Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

עבדתי במכון ויצמן בתפקיד מסוים במשך כחודשיים, תפקיד שלא כ"כ התחברתי אליו, ולכן עזבתי מרצוני. 

במקרה נתקלתי במשרה בעמוד הדרושים שלהם שלדעתי כן יכול להתאים לי. 

מה סיכויי הקבלה שלי במקרה של עזיבה וחזרה (במידה ואכן ימצאו בי מתאים למשרה)? יש דבר כזה? 

תודה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

לצמה שלא יהיה?

יש לי לא מעט עובדים שהלכו וחזרו.

יש חברות ש"שומרות טינה", סוג של-

נניח אני יודע שהיה מנהג באינטל לקטול בפוקאלים את כל מי שעזב באותה שנה, אבל היה לזה היגיון מסויים- בכל שנה חייבים שתהיה עקומת פעמון של אנשים טובים במיוחד / ממוצעים / גרועים במיוחד, ועדיף למנהל לצ'פר את האנשים שנשארו מאשר את אלה שכבר עזבו, אז כל הזנב של הפעמון יאוכלס בעוזבים.

מעניין אם עדיין עושים את זה... בטוח לא בתור מדיניות מוצהרת בכל מקרה.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

לצמה שלא יהיה?

יש לי לא מעט עובדים שהלכו וחזרו.

אם הגיע אליך עובד,השקעת בו זמן וכסף ואחרי חצי שנה הוא הולךעדיין היית אומר אותו דבר?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

היו ויש לי לא מעט כאלה.

כשאני מחליט מי יתרום לי בעבודה אני מנטרל את האגו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תלוי גם איך סיימת את היחסים עם המקום עבודה.
אני למשל בעבודה שלי כרגע, בגדול אני םב מ2011, אבל עזבתי פעמיים ו חזרתי, תמיד שמרתי יחסים טובים עם הבוס שלי פה.

גם אמרו לי משהו "אתה לא תדע איפה תפגוש את האנשים בעתיד, תמיד תנסה לשמור על קשר בסדר".

נכון שהשקיעו בך כסף ועזבת אחרי חודשיים, אבל לפעמים יום יומיים, אפילו שבוע לא מספיק כדי לדעת אם העבודה מתאימה לך ב100%.

בסופו של דבר?
תנסה, אין לך מה להפסיד.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• אהבתי 1

פורסם

הכל תלוי באיך זוכרים אותך.

עבדתי בחברה מסוימת ועברתי לעסק שהקמתי, לאחר מכן כשהעסק עבר להשהייה בגלל הקורונה ניהלנו שיחה לחזרה לתפקיד שם כעבור 4 שנים.

גם בחברה שבה אני עובד כרגע אנשים הולכים וחוזרים.

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יצא לראות אנשים עוזבים לחברה אחרת וחוזרים אחרי שנה שנתיים, לאותו תפקיד.

מכון וייצמן זה גוף גדול עם הרבה מחלקות (לא יודע מה המילה המתאימה. פקולטה?) ובניינים.

אתה רוצה לחזור לאותה המחלקה שעבדת בה?

כי אם זה למחלקה אחרת, אז אני בכלל לא רואה איך זו בעיה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תודה רבה לכם על המענה. 

לפני 9 שעות, פינדר כתב:

יצא לראות אנשים עוזבים לחברה אחרת וחוזרים אחרי שנה שנתיים, לאותו תפקיד.

מכון וייצמן זה גוף גדול עם הרבה מחלקות (לא יודע מה המילה המתאימה. פקולטה?) ובניינים.

אתה רוצה לחזור לאותה המחלקה שעבדת בה?

כי אם זה למחלקה אחרת, אז אני בכלל לא רואה איך זו בעיה.

זו לא תהיה אותה מחלקה. 

אני חושב שהשארתי רושם טוב ושאהבו את הרצינות שלי בעבודה. סיימתי עם יחסים טובים, המנהל היה איתי בסדר. 

השאלה היא האם כדאי בכלל לציין בקורות חיים את העניין הזה שעבדתי אצלם במשרה אחרת במשך חודשיים בלבד (או אפילו בסעיף "הערות" כשמגישים את המועמדות), או שאין טעם לציין את זה? 

• תוכן חדש...