Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, ronrcz כתב:

מצויין,אז דווקא עשית סיבוב שהתרשמת ממנו לאיזה רכבים קל יותר להיכנס,מאלה תבחר את זה שמצא חן בעיניך.

ממה שהתאים מבחינת כניסה /יציאה 

רק הסטיישן יכולה להוות חלופה ראויה לcx30. 

אם להשוות את שניהם ולא לקחת בחשבון את הכניסה /יציאה 

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהרכבים? 

האם ישנו הבדל מהותי בביקוש כיד 2 בין הסטיישן של קורולה לcx30? 

ממה שיוצא לי לראות (וזה בהחלט לא מייצג) משום מה, בארץ פחות אוהבים את מרכב הסטיישן ואם כבר סטיישן, יש הרבה רכבי פורד. 

נוחות ישיבה, תפעול הרכב בתנועה ובטיחות בעדיפות עליונה 

אבל אסור לשכוח מביקוש ושמירת ערך כיד 2.

אני רוכש רכבים בעזרת הלוואה עומדת ובהחלפה משלם יתרת הסכום לאחר קיזוז מיסים. 

אם אמכור את הרכב הנוכחי מהר ובמחיר טוב, הסכום שאצטרך להוסיף לרכב הבא

יהיה קטן יחסית. 

פורסם (נערך)

כעיקרון מרכב סטיישן פחות אהוב מגיפונים וזה יתבטא בשמירת הערך.

כרכב,המאזדה רכב טוב בהרבה מהקורולה.

כל עוד הכניסה והיציאה נוחים לך אליו ואתה יכול לחיות עם 2 החסרונות העיקריים שלו,שהם נוחות נסיעה נוקשה וצפיפות אני הייתי הולך עליו.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

את נוקשות הנסיעה בcx30 הרגשתי בפעם הראשונה (לפני כשנה) ולא הרגשתי לפני כמה ימים, מוזר שזה המצב. 

בסוכנות כשבדקנו את הרכב הוא לא היה צפוף. 

פורסם
לפני 12 שעות, Mike808 כתב:

מאזדה CX30 מגיע עם ג'אנט 18 אינץ' בכל הדגמים. לא נראה לי שהוא מיוצר עם חישוקים קטנים יותר.

בקרת שיוט אדפטיבית ניתן לדרוך רק מעל 30 קמ"ש אבל היא תביא את הרכב לעצירה מלאה גם בפקק ותחזיק אותו במקום בשימוש באוטו הולד בבלם היד החשמלי. אם הרכב בעצירה מעל זמן מסויים צריך ללחוץ על כפתור ריסטארט או ללטף את דוושת התאוצה והרכב ישוב לנסיעה.

משום מה נציג המכירות שישב באוטו בנסיעת המבחן, אמר שמדובר בצמיג בקוטר 17.

אולי ברכבי המבחן מתקינים צמיגים קטנים יותר -מה שלא נראה לי סביר כי מדובר בהטעיית לקוחות

לא הספקתי  לבדוק באיזה קוטר מדובר בסיום הנסיעה .

פורסם

יתכן שטעה. בכל אופן זה מצויין במפרט. אם היו מרכיבים ג'אנט קטן יותר זה היה משנה את המראה של הרכב ואני מניח שהיית מבחין בזה.

פורסם

היום הייתי בסוכנות סקודה .
המלאי של קאמיק ושל אוקטביה 1.5 סטייל יחודש רק בספטמבר .

קרוב לוודאי שהחיפושים שלי נעצרים ו-CX30 הוא הרכב הנבחר

לאחר המון חיפושים אחר רכב נוח, בטיחותי ,מודרני ואיכותי .

• תוכן חדש...