Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברה אני מאשקלון ומצאתי רכב מבחור בנתניה עכשיו אני רוצה לעשות בדיקה כללית לא יקרה לרכב אז מישהו מכיר שם מוסכים בנתניה שעושים בדיקה? מה שמצאתי בגוגל אומרים לי שהם לא עושים בדיקות... הבחור שמוכר את הרכב גם לא מכיר שם מוסכים.

ועוד שאלה כמה נחוץ לעשות את הבדיקה הכללית? הוא שלח לי היסטוריית טיפולים מתועדת ממוסך מורשה.

עריכה אחרונה על ידי ron101
פורסם

מדוע מוסך ולא מכון בדיקה,איזה רכב ומה השווי שלו ? 

לגבי מכוני הבדיקה בנתניה- יש אחד ומיוחד שאינו עובד עם סוחרי העיר (יש גם סמויים כאלו) והוא מוסך ומכון בדיקה אלדר בהנהלת שמעון ביסמוט.

• אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 8 שעות, dotan123 כתב:

פעם ניסו לתייג את נתניה כריביירה של ישראל, בסוף היא מותגה כעיר של סוחרי רכב.

נתניה היא כנראה בירת הסוחרים אבל, לא שחולון-בת ים/ראשל"צ/חיפה טובות יותר.

פורסם

נכון - למקומות אלו אטריח את עצמי רק לאחר ווידוא מראש שאפגוש את בעל הרכב עם מסמכים מאומתים 

אחרת חבל על הזמן .

סוחרי נתניה מודעים לתדמיתם ומפרסמים "אבן יהודה , כפר נטר , בית יהושע" .

אם נעשה סטטיסטיקה של מספר רכבים לנפש לפי יד2 ישובים אלו הם עם רמת המינוע הגבוהה בארץ ...

פורסם
לפני 28 דקות, zvigolden כתב:

נכון - למקומות אלו אטריח את עצמי רק לאחר ווידוא מראש שאפגוש את בעל הרכב עם מסמכים מאומתים 

אחרת חבל על הזמן .

סוחרי נתניה מודעים לתדמיתם ומפרסמים "אבן יהודה , כפר נטר , בית יהושע" .

אם נעשה סטטיסטיקה של מספר רכבים לנפש לפי יד2 ישובים אלו הם עם רמת המינוע הגבוהה בארץ ...

יש גם לא מעט בכפר יונה- קיפחת את האיזור  😂

• תוכן חדש...