקלות לא תצליח להתקדם הרבה לצערי . 

נתקלתי בקצרים בחיבור לחיישן VSS שגורמים לתקלות Can בדגמי קורסה . 

מיליון אפשרויות ידידי . 

מציע לך אולי לנסות מוסך שמכיר יותר את הדגם הנ"ל .

פורסם
לפני שעתיים, ב.מ.שרותי רכב כתב:

ללא חיבור לסורק תקלות לא תצליח להתקדם הרבה לצערי . 

נתקלתי בקצרים בחיבור לחיישן VSS שגורמים לתקלות Can בדגמי קורסה . 

מיליון אפשרויות ידידי . 

מציע לך אולי לנסות מוסך שמכיר יותר את הדגם הנ"ל .

המוסכניק ממש סקרן כמוני הוא שלח לי את התצלון של הטאבלט 

IMG-20210719-WA0016.jpg

פורסם (נערך)

בסרטון רואים נורת תקלות מהבהבת משמע תקלת שריפה בצילינדרים(למשל פלאגים או סליל הצתה) ולאחר מכן מחשב הabs מתריע על תקלה של מומנט מנוע שגוי, בקיצור נורת הabs דולקת בגלל תקלת מנוע.

תיגש למוסך מקצועי שיודע לאבחן אני לא רואה משהו מסובך או חריג.

עם אבחון נכון כשלב ראשון השאר פשוט וקל.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
לפני 5 שעות, רפי לין כתב:

לבעל הקורסה, מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

חיפה ואם מישהו יודע על מוסך אופל בסביבה זה יעזור לי מאוד לא מצליח למצוא 

• תוכן חדש...