Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OLED 65 או LED 75? התלבטות קשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לתת לי המלצה על דגם ספציפי,המחיר לא חשוב,העיקר שיהיה 55 או 65 OLED.

אם LG מייצרים את הפנאלים ל SONY אז למה לקנות SONY ?

הקיצר,אני מבולבל

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אם יש לך תקציב ל65

לך על ה-LG 65C1

אלא אם כן אתה שם אותה בחדר שינה ואז 55 יותר הגיוני

הדגם אותו דגם

.

כפי שרשמתי בהודעה הקודמת, יש כאלו שמעדיפים סוני בגלל שהיא מגיעה עם אנדרואיד טיוי, ויש כאלה שהם פשוט אוהבים סוני.

אני חושב שמה שLG עשו עם ה-WEBOS6 מצדיק את ההעדפה כלפי LG

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

זה לא רק הממשק.

מישהו אמר לי ש SONY עושים קליברציה יותר טובה למסך ולכן הם יותר יקרים.

הרי תכל"ס על מה SONY לוקחים יותר כסף ?

פורסם (נערך)

יש שיגידו שסוני לוקחים כסף על השם..

בכל מקרה אם להתייחס לסוני בסדרת הלדים הם משתמשים בפאנל שונה מ-LG שזה פאנל VAאז שם ההבדלים גדולים יותר.

אבל שמדובר באולד, באמת שאיני רואה סיבה אחת אפילו למה להעדיף את הסוני

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

אז פנסוניק מייצרים לעצמם, בלי סוני

כנראה שמעבד התמונה בסוני עושה את כל ההבדל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לפני 12 שעות, roy007 כתב:

המסך לא רחוק מהקיר כשהוא על זרוע?

סנטימטרים בודדים

זו הזרוע ספציפית אז המבנה שלה צמוד לקיר ונפתח (קשה להסביר קל לראות)

זה פשוט מתקן מעולה וסופר איכותי (מניסיון כאמור. לא רק שלי, יש לעוד חברים ויש עליו 30 אלף ביקורות באמזון)

Full Motion TV Wall Mount Bracket Dual Articulating Arms Swivels Tilts Rotation for Most 37-70 Inch LED, LCD, OLED Flat Curved TVs, Holds up to 132lbs, Max VESA 600x400mm by Pipishell https://www.amazon.com/dp/B07MZTT1BF/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_R3JQDJ4EQ8B5RM91972B?_encoding=UTF8&psc=1

לגבי הלמה סוני - אך ורק בדגמים היקרים - יש להם מעבד תמונה שנחשב (עד 2021) ליותר מוצלח

מהc1 זה כבר לא נכון ואם רוצים להתעסק בגיימימג לזכרוני - לlg יש תמיכה אפילו יותר טובה עבור מצבים של variable refresh rate.

לכבי הסטימרים המובנים - פייר ? כולם אשפה לעומת אפל טיוי החדש (שמבחינת כח עיבוד שם את כולם בכיס מינוס תמיכה ב120 הרץ שאולי תבוא כי החומרה יכולה והפורט הוא 2.1) או הגוגל כרומקאסט החדש עם אפליקציות. וכולם יתיישנו יותר מהר מהטלוויזיה. (לפחות כל מה שאני ראיתי מסוני , סמסונג וlg  כשיש לי את הoled של lg וסמסונג lcd סדרה 9 מהשנה בבית, וניסיתי גם את הסוני כי שקלתי. בסופו של דבר שתי הטלוויזיות מחוברות לאפל טיוי לרוב זמן הצפייה)

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 12 שעות, yoni2sh כתב:

זה לא רק הממשק.

מישהו אמר לי ש SONY עושים קליברציה יותר טובה למסך ולכן הם יותר יקרים.

הרי תכל"ס על מה SONY לוקחים יותר כסף ?

אחרי שקונים נכנסים ל-Rtings להגדרות המומלצות שלהם לאותו מסך ועושים אותו דבר (בלי הקטע של ה-White Balance).

ואז עניין הקליברציה (בד"כ) הופך לשולי. יכול להיות שההגדרות הדיפולטיות של סוני טובות יותר, אבל זה נעלם ברגע שאתה מגדיר בעצמך.

לפני שעתיים, Liviur כתב:

לכבי הסטימרים המובנים - פייר ? כולם אשפה לעומת אפל טיוי החדש (שמבחינת כח עיבוד שם את כולם בכיס מינוס תמיכה ב120 הרץ שאולי תבוא כי החומרה יכולה והפורט הוא 2.1) או הגוגל כרומקאסט החדש עם אפליקציות. וכולם יתיישנו יותר מהר מהטלוויזיה. (לפחות כל מה שאני ראיתי מסוני , סמסונג וlg  כשיש לי את הoled של lg וסמסונג lcd סדרה 9 מהשנה בבית, וניסיתי גם את הסוני כי שקלתי. בסופו של דבר שתי הטלוויזיות מחוברות לאפל טיוי לרוב זמן הצפייה)

לגמרי, הסטרימרים המובנים טובים לשימושים סטנדרטיים מינוס.

אצלנו בבית למשל הסטרימר המובנה היה מיותר כי מחובר גם PS4 גם PS5 וגם PC.

בסופו של דבר זה שימושי להעלות יוטיוב, ופעם בחצי שנה כשיש תקלה של הוט להעלות אפליקציה של מאקו או רשת או משהו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 14 שעות, roy007 כתב:

יש שיגידו שסוני לוקחים כסף על השם..

בכל מקרה אם להתייחס לסוני בסדרת הלדים הם משתמשים בפאנל שונה מ-LG שזה פאנל VAאז שם ההבדלים גדולים יותר.

אבל שמדובר באולד, באמת שאיני רואה סיבה אחת אפילו למה להעדיף את הסוני

לך על LG בלבד - אני הייתי עם סוני (LED) ועברתי ל oled65c7 שמדהימה - כעת יש סדרה חדשה

פשוט הנאה והכיוון שלך מאד נכון.

קובי

:-)

פורסם
לפני 22 שעות, roy007 כתב:

תגידו בעניין קצת אחר..

כדאי להתקין על מתקן קיר צמוד או על זרוע?

על מתקן קיר זה 99₪

וזרוע הם רוצים התקנה 350₪ אם אני קונה אותה

ואם הם מביאים את הזרוע זה 760₪ כולל התקנה.

יש לי בבית גם זרוע וגם צמוד קיר.

הזרוע כמובן ממש נוח כי יש גישה לכל החיבורים.

ההתקנה של הזרוע די יקרה, זאת הצעת המחיר של ח.י? 

או שתתקין לבד אם יש לך ידיים טובות שתקנה את המתקן ותביא מישהו שיעשה לך. לדעתי לא יקחו יותר מ100 שקל על העבודה.

בטלוויזיה שהיא צמוד קיר, יש לי כבל HDMI שמחובר לטלוויזיה וכבל מאריך לכניסת USB.

ככה שאם אני רוצה לחבר התקן נוסף או DOK, אני פשוט שולף את הכבלים ללא כל בעיה.

פורסם
לפני שעתיים, shachar187 כתב:

יש לי כבל HDMI שמחובר לטלוויזיה וכבל מאריך לכניסת USB

הבעיה העיקרית היא:

1. האם הכבל ששמת הוא 2.1 כדי לחסוך התעסקות בעתיד.

2. רוב הרסיברים בשוק היום הם HDMI 2.0 - אז אם אתה מתכנן לפצל מהרסיבר - אתה לא תוכל לעשות 4K hdr 120hz או 8k כנראה או לוותר על 4:4:4 מבחינת צבעים.

כשהחלפתי לoled העברתי גם עוד 3 כבלים של HDMI 2.1 בקיר כדי לחסוך התעסקות עתידית (שכבר נתפסו על ידי הPS5 והאפל טיוי וחיבור ARC ולמכשירים נוספים לרסיבר שפחות דורשים רוחב פס)

זה שולי כרגע אבל תכננתי קדימה (+ יש לי כבר 2 מכשירים שדורשים יותר, והאמת הXbox אני לא העברתי עוד כבל רק כי הוא Series S אז תכלס בקושי יצטרך יותר מHDMI 2)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי אין את המורכבות הזאת. במקסימום מחבר לפטופ כי אני רואה הרבה שידורי ספורט דרך האינטרנט.

אם לפות"ש לא צפויה התעסקות יתרה והתעקשות על הטכנולוגיות הכי מתקדמות, זה אחלה פתרון.

אם המקרה שלו דומה לשלך, אז ללא ספק עדיפה זרוע.

פורסם

שאלתם אז אשיב

טלוויזיה אני רואה דרך אפליקציית סטינג לכן אין כבל.

מה שכן יחובר זה כבל hdmi 2.1 לפליסטייישן, כבל רשת, ועוד כבל hdmi אחד שיהיה ספייר.

יש קוברה בקיר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תתחדש

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...