Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים 

רכשתי רכב חדש מאזדה cx30 פרימיום 
חברת הביטוח דורשת ממני לברר אם קיים מערכת מיגון שנקראת איתוראן?
האם קיימת המערכת הזאת במכונית?
אם לא הם ביקשו ממני להתקין את זה וזה ממה שהבנתי משלמים עליה דמי חודש?
מדוע מבקשים את זה ולמה דמי חודש לא חד פעמי? אפשר הסבר?

פורסם

1.בדוק בקבלה של הרכישה,צריך להיות פירוט של מפרט הרכב והתוספות שהזמנת,האיתוראן צריך להופיע שם במידה והוזמן.

2.לעיתים היבואן במסגרת מבצעים שונים נותן הטבה של איתוראן חינם,יתכן וישנו בהזמנה ולא שמת לב.

3.גם אם התקינו איתוראן,אתה צריך לבדוק שהוא מתאים לדרישות הביטוח(ישנם סוגים שונים של איתוראנים)

4.במידה ולא קיבלת את הרכב עדיין,תברר מול היבואן את האפשרות להוסיף להזמנה איתוראן ואת העלויות.

5.קבל הצעות ביטוח מחברות אחרות שלא דורשות איתוראן,גם אם הדבר כרוך בעליית הפרמיה במקצת,אופציה עדיפה בעיני,ללא התעסקות במערכות החשמל של הרכב,ובנוסף תחסוך סכום של למעלה מ 50 שח לחודש-עלות השירות לחברת האיתוראן.

6.הכי חשוב-תתחדש ותהנה מהרכב.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

במקרה שלי (סיאט ארונה, לפני כשנה) האיתוראן היה חלק מעסקת הרכישה, ונדרש על ידי חברת הביטוח. השימוש החודשי עולה כ-30 ש"ח, כולל החיבור הסלולרי.

לפחות אני פטור מהקודנית המרגיזה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאחר שקנית מאזדה, אני מניח שאם יש שם מערכת איתור, היא של פוינטר ומשווקת על ידי קוברה. בשונה ממערכת מיגון "רגילה", התשלום החודשי הוא על שירותי המיגון ואיתור הרכב במידה והא נגנב.

כמו שכתבו מעלי, אם אתה יכול בביטוח שלך להימנע מזה - עדיף (לא בגלל ההתעסקות. בגלל הכסף) 

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

לא חייב איתוראן.

יש חברות שמבטחות עם המיגון המקורי של הרכב בלי צורך בקודן/איתוראן.

יש לי CX5 שמבוטחת ללא מיגון נוסף.

פורסם

מ מה שאני מכיר עם סיאט, כאשר אתה בא לקנות, הם מוסיפים לך בתוספות "צבע, מצלמה רוורס, איתורן + כספת".
אתה קודם כל צריך לבדוק עם הסוכן ביטוח כמה עולה לך עם איתורן/פוינטר ו כמה בלי.
אם זה הפרש של שקלים בודדים, לא הייתי שם, אני רוצה שכמה שפחות יתעסקו לי עם הרכב בהתקנות מקומיות.

זוכר ש עם הלאון סטייל בשנה השניה של הביטוח, בלי איתורן פעיל, ההבדל היה כולה 200₪ שנתי.
או בשנה השלישית, לא זוכר ב100%, הסיפור היה ש דרשו בדיקת תקינות של איתורן, ו זה היה אחרי שנגמר האחראיות, ואז אמרו "לא עובד, צריך לתקן ו עולה 1800₪ או משהו כזה, אבל אם אתה עושה מנוי מ חדש זה חינם" [emoji35], אתה יכול לנחש לאן שלחתי אותם...

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• תוכן חדש...