Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרצדס S קלאס החדשה נחתה אתמול בישראל וכלמוביל כבר מכרה פחות או יותר את כל ההקצאה שלה ל-2021. אז במקום להיות יעיל, מצאתי לכם 5 עובדות מעניינות עליה.

https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3561/חדשות/5-עובדות-על-מרצדס-S-קלאס-החדשה-שהגיעה-לישראל.

אילו עובדות מגניבות אתם יודעים על ה-S קלאס הזו, או הקודמות שלה?

1637118242_MAIN--S--2021.thumb.jpg.9a39ec44b0ba1b159a3f3fec6bc08629.jpg

• אהבתי 2
  • מעניין 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אוטו מדהים, אבל הדש בורד עם המסך הזה מעל ההגה נראית מזעזע, ב.מ.וו. סדרה 7 החדשה תהיה שמרנית יותר אני מניח לפחות בעיצוב הפנים שלה מאשר הצעצוע המסנוור עיניים הזה.

אולי אני אולד סקול אבל דווקא לשם לא התחברתי, מצד שני אם הייתי מתחבר אולי היה לי מספיק כסף בשביל לרכוש רק את אחד הצמיגים שמורכבים על הבהמה הזו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ראינו את התמונות של הפנים העל הפנים הזה כבר לפני כמה חודשים.

איך נפלו גיבורים. הפנים של הS Class שבמשך דורות היה אות ומופת איך מעצבים סלון של רכב בטוב טעם, הפך לעמדת גיימינג.

דווקא בדור היוצא היתה דוגמה יפה איך להטמיע מסך ענק בתוך דשבורד קונווציונלי בלי להרוס אותו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לטעמי הW221 היה הדגם הכי יפה של ה S-class. 

במיוחד אחרי מתיחת הפנים. 

https://www.google.com/search?q=mercedes+s+class+w221+after+facelift&tbm=isch&ved=2ahUKEwj5uPrp4uPtAhVDHBoKHVmBCrcQ2-cCegQIABAC&oq=mercedes+s+class+w221+after+facelift&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoECCMQJzoCCAA6BggAEAgQHjoECAAQGDoECB4QCjoECCEQClCVJVjvWmCPYmgCcAB4AIAB_wGIAcsWkgEGMC4xNC4ymAEAoAEBwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=bwvjX7nFIMO4aNmCqrgL&bih=756&biw=412&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=ivsn

זה דגם ששילב קימורים יפהפיים, עיצוב פנים יפה ומאוזן, טכנולוגי מספיק גם להיום. 

הייתה בו טכנולוגיה אך לא שופעת מסכים כמו היום. 

לטעמי כל המסכים היום הם נוראיים, הכל דרך מסך, האוטו כבר הפך להיות עמדת מחשב על גלגלים, איבדנו את זה לחלוטין. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני מבין את אלו שכתבו מעליי לגבי המסכים והעיצוב והגיימינג לוק וכו'. מצד שני גם הטלפונים שלנו היום נראים כמו גאדג'ט ולא כמו טלפון אמיתי ורומנטי כזה עם חוגה וכבל ארוך בשביל שנוכל לזוז אתו לכורסא. אז אם היתה לי את האופציה, לא הייתי מהסס לרכוש את הספייס שיפ.

עריכה אחרונה על ידי Ranis7
פורסם

ציטוט

בכל אחד מהפנסים באוטו שלי יש 1,299,998 נורות פחות, שזה כנראה גם מספר השקלים שיש בחשבון הבנק שלי פחות מזה של לקוח S קלאס ממוצע

אם יש לך בחשבון רק 1.3 M פחות מהרוכש הממוצע אתה במצב מעולה!!!!

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אכן, אנשים נוטים לחשוב שתאורת כביש חכמה זה גימיק, ממש לא כך. נהגתי ב X5 2019 ושם כמובן שהתאורה לא מתקרבת לרמה הזו אבל עדיין משנה זוויות בהתאם לכביש, עוצמת אורות בהתאם לרכבים שממול או לפניך וכו', זה פשוט מדהים והרבה מעבר לגימיק, ודבר כזה רק עם מיליון פיקסלים נשמע להיט.

פורסם

המחיר בארץ זהה לאירופה, וקצת יותר זול מארה"ב וסין.

מצד שני, הנדל"ן במנהטן ומרכז לונדון, יקרררר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

המחיר בארץ זהה לאירופה, וקצת יותר זול מארה"ב וסין.

מצד שני, הנדל"ן במנהטן ומרכז לונדון, יקרררר.

ממש לא קרוב באירופיה , בבריטניה S500 ברמת הגימור AMG GT הכי גבוה תעלה

£110,335

לא רואה איך זה בדיוק מתקרב למחיר בארץ.

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

הכתיבה, כרגיל, מצויינת, והתמונות, כרגיל, מעולות.

נראה רכב מדהים, ומעניין אם הוא יהווה סמן ימני למכוניות המשפחתיות שיבואו.

ובכל זאת - הערה קטנונית (אבל ממש...): אפולו 13 לא נחתה על הירח. הייתה בה תקלה רצינית כמה ימים אחרי ההמראה שחייבה את ביטול המשימה והחזרת האסטרונאוטים בדרך סופר-יצירתית (שגם מוצגת נהדר בסרט בשם, ובכן, אפולו 13). אני מניח שהכוונה הייתה לאפולו 11, שהייתה החללית הראשונה שנחתה על הירח.

• אהבתי 2
פורסם

המסכים האלה באמת מכוערים וחסרי טעם. בכלל, מסך שעונים אנלוגי ומפואר תמיד יראה פי כמה יותר טוב ואלגנטי מאשר דיגיטלי אבל ברור לי שברכבים כאלו טכנולוגיה זה חלק מהותי מהעסק ולכן צריך לשחק טוב על הקו הזה של להיות טכנולוגי ואלגנטי בו זמנית, ב SCLASS הזו נראה שלא נעשה שום ניסיון סביר בעניין, מצועצע וכעור למדי.

חוץ מזה רכב סופר סופר מרשים כמובן.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 6 שעות, Ranis7 כתב:

אני מבין את אלו שכתבו מעליי לגבי המסכים והעיצוב והגיימינג לוק וכו'. מצד שני גם הטלפונים שלנו היום נראים כמו גאדג'ט ולא כמו טלפון אמיתי ורומנטי כזה עם חוגה וכבל ארוך בשביל שנוכל לזוז אתו לכורסא. אז אם היתה לי את האופציה, לא הייתי מהסס לרכוש את הספייס שיפ.

אני לא מתיימר להשתמש בטלפון המקורי, אולם העיצוב של המרצדס החדשה נראה כה מוגזם שזה כבר נהיה מאוס.

העיצוב יפה בפני עצמו, אך השימוש המרובה במסכים ברכבים החדשים מוריד מהחוויה של האוטו. 

נכון שזו אמורה להיות פסגת הטכנולוגיה, אבל מה עם האדם הנוהג באוטו ? 

אני באופן אישי אוהב את העיצוב האלגנטי של  ה-W221, קלאסי אבל עדיין מודרני (לא יודע איך המשפט יצא ככה, שיהיה).

• תוכן חדש...