Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

IMG_20201111_112836.thumb.jpg.e9816416d9459859dc18f6adcd658fd9.jpgאני רק רוצה לשאול מה אתם אומרים על המחיר והחשיבות , אמרו לי הכל קריטי.

רצועה למנוע נקרעה אז חייב להחליף.

רצועת מזגן עושה רעש והוא המליץ להחליף והמחיר נשמע לי סבבה אז הסכמתי.

תותבים אמרו לי קריטי מאוד הוא הראה לי שזה עושה רעש (לא מבין בזה)

והציריה בגלל שעושה לי רעש הסיבובים.

מה אתם אומרים על החשיבות של כל זה והמחיר?

עריכה אחרונה על ידי Rauli
פורסם (נערך)

אז ככה , עשו לי את הטיפול ואני עדיין רוצה לשמוע מה אתם אומרים, אבל יש דברים שהוא שצריך ואני בטוח שהוא מנסה לערבב אותי פה בכמה מהם.

אם תוכלו להגיד לי אם המחיר הוגן ולמה הטיפול קשור וכמה הוא קריטי אני אשמח.

מסרק הגה - 1150

פיר מסרק הגה - 530

החלפת טבעת הגה - 165

צינור הגה + טבעת - 250

תפוח פרונט + בוקסה קטנה + בוקסה גדולה - 850 ימין 850 שמאל

פנס אחורי - 435

אגב סובארו ב3, אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה קריטי, מה הסיבה להחליף אותם (במוסך לא היו סבלניים לשאלות) והאם המחיר הוגן 

עריכה אחרונה על ידי Rauli
פורסם

נראה שאתה בכיוון של להחליף את כל הרכב חלק אחר חלק, מה שהחליפו לך זה דברים חשובים וקריטיים, השאלה אם היה צריך להחליף אותם , זה כבר סיפור אחר.

לגבי המחיר לא זול אבל מבין שהלכת למוסך מסודר (מורשה יבואן או משהו בסגנון) והמחיר בהתאם.

עכשיו שהרצועות סודרו והרכב במצב נסיעה ואתה כבר לא שבוי של המוסך מציע לך ללכת לעוד מוסך לקבל חוות דעת נוספת, ועדיף אחד סבלני ואם אתה באמת רוצה לחסוך תשיג את המקטים של החלקים שדורשים החלפה ותקנה אותם בעצמך ותן למוסך שרק ירכיב, פנס יכול להיות שיש לך בפוליסה כיסוי לפנסים בעלות של 250 שח לחדש או בפחות מאיזה פירוקיה.

• תוכן חדש...