Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, 

הלכתי לראות היום מאזדה 2 Pure White 2016. מד אוץ מציג 65,000 ק"מ, עליה לכביש 2/16, יד שניה.

מצב הרכב נראה על פניו טוב מאוד. יש איזה סימן חלודה בדלת וקצת שפשופים (מצ"ב), אבל סה"כ נראה אחלה רכב מבפנים ומבחוץ.

עלו שתי נקודות שרציתי לבדוק:

1. המוכר לא היה בעל הרכב שהופיע ברישיון
  2. בדיקה באתר הסליקה של הביטוח

בדקתי את נושא הבעלים וזה נראה בסדר - הקשר המשפחתי אומת, אין שיעבודים על הרכב. הסיכוי שזה סוחר נמוך.

לעומת זאת, אתר הסליקה של הביטוח העלה שהיה נזק בסוף 2019 ע"ס של 18,144 ש"ח, ללא ירידת ערך. שאלתי את המוכר על תאונות והוא אמר שלא היו תאונות בתקופתו. הרכב היה בבעלותו בתקופת השיפוי של הביטוח. נורה אדומה. המוכר בדק עם הבעלים ואמר שזה בעבור "עבודות פחחות ופנסים. שום דבר רציני."

רציתי לשאול האם הייתי ממשיכים בעסקה בהינתן הסבר סביר של המוכר? האם נזק בסכום כזה מעיד בהכרח על תאונה עם נזק לשלדה?

תודה!

mzd2.jpeg

עריכה אחרונה על ידי carbugger
פורסם

18 אלף שקל זה לא מכה קלה בפגוש,אישית? הייתי ממשיך הלאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה. המשכתי הלאה.

מרגיש לי שהרכב ימכר בכל זאת מעל המחירון. לא הרבה אנשים מכירים את הכלי הזה.

פורסם

18K זה נשמע כמו מכה קטנה. פגוש עולה כמה אלפי שקלים, פנסים יכולים בחלק מהדגמים להגיע גם קרוב ל-10K, עוד קצת פלסטיקים ותושבות, עיטורים לפגוש והופ מגיעים ל-20K.

אם הרכב באמת עניין אותך היית צריך לבקש את הדוח של השמאי כדי לראות מה בדיוק הוחלף.

• תוכן חדש...