Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו פעם הביא גנ'טים מפירוקיה?

מומלץ?

נמאס לי מהטסות המסריחות ברכב שלי רוצה להביא משהו קצת יפה אבל לא בא לי לשבור את הכיס, על חדשים מחירים נעים בין 450-600 בממוצע וצפונה גם ליחידה אחת!

קוטר 195/65/15.

אני חושב שהקוטר 15 נראה קצת מצועצע על רכב גדול כמו האקורד, חושבים שכדאי לי לשים 16?

עד כמה זה כאב ראש לשנות את הקוטר ברישיון?

עריכה אחרונה על ידי icc
פורסם

די פשוט.

ראשית יש לוודא מהם המידות המאושרות לרכב שלך.
הן במידה קוטר 15, 16 ומידת הצמיגים בהתאמה.
לאחר מכן מה מרווח הברגים, ואופסט של הגאנט.

מכאן פשוט לחפש רכבים בעלי מידה זהה וגלגלים לטעמך, ולאתר גאנטים משומשים בכל מיני לוחות.

לקחת בחשבון שבהנתן והם משומשים, ייתכן ותצטרך לחדש אותם בדמות ניקיון או צביעה.

לאחר מציאה והרכבת הגלגלים והצמיגים הנכונים, אם המידה שונתה, פשוט לגשת למכון רישוי ולאשרם ברישיון.

במידה והמידה לא השתנתה, פשוט להרכיב וזהו.
אין צורך ברישוי.

"פרוייקט" קל ונחמד.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

גם החתך קריטי שיתאים?

ומה עם צמיגים?

לא ידוע לי שאפשר להוציא צמיגים לבד בלי מכונה

אני יכול להוציא את הכל זה קל, ואפילו אולי למכור מי יודע קצת לכסות הוצאות 😅

image.thumb.png.dafdd1d4e91011eb82278c3c4da6b655.png

נגיד הסט הזה, איך אני עושה בו חידוש שייראו קצת יותר רענן וחדש?

כי הם נראים אש לפי דעתי העיצוב זה בתכלס ג'נטים לאקורד

עוד חשש זה צמיגים מחברות לא מוכרות שאני רואה במודעות

עריכה אחרונה על ידי icc
פורסם

תבדוק שמותקנים עליהם צמיגים במצב טוב מחברה סבירה. אם מותקן עליו איזה צמיג סיני בן 3-4 שנים, לדעתי אתה תצטרך גם צמיגים חדשים. 

לגבי הג'אנט - תוודא שהם לא התעקמו באיזושהי צורה, או משופשפים. ג'אנט עקום לא הייתי קונה, עם שפשוף עוד אפשר לחיות (וגם לתקן, אבל זה די יקר)

לגבי ניקוי הג'אנט - כדאי לנקות אותם לפני ההתקנה. יש תכשירים ייעודיים לניקוי ג'אנטים (כמו של Sonax, אפשר להשתמש גם ב APC), אבל את זה כדאי לעשות לפני ההתקנה שלהם. לאחר ההתקנה קשה יותר להסיר לכלוך עמוק, פחות נגיש. 

• רעיון טוב! 1

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

ממליץ לקנות אך ורק ג'אנטים מקוריים של יצרן הרכב.

אם אתה מחליף ג'נטים ברזל לחישוקי סגסוגת זולים (אלה שנמכרים ב600 ש"ח ליחידה, הם זולים) לא עשית כלום כי נשארת עם מוצר יותר כבד ופחות חזק מהברזל.

לעומת זאת, במשומשים אפשר למצוא ג'נטים מקוריים במחירים סבירים.
כמובן להרכיב עליהם צמיגים חדשים מיצרן טוב, ולא להשתמש בצמיגים משומשים.

לפני הקנייה, קח את הג'אנטים לפנצ'ריה קרובה למוכר, תריץ אותם על מכונת איזון ותוודא שהם לא עקומים.

עשיתי ככה הרבה פעמים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...