Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה רבה על ההמלצות!

בזכותכם אמרתי שאלך על משליין.. אבל איפה מצאתם את הפרימסי4 ב-300 ש"ח? 

(בסוף הצמיגים יעלו יותר משווי הרכב :))

עריכה אחרונה על ידי ital
פורסם

את לא נכנסת ללינקים?
מכל הצמיגיות שמפרסמות את המישלין באתר שצירפתי, אני מכיר את צמיגי שואף ר"ג ( לטובה ). אצלם לפי הפרסום המחיר הוא 309₪ לצמיג.

מה שכן, תסתכלי ברישיון הרכב מה רשום ליד מידות הצמיגים, V או Н?
אם רשום V, תצטרכי לקנות צמיגים רק עם קוד מהירות V. אם רשום H, אפשר גם וגם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי,

בוודאי שנכנסתי ללינקים וחפשתי במקביל עוד אונליין.. אבל אני מתגוררת באזור נתניה והסביבה ששם המחירים נעים בסביבות 350 פלוס.. (משום מה)

האם מכיר אולי באזור שלי??

ברשיון הרכב לא מצויין V או H, אבל הסתכלתי בספר הרכב ששם מצויין H. גם על הצמיגים הנוכחים רשום H (למרות שלא נראה שהם המקוריים)

האם צריך לבקש שיעשו איזון גלגלים, כיוון פרונט או איך שלא קוראים לזה?  האם זה משהו שחובה לעשות שמחליפים 4 צמיגים או שמספיקה ההחלפה בלבד?

פורסם

איזון גלגלים לרוב כלול במחיר ההחלפה.
כיוון פרונט ( מחירו 250-300₪ ) עושים במידה ורואים על הצמיגים הישנים שחיקה לא אחידה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לפות"ש שבזכות הדיון שהתעורר כאן החלטתי להחליף אצלי במאזדה 3 2005 את שני הצמיגים האחוריים של ברידג'סטון.

הם עשו את שלהם - 90000 ק"מ במשך קצת יותר משש שנים והתייבשו .

זוג פאלקן ZE310 עלה לי 570 שקל בפתח תקווה לאחר הנחה קטנה.

תמיד אפשר לבקש הנחה קטנה בפנצ'ריות - אולי יתנו משהו.

כמה את נוסעת בשנה וכמה את מתכננת עוד להחזיק באוטו ?

לא בהכרח חובה לקחת את המישלין הכי יקר ובהחלט יתכן שפאלקן יהיה GOOD ENOUGH.

בכל מקרה , אם הנוכחיים ישנים ויבשים , סיימי עם הסיפור

פורסם

אם פאלקן עולה 570₪ ( אחרי ההנחה ) לזוג בפ"ת , בשביל 620₪ למישלין פרימסי 4 שווה לנסוע מנתניה עד רמת גן. רק צריך להתקשר ולבדוק לגבי המלאי הזמין.

פורסם

בהחלט, הפרש כזה קטן עדיף לקנות מישלן פרמיסי4.

אישית מעדיף צמיגים של מישלן/גודייר על פני פאלקן, במיוחד שההפרש לא גדול. (למרות שפאלקן חביב הפורום משום מה)

פורסם

לי דווקא היה נסיון לא כל כך טוב עם גודייר - שנים רבות קניתי אך יותר מדי פעמים קבלו מכות בדופן ונהרסו

אצל אשתי בעבודה יש רחוב צר וצריך להזהר בחנייה מהמדרכות . נראה לי שהוא "עדין" מדי לחנייה כזו

לעומת זאת יש לי פאלקן כבר קרוב ל4 שנים באוטו של אשתי ולא קרה אף פעם מכות בדופן מהמדרכה

פורסם

אז בררתי טלפונית עם שני מקומות שמומלצים כאן בפורום. 400 ש"ח לפרימסי. המעניין הוא ששניהם המליצו על הקונטיננטל ECO5 ו-ECO6 מאשר המשליין במחיר 330/350 שח

מה דעתכם?

(הקמ השנתי שלי די ממוצע, סביבות 20000, ומתכוונת להחזיק את הרכב עד כמה שיתאפשר)

פורסם

זה אומר שההשקעה היא לטווח ארוך . קונטיננטל זו בהחלט בחירה ראויה .

אומר לך שוב : לפני שנה החלפתי לבת שלי רביעיית קונטיננטל ECO 5 באותה מידה ב"היפר צמיג" פ"ת  - 1400 כולל כוון פרונט שהיה הכרחי

ואם במקום אחר יעלה עוד 100 שקל , לא סוף העולם

פורסם

הרב ד"ר גוגל יודע עלינו הכל והתחיל להפציץ אותי בפרסומות על קונטיננטל במידה שלך באוטו דיפו ב293 ליחידה.

בוודאי יש סניף באיזורך . שווה בדיקה .

עם כל חוסר החיבה לסינים הזולים , הם הכריחו את המותגים החזקים להוריד מחירים.

ראיתי בקבלות ישנות ששילמתי 450 ליחידה באותה מידה לפני כמה שנים

• תוכן חדש...