Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן כולם,

מותקן אצלי כבר כמעט שנה ברכב סאב רוקפורד 3412 מחובר למגבר רוקפורד 501X בגישור .

הסאב עבד תקין עד אתמול בלילה.

כאשר פתאום הפסיק לעבוד, ככשמעתי בעוצמה חלשה מאוד.

מבדיקה שעשיתי, המגבר עצמו תקין. הסאב מחובר טוב בתיבה ( הכבל מהסאב לטרמינל ) , אין ריח שרוף או סימנים כאלה ואחרים, הוא נראה שלם לחלוטין.

הכבל שבין המגבר לסאב תקין.

לקחתי אותו לחנות ממנה קניתי, משום מה הבנאדם טוען שנגמרה האחריות של אוטופרט. דבר שלא נשמע לי כ"כ הגיוני, אבל לא זה העניין.

הבנאדם ישלח אחרי החג את הסאב לאוטופרט, והשאלה שלי בעצם מה יכול להיות הנזק ( לסאב...ולכיס..) ?

תודה מראש....וחג שמח לכווולם...

פורסם

אני בכלל לא מבין למה חיברת כזה סאב למגבר חזק. את מודע לזה שההספק של הסאב הוא 150W RMS והמגבר שלך נותן בגישור 250W RMS? אני במקומך הייתי מחפש סאב חזק יותר

פורסם

הסאב עבד ככה הרבה זמן, לא עבד במאמץ והגיין לא היה פתוח עד הסוף.

אני לא מאמין שהוא נשרף ממאמץ יתר, מה גם שבאותו הזמן שהפסיק לעבוד, הוא לא עבד במאמץ בכלל.

פורסם

גם אצלי היתה הבעיה קזאת בוופרים הנ"ל , הם איכותיים אבל לא אמינים בתיבות אטומות.

לחבר שלי יש גם אותו אחד, אבל בתיבה פתוחה וכבר כשנתיים הוופר עובד כמו חדש !

לדעתי אין טעם לשלם על התיקון , עדיף לשמור את הכסף של התיקון + להוסיף ולהביא את הדגם החדש שמחליף אותו, : P1 (אותם נתונים -הכל)

בהצלחה.

מש"ק זרזור

פורסם
גם אצלי היתה הבעיה קזאת בוופרים הנ"ל , הם איכותיים אבל לא אמינים בתיבות אטומות.

לחבר שלי יש גם אותו אחד, אבל בתיבה פתוחה וכבר כשנתיים הוופר עובד כמו חדש !

לדעתי אין טעם לשלם על התיקון , עדיף לשמור את הכסף של התיקון + להוסיף ולהביא את הדגם החדש שמחליף אותו, : P1 (אותם נתונים -הכל)

בהצלחה.

האמת שאצלי הוא בתיבה פתוחה. תיבה שסופקה ביחד איתו מאוטופרט.

אבל זה לא משנה...מעניין אם באמת לוופרים הנ"ל יש מחלה כזו.

אם כן, אולי יש על מה לדבר עם היבואן, בסה"כ אולי תקלה בייצור שאני לא אמור לשלם עלייה....

תודה רבה.

פורסם
האמת שאצלי הוא בתיבה פתוחה. תיבה שסופקה ביחד איתו מאוטופרט.

אבל זה לא משנה...מעניין אם באמת לוופרים הנ"ל יש מחלה כזו.

אם כן, אולי יש על מה לדבר עם היבואן, בסה"כ אולי תקלה בייצור שאני לא אמור לשלם עלייה....

תודה רבה.

מניסיון עם מאות סאבוופרים כאלו אין להם מחלות ילדות.

פורסם

אוקי, אולי מתוך הנסיון שלך אתה יכול לחשוב על כיוון הבעיה ואולי אפילו הערכת מחיר ( לא מחייבת כמובן..) ?

זה ממש יעזור לי...

פורסם

יש דבר אחד שהוא יכול להיות וזה קורה בלי קשר לוויליום.

יש כבל עדין שהולך מהתרמינלים (חיבורים של הסאב) למרכז הסאב (סליל)

כבל עדין בצבע כסף לרוב. לפעמים יש עליו ציפוי שחור . הכבל הזה לפעמים נדפק משמוש ממושך. בלאי טבעי לחלוטין. ולתקן אותו לפעמים אפשר ולפעמים אי אפשר ואז צריך לפרק את אלמנט וזה לרוב לא שווה.

תיקון של הדבר הזה צריך לעלות לא יותר מ 100 שקל ומי שלוקח את הסכום הזה הוא כבר גנב.

כי הכבל עולה כ כמה שקלים. ותיקונו לרוב הוא על ידיי הלחמות. ובדיל עולה כלום כסף.

אז מי שהסאב מת. שיחבר אותו מחוץ לתיבה (על אחריות האישית) שיחבר אותו למגבר. בווליום נמוך.

ויגע בעדינות ממש בעדינות בכבלים שהולכים מהחיבור של הסאב למרכז.

עם הוא עובד פתאום. אז זו התקלה. ומי שמכיר מעבדה טובה. ויש לו שם חבר. שיקח את הסאב לשם שיתקן את זה משהוא שמבין. כי להלחים סתם לרוב יתנתק הרבה יותר מהר.. ויגרום לנזק יותר גדול יותר בפעם הבאה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

וואלה לא בדקתי את זה...ובאמת שווה בדיקה, השאלה אם המקום מספיק נגיש או שצריך לפרק את כל האלמטף אני מקווה שזה באמת זה.

תוודה רבה רבה !

• תוכן חדש...