Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

פתאום דפיקה בדלת , מקבל מכתב מאיזה עו"ד שפירא מכביש 6, 

הם לא הודיעו לי על החוב שנתיים, פתאום הביאו לי את החוב אחרי שתפח פי4 ופי5 , ואז כשמיצו את הגניבה ידעו למצוא אותי טובטוב ושלחו שליח.

מה זה ההתנהלות הזאת ? מאיפה לי לדעת שאני אמור לשלם אנחנו 2021 יש משאבים טכנולוגים שיש להם גישה אליהם אז לא פנו אליי מייד אבל כשראו שהם הולכים לתת קנסות יכלו לשלוח הודעה כלשהי, מאוד קל עבורם לשלוח בקשה לתשלום , זאת התרשלות מצידם שלא יידעו אותי.

יש לי דרך להוריד את הגזלה הזאת ? 

איזה גנבים ברישיון.

עריכה אחרונה על ידי טד
פורסם

תפנה לשפירא ותבקש להציג לך אסמכתאות לשליחת הודעת תשלום מקורית לכתובת שלך. האם הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים? האם עברת דירה לאחרונה?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

צודק אני אפנה אליו, אבקש כמה שיותר הרבה דברים כדי לגרום לו לעבוד עבור הגזלה, אם אפשר לצעוק עליו, ועל כל מי שעובד בשבילו זה יהיה גם טוב, וגם על כביש 6 החלאות האלה . 

הם עושים כל כך הרבה כסף מהגזלה הזאת,

אגב לא הצלחתי להגיש בקשה ל"אמון הציבור" מכיוון שהם לא מקבלים תלונה על כביש 6 כי היה להם יותר מידי כאלה ואין להם מה לעשות..

מה זה השטויות האלה.

"קנסות מנופחים וחיובים מיותרים": משאבת המזומנים של כביש 6 - צרכנות - TheMarker

עוד כותבים לי אם נתפוס אותך נוהג בכביש 6  מבלי ששילמת את הקנסות הכפולים נעצור את רכבך ונגיד לך לשלם , ולא תקבל את הרכב עד שתשלם. חח מה זה המדינה הזאת איפה אני חי .. 

וכן להורות למשרד הרישוי שלא לחדש את הרישיון רכב שלך. 

ובעוד 30 יום אם לא אשלם הם ידפקו כפל מס. חחחחח לא להאמין .   

החבר'ה האלה כל יום משחזרים את אונס הים האדום, בחסות חוק , מדהים . כולם משלמים כמו לוזרים או שיש עוד דרכים להכנס בהם ? מה זה השטויות האלה . 

כשחושבים על זה תופרים את כולם במיסים עקיפים וישירים הכביש הזה מעולם לא היה צריך לעלות כסף לאזרחים.

ההודעה המעצבנת מאתר אמון הציבור שאנחנו משלמים לו במיסים שלנו כדי שידאג שלא ידפקו אותנו:

"

על רקע החלטת הממשלה למנוע המשך פעילות של בני ובנות שירות לאומי בארגון אמון הציבור, אנו נאלצים לצמצם זמנית את פעילות מוקד התלונות.
על כן, החל מתאריך 1.3.2020 המוקד לא יטפל בתלונות כנגד מוסדות ציבוריים דוגמת כביש 6 חוצה צפון
לידיעתכם, באפשרותכם להגיש תלונה ישירות אל המוסדות הציבוריים באתר שירוטוב מבית אמון הציבור ולדרג את הטיפול של המוסד בתלונתכם!"
והנה משהו שלמדתי במדינת ישראל, אם מי שאמור לטפל לך בבעיה שולח אותך למישהו אחר, זה תמיד הולך להיות סרקולציה מייאשת עם מבוי סתום. 

כדאי לבדוק דרך עקיפה לכביש 6 לראות אם אפשר לחסוך מעצמך גזילה 
עריכה אחרונה על ידי טד
פורסם

דפוק לגמרי גם לנסות להכנס לאתר שירוטוב להתלונן עליהם כמו שהם הפנו אותי, האתר בהודעת שגיאה. 

פורסם

לפני כל הצעקות:

שאלה קטנה:

מתי החלפת כתובת במשרד הפנים פעם אחרונה, והאם עברת דירה בשנתיים האחרונות?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 3 שעות, tinoki כתב:

לפני כל הצעקות:

שאלה קטנה:

מתי החלפת כתובת במשרד הפנים פעם אחרונה, והאם עברת דירה בשנתיים האחרונות?

עזוב.
תן לו להמשיך באותו פאתוס (מזמן לא היה פה כזה מעניין).

מימי סופוקליס (לא שחורציאניטיס) ואנטיגונה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
בתאריך 14.7.2021 בשעה 20:00, טד כתב:

עוד כותבים לי אם נתפוס אותך נוהג בכביש 6  מבלי ששילמת את הקנסות הכפולים נעצור את רכבך ונגיד לך לשלם , ולא

תקבל את הרכב עד שתשלם. חח מה זה המדינה הזאת איפה אני חי .. 

וכן להורות למשרד הרישוי שלא לחדש את הרישיון רכב שלך. 

כשחושבים על זה תופרים את כולם במיסים עקיפים וישירים הכביש הזה מעולם לא היה צריך לעלות כסף לאזרחים.

א. ישנו מגרש חנייה לרכבים מוחרמים שהבעלים לא שילם את החוב והרכב נתפס בנסיעה בכביש 6 (נמצא במחלף נחשונים)

ב. תפרט בבקשה מהם קנסות כפולים? 

ג. אין קשר בין חוב לכביש 6 ובין רישיון הרכב שלך.

ד. אדוני שר תחבורה?

אם לא - תסביר בבקשה איך חישבת עלות סלילת כביש (שתוכנן להיות כביש אגרה) + תפעול ,

באופן כזה שיוכל עם ישראל לסוע בו ללא תשלום מיסים.

ונסיים בחידה: מה מציין התמרור הבא?

תמרורים | תמרורי הוריה | תמרור כביש או נתיב אגרה - דפוס פלוס דיזיין

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid
  • מצחיק 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 23 שעות, חולגי כתב:

מימי סופוקליס (לא שחורציאניטיס) ואנטיגונה.

במקרה הזה יותר כמו סיפולוקס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חחחח   

שלחתי תלונה באתר של כביש 6 והורידו לי את הקנסות, שילמתי את הקנס המקורי . 

על הפנים אתם ב"לעזור", אתם פה רק בשביל ללטף את האגו שלכם כנראה כשאין מטרות בחיים אז מוצאים הנאה בלנסות להוריד אחרים... אם הייתי יכול ללטף אותכם הייתי מלטף... שתרגישו טוב. אתם צריכים את זה.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...