Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הרכב היה מטופל במוסך מורשה עד כה אך אני לא אוהב את העובדה שאני צריך לריב כל פעם עם הנהלת המוסך על הבקשה הליגיטימית לראות איזה חלפים ושמן שמים לי ברכב.

ברכב השני שלי (לא סוזוקי), תפסתי את המוסך המורשה כמה פעמים משתמש בשמן זול יותר מהשמן עבורו שילמתי בחשבונית.

השנה החלטתי לקנות חלפים ולטפל במוסך רגיל שאני סומך עליו.

הנעלם היחיד מבחינתי הוא סוג שמן מנוע שאני צריך (למרות שכשקיבלתי את הרכב, כבר שאלתי את אותה השאלה מתוך עניין, אבל זה היה מזמן)

צירפתי צילום של הדף הרלוונטי בספר הרכב.

מה שאני לא מבין הוא האם אני צריך שמן שעונה על הדרישה של ACEA A3/B3/B4 (כלומר כל ה-3 ביחד), כי כזה שמן לא מצאתי עדיין או שמספיק שמן שעונה רק על 2 מתוך ה-3? נגיד A3/B4 (כזה מצאתי)?

מדוע בעמודה השניה מתחת לשמן של פז\קסטרול רשום בכלל C3? האם אני צריך שיענה גם על התקן הזה?

תודה.

65855403_.thumb.jpg.0a28cba9f7bb4da1796948e29817f359.jpg

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אני מקפיץ את השאלה.

מצאתי שמן שכביכול עונה על כל הדרישות (תמונה ראשונה), הזמנתי אותו, בפועל קיבלתי שמן אחר (תמונה שניה).

בחנות טוענים שזה "אותו הדבר" וגם מתאים, להאמין להם או להתעקש על החלפה? האם C3 זה תקן מספיק?

תודה.

WhatsApp Image 2020-11-19 at 15.43.21.jpeg

WhatsApp Image 2020-11-19 at 15.43.55.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

תקן השמנים המעודכן - משווה את תקן C3 לתקן A3 - כך ששמן C3 תואם ומכסה את A3..

אבל

כאשר נדרש תקן C3 - רק תקן A3 לא מתאים ו לא מכסה את כלל דרישות C3 , מבחינת תוצרי השריפה (אפר וממיר) ועמידות לאורך זמן

** השמנים שרשמתה מתאימים.. ואפשר שיופיע עליהם רק תקן 1 - כגון  A3 ואפשר שניים..  A3/B4 וכ' ..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני שעתיים, ליין מן כתב:

תקן השמנים המעודכן - משווה את תקן C3 לתקן A3 - כך ששמן C3 תואם ומכסה את A3..

אבל

כאשר נדרש תקן C3 - רק תקן A3 לא מתאים ו לא מכסה את כלל דרישות C3 , מבחינת תוצרי השריפה (אפר וממיר) ועמידות לאורך זמן

** השמנים שרשמתה מתאימים.. ואפשר שיופיע עליהם רק תקן 1 - כגון  A3 ואפשר שניים..  A3/B4 וכ' ..

אייל.

תודה על התשובה.

אני יכול להניח כי כל שמן שרשום עליו C3 יתאים למנוע הנ"ל?

פורסם
לפני כשעה, Max_igo כתב:

תודה על התשובה.

אני יכול להניח כי כל שמן שרשום עליו C3 יתאים למנוע הנ"ל?

נכון - כיום תקן C3 - מכסה ותואם לתקן A3 , לכן גם C3 מתאים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...