Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה רכב פולקסווגן גולף 2011 והחלון נהג שלו משמיע רעשי חריקה כאלה כאשר אני מעלה ומוריד אותו בדקתי במוסך שלי לגבי זה והמוסכניק ניקה שם ושם איזה שמן כלשהו עבר יום ועדיין לא עזר

הלכתי לזגג רכב והוא אמר שצריך אולי לנקות בפנים ובשביל זה צריך לפתוח את הדלת וזה יעלה בסביבות ה300 שקלים ואם זה להחליף את המנגנון זה מגיע ל700 שקלים בערך

רציתי לדעת אם יש שיטה כלשהי שאפשר לנסות בעצמי כדי לחסוך את כל הכסף הזה

פורסם

אני גם בבעיה זהה בסיאט איביזה וראיתי שממליצים לרסס ספריי סיליקון לתוך המסילה. טרם יצא לי לקנות ספריי כזה אבל אני מתכוון לנסות

פורסם
לפני 28 דקות, dav9 כתב:

אני גם בבעיה זהה בסיאט איביזה וראיתי שממליצים לרסס ספריי סיליקון לתוך המסילה. טרם יצא לי לקנות ספריי כזה אבל אני מתכוון לנסות

ריססתי בעיקרון wd 40 וגם במוסך שלי ריססו שם איזה חומר מסוים אני חושב שסיליקון אבל הבעיה לא טופלה זה עדיין עושה רעש

פורסם (נערך)

לרסס wd-40 רגיל זה גם יהרוס את הגומיות והפלסטיק די מהר וגם לא באמת יעזור.

תרסס wd -40 סיליקון או כל ספריי סיליקון אחר על הגומיות והמסילות וזה יעבור.

מוכרים את זה בכל ace וטמבור.

עריכה אחרונה על ידי Denisius
פורסם
לפני 37 דקות, Denisius כתב:

לרסס wd-40 רגיל זה גם יהרוס את הגומיות והפלסטיק די מהר וגם לא באמת יעזור.

תרסס wd -40 סיליקון או כל ספריי סיליקון אחר על הגומיות והמסילות וזה יעבור.

מוכרים את זה בכל ace וטמבור.

ניסיתי עכשיו וזה עדיין לא שינה כלום

פורסם
לפני שעה, אורי1231 כתב:

קניתי לאחרונה רכב פולקסווגן גולף 2011 והחלון נהג שלו משמיע רעשי חריקה כאלה כאשר אני מעלה ומוריד אותו בדקתי במוסך שלי לגבי זה והמוסכניק ניקה שם ושם איזה שמן כלשהו עבר יום ועדיין לא עזר

הלכתי לזגג רכב והוא אמר שצריך אולי לנקות בפנים ובשביל זה צריך לפתוח את הדלת וזה יעלה בסביבות ה300 שקלים ואם זה להחליף את המנגנון זה מגיע ל700 שקלים בערך

רציתי לדעת אם יש שיטה כלשהי שאפשר לנסות בעצמי כדי לחסוך את כל הכסף הזה

אם שימון עם תרסיס לא פתר את החריקה אז אין מנוס מלפרק ריפוד דלת ולבדוק מאיפה מרעיש ומה התיקון שידרש. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, save כתב:

מה יעשו בעלי פיג'ו 2008 עם בעיה דומה

יבדקו מול הפולני בתקווה,שיהיה זול יותר מהשחיטה הכשרה במוסכי לובינסקי או שיכנסו לאתר מחו"ל שכבר כתבתי את שמו באחד השרשורים וינסו להזמין דרכו.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני הזמנתי מ EBAY מקורי מחנות הונדה בחו"ל.

מאלי אקספרס יכול להיות שזה סיני שיחזיק פחות זמן מהמקורי אבל זה עדיין עדיף על גומיות גמורות,שנכנס דרכן מים לרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 29 דקות, colauti 9 כתב:

אני הזמנתי מ EBAY מקורי מחנות הונדה בחו"ל.

מאלי אקספרס יכול להיות שזה סיני שיחזיק פחות זמן מהמקורי אבל זה עדיין עדיף על גומיות גמורות,שנכנס דרכן מים לרכב.

לא נכנס לי מים לרכב הבעיה זה שיש רעשי חריקות כאלה כשהחלון עולה או יורד

לפני 38 דקות, Fraysa כתב:

רעיון גרוע לרכוש דבר כזה מאליאקספרס. 

אז מאיפה לרכוש? בארץ זה לא אפשרות כי זה יעלה הרבה

פורסם
לפני 10 דקות, רפי לין כתב:

יתכן שהרכישה עם ההחלפה אצל זגגי רכב לא תהיה כל יקרה.

בברכה  -  רפי לין

הייתי אצל זגג רכב והוא אמר שצריך לפתוח את הדלת ולראות בפנים מה הולך וזה עולה 300 שח ואם זה לא החליף את המנגנון אז 700

• תוכן חדש...