Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתלבטותיי בבחירת רכב חדש ל2 מבוגרים ו2 ילדים עם כסאות בטיחות, אני בודקבין היתר את המפרט בטויטה קורולה סדאן וה'צבק, מבחינת תא המטען:

בסדאן 471  ליטר

בהאצ'בק 361 ליטר

הבדל משמעותי מאד לטובת הסדאן.

מצד שני, עכשיו שאני קורא "נפח תא המטען במכניות האצ'בק נמדד עד גובה המדף בלבד", אולי זה מסביר את העניין? ועדיין נשמע מעט תמוהה, לי בכל אופן.

האצ'בק היא ללא ספק הדרך המועדפת עלי להעמיס עגלת תינוק כשצריך ביחס לסדאן, מצד שני הנפח מבלבל.

דעתכם?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

רכב סדאן יהיה בדרך כלל ארוך יותר בחלקו האחורי (מאחורי גב שורת המושבים השניה) ולכן באופן רשמי "עד גובה נחלון" - נפח תא המטען של ההאצ'בק יהיה קטן יותר.
באופן מעשי המפתח הרחב של דלת תא המטען בהאצ'בק יאפשר לנצל טוב יותר את מלוא נפח תא המטען.
קיפול המושבים האחוריים בהאצ'בק יוצר חלל גדול והרבה יותר נגיש מאשר ברכב סדאן (לצורך העניין לפני כעשור וחצי היו לנו פורד מונדאו סדאן ופיאט פונטו, אשר הייתי צריך להעביר שולחן סלוני - הפונטו היתה הרבה יותר מתאימה למשימה).

שים לב שבסיס הגלגלים של הקורולה האצ'בק קצר ב- 6 ס"מ מהסדאן (264 ו-270 ס"מ בהתאמה) והמרווח לנוסעים בהאצ'בק מצומצם באופן משמעותי.

פורסם

יש לי טויוטה האצ'בק, ואני בספק אם עגלה תכנס לתא מטען - הוא די קטן.

כמו כן, במושב האחורי אין הרבה מקום (מבחינת מרווח רגליים). אני מעריך שניתן להרכיב שם 2 כסאות בטיחות, אך אם יש כוונה להסיע מבוגרים - לא יהיה להם נוח

פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

בהאצ'בק אתה לא רוצה להעמיס מעל המדף, תאר לך שאנשים יושבים במושב האחורי ובבלימה עפה להם מזוודה על הראש\צוואר בעוצמה...

אפשר להעמיס מעל המדף רק צריך לעשות את זה  תוך התחשובת בנ"ל.

למשל מזוודות בעמידה, אם רק השליש העליון בולט מעל המדף היא לא תעוף. משענות ראש פתוחות גם כן לא יתנו למזוודה לעוף. בחלק מהמכוניות יש אוזני קשירה ואפשר לקשור את המזוודות. אפשר את המזוודות להניח למטה ולמעלה שקיות קלות. לא חסר אפשרויות. 

• אהבתי 2

פורסם

אם אתה רוצה לקחת דברים ממש גדולים באוטו.

אם אתה מקפל את המושבים האחורים בהצ'בק קטנה יהיה לך יותר מקום מאשר במכוניות סדאן גדולה.

אם אתה רוצה מקום ל 4 וגם הרבה מקום אז בשביל זה אנשים קונים ג'יפונים.

או אמריקאים קונים טנדרים

אייל

פורסם
לפני 59 דקות, LotusElise כתב:

אם אתה רוצה לקחת דברים ממש גדולים באוטו.

אם אתה מקפל את המושבים האחורים בהצ'בק קטנה יהיה לך יותר מקום מאשר במכוניות סדאן גדולה.

אם אתה רוצה מקום ל 4 וגם הרבה מקום אז בשביל זה אנשים קונים ג'יפונים.

או אמריקאים קונים טנדרים

או אנשים פרקטיים - קונים סטיישן

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...