Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטקה או אוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

מחפש רכב משפחתי עד 100k.

הרוב המוחלט של הנסיעות הן בינעירוניות של כ60 קמ ליום.

כרגע מתלבט בין שתי אופציות.

אטקה 2017 סטייל פלוס 1.4

או אוקטביה אקסלוסיב 2018 1.4.

חשוב לי נוחות כוח אחיזה בגאז גדול אמינות ועלות אחזקה.

מי מבינהם לדעתכם תענה על הדרישות טוב יותר?

עריכה אחרונה על ידי ori_fadida
פורסם

מבחינת נוחות אני מעדיף את האטקה, יכולת ספיגה קצת יותר טובה. בעיקרון שתיהן נוחות אבל מכוילות על הצד המרוסן ופחות רכות.

לאוקטביה התנהגות כביש עדיפה בזכות מרכז כובד נמוך ובדגם הספציפי הזה גם צמיגים רחבים. יש לה תא מטען גדול יותר מבחינת נתון מספרי והיא מאוד שימושית בפני עצמה, אבל באטקה קיפול של המושבים יוצר חלל הטענה עצום וסופר שימושי.

עלויות האחזקה דומות, אם האוקטביה נמצאת בהארכת אחריות אז הרווחת אחריות לתקופה קצרה.

ספציפית בשנתונים האלה האטקה מגיעה רק עם בלימה אוטונומית. אוקטביה ב-2018 כבר הגיעה בנוסף עם תיקון סטייה מנתיב וברוב הרכבים גם בקרת שיוט אדפטיבית. בגלל שמדובר בדגם מאובזר ומפנק יחסית אני חושב שהייתי בוחר בה, אבל לא ציינת אבזור ומבחינת שימושיות ונוחות האטקה עדיפה.

פורסם

ציינת שעלות אחזקה חשובה לך וסביר שהיא תהיה גבוהה יותר בסופרב.

אם המרווח באוקטביה מספק אותך אני לא רואה סיבה אמיתית לקחת סופרב משום שתקבל רכב ישן יותר, פחות מאובזר וסביר להניח שללא אבזור בטיחות. לזכותה של הסופרב מושב אחורי מאוד מרווח ונוחות נסיעה טובה.

• תוכן חדש...