Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק תקלה 89

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט סוניק 2013 בדר"כ בלי תקלות,

לאחרונה הופיעה לי תקלה 89, הלכתי למוסך מסתבר שהלך התרמוסטט התחמם המנוע ופרץ שמן גיר למערכת הקירור, החלטנו להחליף רדיאטור מיכל עיבוי צינורית סעפת ותרמוסטט כמובן שגם עשינו פלש פעמיים שלוש.

לצערי אחרי התיקון הרכב היה מאבד מים בכמות של מיכל שלם בשבוע של נסיעות קצרות או חצי מיכל לנסיעה אחת ארוכה, התקלה לא נמצאה ועכשיו אחרי חודש שוב הופיעה תקלה 89, בדקתי את המניפה ויוצא אוויר קר, אני חושד שאין סירקולציית מים וזה יכול לעלות לי בראש מנוע, האם למישהו היה משהו דומה או מישהו יכול להגיד לי אם זו מחלה של הסוניק ואין מה לעשות?

כל ייעוץ יעזור לי.

פורסם

זה נראה שמי שהחליף לך את הרדיאטור לא עשה את זה כמו שצריך כי יש דליפה רצינית מאוד אם אתה מאבד מיכל מלא אחת לשבוע.

אם אתה אומר שאין סירקולציית מים תתחיל בלבדוק את המשאבת מים וזה יכול להיות גם מה שגורם לאיבוד המים.

אגב איזו סוניק זו? האצ'בק או סדאן?

פורסם

מניח שמדובר ב1.4 / 1.6 לא טורבו.

האם יש נזילה נראת לעין? האם המנוע התחמם?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...