Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריכה להחליף צמיגים (די דחוף). קראתי כדי להבין מה כדאי אבל מרוב דגמים כבר הלכתי לאיבוד. מכירה קצת שמות של חברות אבל לכל חברה יש דגמים ותתי דגמים.. ברור שחשובה לי ההתייחסות לצריכת הדלק ושלא ירעיש או יהרס מהר, מצד שני יש גם את העניין הכלכלי.. מבינה שלא כדאי סיני :)

1. אשמח לקבל המלצה ספציפית אם אפשר, כדי להחליף 4 צמיגים.

2. במידה והגלגלים האחוריים נראים קצת יותר טוב, האם להעביר אותם קדימה ואת החדשים אחורה או הפוך?

3. האם תוכלו להמליץ על מקום לרכישת צמיגים באזור נתניה והסביבה?

4. יש תאריך לצמיג? כמה צריך להיות..

הרכב הוא מאזדה 3 אקטיב,  שנת 2008,  צמיג: 195/65R15

כרגע הצמיגים של מישליין גרין תוצרת ספרד, שקיימים כבר מלא שנים ונראים יבשים

תודה רבה

פורסם

לפני שנה החלפתי ב"היפר צמיג" פתח תקווה רביעיית קונטיננטל ECO 5 ב 1200 שקל.

אפשר גם GOODYEAR במחיר דומה ויש גם את חביב הפורום FALKEN ZE310

רצוי שצמיג יהיה עד חצי שנה אבל לא הייתי פוסל על מעט יותר מכך.

למזלך המידה נפוצה ויש מבחר גדול. 

סעיף 2 סותר את סעיף 1 - יש להחליף את הכל ? אז תחליפי.

לא מכיר צמיגיות באיזור נתניה

פורסם

תודה.

זה משנה איזה דגם של GOODYEAR? 

או דגם אחר של FALKEN גם נחשב טוב..??

האם זה משנה אם בוחרת למשל להחליף באוטודיפו מול למשל מקומות כמו "היפר צמיג"? זה משמעותי..?

פורסם

יש אומרים שהגודייר הטורקי נחות מהדגמים שמיוצרים בשאר המקומות.

הדגם החדש של פאלקן הוא ה 310 ZE ואיתו הייתי הולך.

היפר צמיג או אוטו דיפו ? זה שייתן לי את המחיר הטוב והצמיג הטרי מיצרן איכותי , אלך איתו

פורסם

מה התקציב?
הדגם המומלץ של Goodyear זה Efficient Grip Perfomance, אבל הוא יחסית יקר.
אם אתה מוכן לשלם 300₪ לצמיג, אני ממליץ לך מאוד על Michelin Primacy4
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4865&cs=1&diameter=5&aspectRatio=15&width=17

Falken ze310 יותר זול אבל פחות מוח ויותר רועש.
אפשר לשקול גם את Kleber HP4
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=2833&cs=1&diameter=5&aspectRatio=15&width=17

תאריך ייצור של הצמיגים מוטבע על הצמיג עצמו בצורת 4 ספרות ( 1220= שבוע 12 שנת 2020 ).
אני לא מהמחמירים, לכן כל עוד הצמיג מ 2020 זה מקובל עלי.

אל תשאיר על הרכב צמיגים יבשים וסדוקים, אם גם האחרים נראים יבשים ( אפילו פחות מהקדמיים ), תחליף רביעייה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצה מעליי על הפרימסי 4, ואוסיף כמה משלי.

Pirelli P1*

*תוכלי להחליף פשוט לסט חדש של מישלין כמו שהיו לך, יהיו זולים מהפרימסי

*אם תלכי על הגודייר, שימי לב שלא מדובר בדגם הטורקי

בהצלחה, כל אחת מהאופציות הנ"ל, ואלו שהוצעו, יהיו מעולות. שימי לב לתאריך מאוחר ככל שניתן.

פורסם

יש הבדלי מחיר בין גודייר טורקי לשאר המדינות?

כי זה מאוד מעניין. בדיוק עומד לפני דילמה בין גודייר שאני מכיר שנים רבות על כל רכב שרכשתי, לבין אולי לנסות מישלן פרמינסי 4.

אגב 300 שח לתמיד זה מחיר סביר בהחלט וצמיגים איכותיים. יש מבצע באוטו דיפו על מישלן, צריך לבדוק איזה צמיגים הם מחזיקים. (דגם)

פורסם

אם זה אותו הדגם של Goodyear ) efficient grip ) , לרוב אין הבדל במחיר בין תוצרת טורקיה לתוצרת גרמניה/ צרפת וכו..
חיצונית אין הבדל ביניהם חוץ מהרישום על המדבקה ואולי על הצמיג עצמו לגבי מדד שחיקה, צריכת דלק ואחיזה ברטוב.
אני מצרף שתי תמונות של אותו הדגם ואותה המידה עם מדבקות שונות.be3658d15931320a4314337ecd31e725.jpg1d979724cd6e09415a4152326dd6dd99.jpg

• רעיון טוב! 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא רשום על מדבקה, רק מוטבע בצד על הצמיג.
אבל הצמיג עם מדד אחיזה יותר נמוך ומדד רעש יותר גבוה תוצרת טורקיה.
משום מה הוא רשום בתור יותר חסכוני.

פורסם

מישלין מעולים ( פרימסי 4 ).
אצלי אחרי 25 אלף קילומטרים שקטים ונוחים כמו ביום הראשון, ללא סימני שחיקה בכלל.

צריכת דלק זהה לאנרג'י סייבר אותם הם החליפו.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, yogev20 כתב:

יש הבדלי מחיר בין גודייר טורקי לשאר המדינות?

כי זה מאוד מעניין. בדיוק עומד לפני דילמה בין גודייר שאני מכיר שנים רבות על כל רכב שרכשתי, לבין אולי לנסות מישלן פרמינסי 4.

אגב 300 שח לתמיד זה מחיר סביר בהחלט וצמיגים איכותיים. יש מבצע באוטו דיפו על מישלן, צריך לבדוק איזה צמיגים הם מחזיקים. (דגם)

היה לי את הגודייר, היה מעולה לזמנו, ומאמין שגם כיום. מאז אני מרכיב על כל רכב שברשותי את הפרימסי 4, אתה יכול ללכת עליו בראש שקט.

פורסם

מזמן רוצה את מישלן. מחפש נוחות ושקט. (וגם חיסכון עד כמה שאפשר לומר על רכב היברידי)

נראה עם אוטו דיפו מחזיקים את הצמיגים האלה. (יש להם מבצעים לא רעים לפעמים)

• תוכן חדש...