Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי אותו רכב שמופיעמבסרטון (אסטרה 2013) עם בעיית ריח מהמזגן, שביינתים שום דבר לא עזר ( רימון ריח, החלפת פילטר מזגן, וטיפול של מזגניסט)

הייתי שמח אם מישהו דובר רוסית ירחיב מעבר למה שרואים בעין, כגון:

סדר פעולות נכון שמומלץ

מהם הצינורות הנראות בסרטון

האם צריך להזהר מנזק לחיווט שבסמוך (מה יש שם?)

והאם ידוע על תרביס דומה בפעולה שנמכר בארץ?

תודה מראש

פורסם (נערך)

הוא מגן בשקית על החוטים הדיגיטליים שלא יגע בהם מיים.ספרי (לניקוי מזגן-לא הבנתי איזה ספרי בדיוק) לתוך הצינור לאחר שאתה תוחב עד כמה שניכנס הצינור של הספרי.קור על פול במצב סירקולציה. ליסגור תאוטו.וירד בצינור הליכלוך שבמערכת. סוגר הכול ושם חום על פול

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

תודה על התשובה.

המזגן שרשמת על פול, אמור לעבוד תוך כדי שאני שם את החומר או אחרי?

סירקולציה פנימית הכוונה?

מה עם בפילטר ? מתי יוצא ומתי נכנס?

בזמן שיורד המים המלוכלכים? מזגן עובד?

תודה

פורסם

עצה:

דרך יוטיוב ישנו לחצן של "כתוביות"

אתה תקבל כתוביות ברוסית.

לחיצה על גלגל השיניים ב "הגדרות" יאפשר לך לשנות את הכתוביות לכל שפה שתבחר.

אני מניח שזה יותר טוב משום דבר...

תרגום.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בהחלט יותר טוב משום דבר.  בהרבה מקרים זה טוב במיוחד אם אתה רוצה לשפר את מצב הרוח שלך.

פורסם

א מוציא את הפילטר ב משפריץ את החומר כשכבר שמת כלי כי תוך כדי השפרצה יתחיל לצאת חומר)הכלי לחומר שיצא שלא ילכלך תאוטו(ג מזגן על הכי קר על סירקולציה פנימית וליסגור תדלתות ככה האויר עובר במזגן בקונטרה למשך לפחות 5 דקות ד ליסגור הכול ולהחזיר תפילטר פילטר להכניס עם החץ כלפי מטה ה להפעיל על חום כדי ליבש הכול

• תוכן חדש...