Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

בהמשך לשרשור הבא:

*עבור מי שמעדיף להימנע מלהכנס לשרשור ההוא, אסכם שבזמנו הגעתי למוסך בעקבות תחושת נסיעה "לא חלקה". אובחן קליפר "תפוס" והבעיה תוקנה. כמו כן, באותה הזדמנות הוחלף שמן בלמים.

לענייננו, מיד לאחר תיקון הקליפר,  המוסכניק שטיפל ברכב ביקש ממני להיכנס לרכב. לאחר מכן האוטו עולה לגובה (על הליפט) והתבקשתי ללחוץ חזק על דוושת הברקס, כמה פעמים, לסירוגין.

לאחר מכן, כשהרכב היה למטה, המוסכניק אמר לי שיתכן שהדוושה תרגיש רכה יותר, בגלל שרפידה אחת הינה כעת שחוקה יותר מהאחרת (זוכרים? בעקבות הקליפר שנתפס).

שאלותיי:

1. האם ישנה שיטה כזו לניקוז נוזל בלמים? למה לדעתכם התבקשתי ללחוץ על הבלמים?

2. הדוושה אכן מרגישה יחסית עמוקה כעת, אבל קשה לי להשוות. אולי אני מרגיש זאת רק כי התחלתי לחשוב על זה לאחר הערתו של המוסכניק.

בואו נצא מנקודת הנחה שהתופעה אכן מתרחשת (דוושה בלימה עמוקה), האם לדעתכם הדבר מתרחש בהתאם לסיבה שתיאר המכונאי?

עריכה אחרונה על ידי Daniel009
פורסם

1. כן, זאת שיטה מקובלת לניקוז נוזל בלמים.

2. יתכן שבגלל הקליפר היה תפוס הדוושה לא עשתה מהלך נכון ואחרי ְְְְְְְשהבעיה סודרה הדוושה חזרה למהלך התקין שלה.

הרכב בולם היטב?

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, trademark כתב:

1. כן, זאת שיטה מקובלת לניקוז נוזל בלמים.

2. יתכן שבגלל הקליפר היה תפוס הדוושה לא עשתה מהלך נכון ואחרי ְְְְְְְשהבעיה סודרה הדוושה חזרה למהלך התקין שלה.

הרכב בולם היטב?

לגבי 2: בגדול כן. בלימות במצבי קיצון לא יצא לי לבדוק.

• תוכן חדש...