Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מתעניין בקניה של אלנטרה 2016 מליסינג.

בפועל החברה מתחייבת לטפל בכל הבעיות המופיעות בבדיקה.

דורשים מחת למחירון של יצחק לוי משהו כמו 15%. (וכן מתחת למחירון של יד 2).

צירפתי את הבדיקה.

אני בגדול מעוניין ברכב (מהשיקלול שעשיתי) אבל לא מבין מאוד בטיפולים ובדיקות שלו.

אשמח לעזרתכם:

1. האם הבעיות המופיעות מעידות על תאונה או משהו חמור שקרה לרכב?

2. האם ישנן בעיות מהותיות וקריטיות בבעיות הללו? (במידה וחברת הליסינג תתקן זה בסדר או שזה כתם שישאר לרכב תמיד?)

3. מהי ההמלצה הכוללת על הרכב - כדאי לנסות והבדיקה לא כל כך מפחידה או שהבדיקה נחשבת ללא טובה ועדיף להתרחק?

תודה רבה!

WhatsApp Image 2020-11-11 at 16.11.54.jpeg

פורסם (נערך)

לא מבין מה כן תקין בבדיקה הזו ובטח שזו בדיקה לא משהו לרכב בן 4 אלא אם היה בהשכרה מרובת אנסים.

זו עוד בדיקה שלהם ואפילו חבל להשקיע כסף ,לבזבז זמן יקר,לבדוק 

ולגלות שבדיקה מטעמך תצא גרוע יותר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב נסע הרבה, לא אתפלא אם היו לו הרבה נהגים. את מה שלכאורה חסכת בקנייה תחזיר במוסך.

מדובר ברכב נפוץ - אני הייתי מדפדף הלאה ומחפש רכב שמור עם נסועה נמוכה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בדרך כלל, בדיקות של חברות ליסינג\השכרה, מסומנות ב"V", מלמעלה ו כמעט עד הסוף.

[מלבד שורה במרכז, עם נוסח כזה:" מעיכות ופגמים מסביב לרכב, משמעות שולית".]

אבל  בדיקה של המגרש, עם כל כך הרבה סעיפים, ההמלצה היא, להתרחק מהרכב.

פורסם
לפני 12 דקות, yossiaviel כתב:

בדרך כלל, בדיקות של חברות ליסינג\השכרה, מסומנות ב"V", מלמעלה ו כמעט עד הסוף.

[מלבד שורה במרכז, עם נוסח כזה:" מעיכות ופגמים מסביב לרכב, משמעות שולית".]

אבל  בדיקה של המגרש, עם כל כך הרבה סעיפים, ההמלצה היא, להתרחק מהרכב.

זוהי לא בדיקה של המגרש עצמו (מדובר בחברת ליסינג) אלא של דינמומטר שזה מכון רישוי מורשה.

השאלה בפועל האם הליקוים הלאה משמעותיים או לא כ"כ?

לגבי מה ש-shugiflex כתב- יש הרבה רכבים על הכביש כמוהו, העניין הוא שהמחיר במקרה הזה נמוך ב-12 אלף ש"ח  (משהו כמו 15%) מאחד כזה רגיל וזה גורם משמעותי - השאלה אם בפועל עדיין כדאי להתרחק או לא?

פורסם (נערך)

יודעים שהבדיקה של המגרש לפי שם מזמין הבדיקה-דומיקאר שזו חברת הליסינג/השכרה.

הרכב דורש הרבה תיקונים ועל ליסינג יש הפחתה במחירון של 22% .

פורסם
לפני 1 דקה, colauti 9 כתב:

יודעים שהבדיקה של המגרש לפי שם מזמין הבדיקה-דומיקאר שזו חברת הליסינג/השכרה.

הרכב דורש הרבה תיקונים ועל ליסינג יש הפחתה במחירון של 22% .

אז אתה לא ממליץ בכלל.

יש לך המלצה על איזה הפחתה מהמחירון כן לדרוש (לכל הפחות -30% או כמה?)

תודה!

פורסם (נערך)

ההמלצה הכי טובה,שאני יכול לתת לך היא לחפש אחת כזו שמורה ומטופלת מידיים פרטיות גם אם זה יעלה עוד כמה אלפים/ייאלץ אותך לרדת בשנתון.

תכתוב מה התקציב ונוכל להציע חלופות.

פורסם

תמיד תהיתי מדוע אנשים מתעקשים לרכוש רכבים "עממיים" עם ליקויים. רכב עם רשימה כזו יפה של ליקויים כנראה ניתן להבחין

במציאות לפני שלוקחים לבדיקה, ולרוב אפשר לדעת לפי הבן אדם שעומד מולך. יש אלפי אלנטרות ובטח שלא מליסינג.

2016 BMW M235i.

פורסם

מחפש רכב מנוע 1600 בלי תאונות אזור 50-55 אלש"ח.

עדיפות לקורולה.

קילומטראז' לא גבוה מדי.

פל' שלי 0542467545

אזור ירושלים.

לגבי רכב פרטי - הרוב היום יד 2 כשהראשונה מליסינג, אז אני אומר למה שאני לא יקנה ישירות מליסינג מאשר יד 2 כשהראשונה הייתה בליסינג? 

לגבי המצב של הרכב - זה רכב לפני השבחה.. חברת הליסינג צריכה להעביר אותו השבחה ואח"כ אקח אותו לבדיקה שוב.
הם טוענים שהבעיות לא משמעותיות ברכב והכל בר תיקון (הדלת נדפקה כתוצאה ממכה לא חזקה אלא תוך כדי סיבוב הרכב נכנס בעמוד).

השאלה אם הבעיות האלה באמת משמעותיות (המוסכניקים ששאלתי חלוקים בדעותיהם חלק אומרים שזה לא משמעותי לתפעול הרכב בפועל ואלה תיקונים שצריך לעשות אבל לא בעיתיים למצב המכני של הרכב, אחרים טוענים שהרכב מלוכלך.. אני לא ממהר לזרוק את זה כי זה מתחת למחירון בכ-15%). 

פורסם
לפני 3 שעות, עוזי1583636 כתב:

הרוב היום יד 2 כשהראשונה מליסינג

ממש לא מחייב.

לפני 3 שעות, עוזי1583636 כתב:

זה רכב לפני השבחה.. חברת הליסינג צריכה להעביר אותו השבחה ואח"כ אקח אותו לבדיקה שוב.

אחריי שתבין מה כוללת "ההשבחה" של חברות ההשכרה/ליסינג, לא תתלהב כ"כ.

בשורה תחתונה, אתה יכול למצוא רכבים במצב טוב בהרבה. 15% מתחת למחירון לדגם שהוא לא נחשב בעל שוק חזק והוא נפוץ בליסינג, זה לא כ"כ מציאה.

פורסם

אני כל כך מקווה שזה לא יהיה עוד שרשור שיחזור בעוד חצי שנה בנוסח "חבל שלא הקשבתי לכם" וכד'.

חבוב - שחרר דחוף מהרכב הזה בתקווה שתבלע אותו האדמה במקרה ולא ירכוש אותו הפראייר התורן הבא שיכנס לשם אחריך.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 17 דקות, omricn כתב:

אני כל כך מקווה שזה לא יהיה עוד שרשור שיחזור בעוד חצי שנה בנוסח "חבל שלא הקשבתי לכם" וכד'.

חבוב - שחרר דחוף מהרכב הזה בתקווה שתבלע אותו האדמה במקרה ולא ירכוש אותו הפראייר התורן הבא שיכנס לשם אחריך.

מחזק.

אני רואה בקבוצת הפייסבוק "מוסכנים מצייצים" 3 פוסטים מהסוג הזה ביום. אנשים מצלמים דו"ח בדיקה של חברת ליסינג או דו"ח בדיקה שלהם

עם שלל ליקויים ומתעקשים לקנות את הרכב, אף על פי שמדובר בקורולה בת שנתיים או i25 בת שלוש, רכבים ששוק יד ה-2 מוצף בהן.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...