Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. במהלך נסיעה אתמול בעיר אמא שלי נכנסה בעמוד(עם החלק הקדמי ימני של הרכב) עם הרכב הפרטי שלה, בשווי סביבות 80 אלף. הגלגל הלך, כל הפח של החלק הקדמי הימני - מנורות וכו. מה הסבירות שזה טוטלוס? האם כדאי לי לקחת שמאי מטעמי? איך נכון להתנהל מול הביטוח במקרה כזה ? תודה

פורסם

מקווה ששלומך של אימך בסדר.

שמאי שלך מוסך שלך כנראה שלא טוטל לוס . אתה רוצה שיהיה אובדן גמור או אובדן להלכה?

קח בחשבון שאם נגרם נזק לעמוד גם מכאן תבוא דרישה כספית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

בהנחה שלרכב יש ביטוח מקיף הודע ראשית לסוכן הביטוח והוא ינחה אותך לגבי המשך התהליך.

בעיקרון,הרכב נגרר למוסך הסדר של הביטוח והשמאי מגיע לפחות פעמיים:פעם ראשונה מגיע,מצלם את הנזק ונותן אישור להתחיל תיקון,פעם שנייה מגיע במהלך העבודה ובפעם השלישית כשהרכב מוכן לאחר תיקון.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי תודה רבה על התגובות. גררו אותו למוסך מורשה מאזדה בכפר סבא. לשאלתך, להבנתי אין הבדל אם זה אובדן גמור או להלכה מבחינתי לא ? הייתי שמח לאובדן גמור נראה לי... העמוד בסדר, וגם אמא (: אני רואה שכבר עשינו טעות אחת כי לא לקחתי אותו למוסך שאני מטפל בו בד"כ ( שהוא לא עובד עם הביטוח )

היי תודה רבה על התגובות. גררו אותו למוסך מורשה מאזדה בכפר סבא. לשאלתך, להבנתי אין הבדל אם זה אובדן גמור או להלכה מבחינתי לא ? הייתי שמח לאובדן גמור נראה לי... העמוד בסדר, וגם אמא (: אני רואה שכבר עשינו טעות אחת כי לא לקחתי אותו למוסך שאני מטפל בו בד"כ ( שהוא לא עובד עם הביטוח )

פורסם

תן לשמאי לעשות את עבודתו, לבדוק את עומק הפגיעה ולפי זה לקבוע את היקף הנזק.

אם הרכב אבדן (להלכה או גמור זה לא משנה לך) - לא משנה לאיזה מוסך נגרר. אם הולך לתיקון תצטרך לבחור הם להשאירו במוסך ההסדר או לגררו למוסך מטעמך ולשלם את העלויות הנוספות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...