Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנוצ קרוסאובר 2016 יד שניה. ראיתי כבר 2 רכבים, שניהם 2016 דגם glx שניהם עלו בנובמבר לכביש.

מטופלים במוסכים מורשים ובזמן (ראיתי היבטוריית טיפולים).

לקחתי אותם לבדיקה ובשני המקרים אמרו לי שיש רעשים מהגיר.

זה משהו מוכר בדגם הזה או שפשוט נפלתי על שני רכבים עם בעיות גיר??

פורסם

אכן הגיר ידוע כבעייתי (הוחלף באחריות בכל המקרים שאני מכיר, גם אחרי תקופת האחריות)

מצד שני, גם המכונים מכירים את העובדה הזו, ולכן מכסתחים את עצמם גם כשעל פניו הגיר תקין

המלצתי היא לבדוק היסטוריית טיפולים ולוודא שהגיר אכן הוחלף / שופץ. אני אישית לא מכיר מקרים של תקלה חוזרת בגיר שהוחלף, אבל אין לי מספיק דאטה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בדקתי את היסטוריית הטיפולים והיו רק את הטיפולים התקופתיים, בלי טיפולי גיר כלשהם. אז אתם ממליצים לרדת מהדגם של השנה הזאת ולהתאמץ עוד קצת לדגם של 2017?

פורסם

אני מחזיק ברכב כזה, "מוח הגיר" הוחלף באחריות כאשר הרכב היה בן 5 ו-60,000 ק"מ.

מדובר בתקלה מוכרת המופיעה בין 60,000-100,000 ק"מ, מתבטאת בנורת התראה אבל הרכב ממשיך לנסוע. ההחלפה יקרה, לכן יש איזה פרוצדורה לקבלת אישור יבואן לתיקון באחריות, אבל עד כמה שאני יודע בדרך כלל מתקבל האישור.

אישית הייתי מעדיף רכב שכבר עבר את התיקון ושטופל במוסכי רשת היבואן, כדי למנוע נסיונות התחמקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

אני מחזיק ברכב כזה, "מוח הגיר" הוחלף באחריות כאשר הרכב היה בן 5 ו-60,000 ק"מ.

מדובר בתקלה מוכרת המופיעה בין 60,000-100,000 ק"מ, מתבטאת בנורת התראה אבל הרכב ממשיך לנסוע. ההחלפה יקרה, לכן יש איזה פרוצדורה לקבלת אישור יבואן לתיקון באחריות, אבל עד כמה שאני יודע בדרך כלל מתקבל האישור.

אישית הייתי מעדיף רכב שכבר עבר את התיקון ושטופל במוסכי רשת היבואן, כדי למנוע נסיונות התחמקות.

אצלי החליפו אחרי מנורה שנדלקה חיישן בעלות של 900 שקל

מוח גיר לא הוצע להחליף כלל

לא המוסך ולא פניה ליבואן עזרו להשתתפות בעלות החלפת הגיר (ביקשו 12,000) למה? לבעלים הקודמים של הרכב היה יקר הצעה של החלפת בלמים במוסך יבואן אז החליף במוסך אחר (מורשה משרד התחבורה ומוסך מאוד מוכר ואמין).

האוטו עם כתם לכל החיים ולא היו מוכנים להתעסק איתי...זרקתי אותו בטרייד ולמדתי לקח לחיים.

בשיחות עם המכונאים טענו שגם אם יחליפו לחדש או מפירוק זה רק ענין של זמן עד שהמחלה תאכל אותו שוב - העדפתי לברוח

ומציע לך גם

פורסם

הבוחן במוסך בו אני מטפל זרק משהו על חיישן לחץ שמן, אבל לא התעמקתי. אחריות היבואן מומשה בלי בעיות - אבל אני מטפל במכונית הזו (והבנים שלי הסוזוקים שלהם, לשעבר שלי) במוסך מרשת היבואן.

הניסיון שלי עם אותו מוסך הוא שהוא לא יקר בהרבה ממוסך כללי מורשה משרד התחבורה, ובמקרה היחיד בו היה יקר הוא עצמו הפנה אותי למקום יותר זול (החלפת ממיר קטליטי). חוץ מזה יש לי ניסיון רע עם צלחות בילום לא מקוריות (ליאנה שהיתה לאשתי בליסינג).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להורים הרכב עם הגיר הזה, בן 6 ובלי בעיות בכלל עד כה, מטפלים וממשיכים לטפל במוסך סוזוקי למרות שכבר ממזמן אין אחריות (לדעתי זה משהו שמשותף לרבים מהלקוחות השמרנים של סוזוקי - הם כמעט תמיד עובדים לפי הספר כביכול) ואין לי ספק שאם תהיה בעיה בגיר אז יחליפו להם באחריות מבלי להתווכח, ככה זה היה עד כה מכל הדאטה שצברתי בנושא.

הבחור שהלך למוסך לא מורשה ולכן התנערו ממנו זה אומנם מגעיל אבל מאוד צפוי במציאות הישראלית, בגלל זה עדיף לא לסטות מהטיפולים במסגרת היבואן בטח אם אתה יודע שיש לרכב בעיה פוטנציאלית.

• תוכן חדש...