Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו סוזוקי סלריו בשנת 2016, כיום עם 50,000 ק"מ. לאחרונה ההילוכים לא עברו באוטומט משני לשלישי ולפעמים גם מראשון לשני. לקחנו את האוטו למוסך מורשה שם החליפו את הקלאץ' בטענה שאולי נעשה שימוש לא נכון בגיר(האוטומטי) וגם אז לא תוקנה הבעיה ונאמר לנו שיש להחליף את הראש הרובוטי.  בשביל עוגמת הנפש הורידו לנו את עלות העבודה, אך זה עדיין מסתכם ב 8,000 ש"ח ובאוטו שבקושי נסע. אשמח לדעתכם ועצתכם

פורסם

ממליץ לא להיות מה שמכונה:"פראייר".  אם שילמת 8,000 ש"ח על תיקון שלא נתן תוצאה אל תוותר. זו שיטת "מצליח" של מוסך מורשה לא מקצועי. לא סביר לקבל "אוטו שבקושי נוסע" בעלות כה גבוהה. 

תדרוש החזר או תיקון ראוי מהמוסך המורשה. 

אם מורחים אותך - פנה ליבואן בתלונה. עדיין לא הסתדרת. יש עוד אפיקים שניתן לייעץ לך לגביהם. 

פורסם (נערך)

אם אתה מוכן לספוג את הפדיחה של המוסך אז תפדל. כל עוד הוא לא פתר את הבעיה אני לא רואה סיבה לתשלום. 

גם לי קרה מקרה אבל בסכום הרבה יותר נמוך (סביב ה500) שילמתי למוסך ויותר לא אתקרב אליו, בדיעבד הייתי צריך להילחם. 

לך למוסך יותר מקצועי.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם
לפני כשעה, natichoclo כתב:

נשמח לשמוע על עוד אפיקים

מביאים אישור משמאי מוסמך או מוסך מורשה משרד התחבורה שהרכב אכן אינו תקין. 

מצרפים אישור זה למכתב מעו"ד הדורש מהמוסך שיפוי או תיקון. 

ניתן בהתאם לפנות ליבואן 'מכשירי תנועה' הן לפני ההליך הנ'ל או במקביל. 

פורסם (נערך)

הבנת הנקרא של חלק מכם לקויה -בלי לפגוע חלילה !

פותח הנושא לא שילם עדיין 8000 ש"ח,אלא ככל שאני מבין זו הצעת המחיר שניתנה לו עבור "החלפת ראש רובוטי" (שלא ברור מה זה בכלל בדיוק).

נכון שהאחריות נגמרה לפני שנה-שנתיים אבל אם הרכב טופל רק אצל היבואן ובתוספת לק"מ הנמוך ככל שאמיתי אז  כדאי להתחיל מכתיבת מכתב פנייה מסודר ליבואן שיכול להוביל אותו ללכת לקראת הלקוח באחוז לא מבוטל מעלות התיקון- לנסות לא עולה כסף מקסימום תקבל סירוב.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...