Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פ׳יגו 2008.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני מחפש רכב חדש למשפחה בימים אלה אחד מהרכבים הוא הפיגו 2008 החדשה

רציתי לדעת מה דעתכם עליה מבחינת אמינות, תחזוקה וכולי ביחס לרכבים יפנים וקוראנים

פורסם

ראיתי שבנובמבר תחל המסירה של פיגו 2008 החשמלית, שקלת אולי לקחת אותה?

יש לך יכולת להתקין עמדת טעינה בביתך?

האוטו נראה ממש יפה, גם העיצוב החיצוני וגם הפנימי אני מאוד אהבתי.

פורסם
בתאריך 7.11.2020 בשעה 14:00, FuriousLift כתב:

ראיתי שבנובמבר תחל המסירה של פיגו 2008 החשמלית, שקלת אולי לקחת אותה?

יש לך יכולת להתקין עמדת טעינה בביתך?

האוטו נראה ממש יפה, גם העיצוב החיצוני וגם הפנימי אני מאוד אהבתי.

לצערי אין לי מקום כרגע להתקנת עמדה מה גם שזה דגם יותר אם אני זוכר נכון והתקציב שלי הוא עד 140 אלף

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב, תקציב וכל מה שאתה יכול להעלות כחשוב - פחות חשוב שיהיה או לא יהיה לך ברכב?

כך נהיה חכמים יותר

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, Ragnar כתב:

מה הדרישות שלך מהרכב, תקציב וכל מה שאתה יכול להעלות כחשוב - פחות חשוב שיהיה או לא יהיה לך ברכב?

כך נהיה חכמים יותר

אמינות מאוד חשובה לי

הרכב מיועד להיות משפחתי ואני רוצה לקנות רכב חדש כי אני מחזיק רכבים הרבה שנים

התקציב הוא 130 מקסימום 140 אלף

כמו כן חשוב לי מאוד עניין הבטיחות עם כל הדברים החדשים שקיימים כמו סטייה מנתיב, בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית וכו׳.

אשתי רוצה רכב גבוה ולכן אני חושב על כל הsuv האלה. 

אם אני צריך להחליט הייתי אולי מנסה את הפורד החדשה :)

עריכה אחרונה על ידי ShahakM
פורסם

לא ציינת מה גודל המשפחה. 

אבל, ה 2008 די קטנה ותתאים לזוג + 2 לכל היותר. 

הבעיה שהיא מתומחרת גבוה. ובתוספת קטנה (אם בכלל) אתה יכול לרכוש ג'יפונים גדולים יותר כמו קיה סלטוס או סיאט אטקה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני מסכים עם מארק ^ ולא הייתי מגדיר את ה-2008 כרכב משפחתי, אף על פי שהוא ג'יפון מצוין בקטגוריה שלו.

הכיוון שלך (למרות שאיננו יודעים את גודל המשפחה) צריך להיות בגזרת ה-SUV הגדולים יותר (אם כי אתה מוגבל בתקציב) או משפחתית "נמוכה".

במידה והאישה לא מוכנה להתפשר (בעייתי בתקציב), בגזרת התקציב אפשר להכניס את הקיה אקסיד שמצוידת במערכות בטיחות מקוריות מלבד בקרת שיוט אדפטיבית, כנ"ל באשר לסלטוס.

את האקסיד ניתן למצוא גם ב-0 ק"מ במחיר יותר אטרקטיבי, ביוחד כי ציינת שאתה מחזיק רכבים לאורך זמן, אלא שמדובר על רמות הגימור הנמוכות יותר.

במידה והאישה כן מוכנה להתפשר ולא ללכת לאחר העדר סביב גיפון, תוכל למצוא אפשרויות טובות בהרבה ולהישאר עם עודף ביד בחלק מהמקרים. יונדאי איוניק המצוינת שמציעה חבילה מאוד טובה עם שלל מערכות הבטיחות שיש כיום, אשר ניתן למצוא אותה גם במחירים טובים ב-0 ק"מ עם אבזור עשיר בגרסת הפרימיום כולל כל מערכות הבטיחות, קיה נירו (אפשר להגדיר כגיפון, אולי האישה תאהב?), קורולה ועוד, אשר יהיו חסכוניות יותר (היברידי) ומאובזרות יותר מגיפונים גדולים ברמות הגימור הנמוכות.

פורסם

יש לי נסיעת מבחן על הסלטוס והאקסיד השבוע

ולגבי האטקה ראיתי שהיא מתומחרת ב143 ברמת סטייל השאלה איך היא מבחינת אמינות אני פחות מכיר אותה

פורסם

הייתי מציע לך לבצע נסיעת מבחן על הפיגו אחרי הנסיעות בקיה,את האטקה הייתי מוציא מהמשוואה,מבחינתי רכב חדש שמקרקש בגלל איכות נמוכה יוצא אוטומטית מהנסיעה.

פורסם

רון היקר, אתה חוזר על נושא איכות תא הנוסעים באטקה שוב ושוב. 

אני מכיר כמה בעלים של אטקה, נסעתי לא פעם ברכב, ולא שמעתי שום רעש חריג. 

אולי חווית רכב ליסינג שבור? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני נסעתי כמה נסיעות ארוכות ברכב חדש לגמרי ללא התקנות למעט עלוקה.

מעבר לכך גם בפורום היו שהתלוננו על אותה הבעיה בדיוק,כנ"ל בלאון,אני אומר את זה על סמך נסיון אישי,אתה יכול לשאול את אם יש בעלי הרכב שאתה מכיר טוב.

האיכות הירודה בסיאטים זה דבר ידוע.

בכל מקרה, בגלל זה אני תמיד ממליץ לבצע נסיעת מבחן ולחוות את הרכב דרך חוויה אישית.

פורסם (נערך)

האיכות של האטקה היא לא הנושא הכי חשוב, בבאטקה (ובכל VAG) יש את הגיר הידוע DSG.

כך בחשבון שיש מצב שתתצתרך לתקן/להחליף חלקים בגיר בערך כל 3-4 שנים.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 29 דקות, motizkn כתב:

כן זאת הסיבה שפסלתי אותה בהתחלה ומאותה סיבה גם פסלתי את הסקודה אם אני לא טועה זה אותו גיר

פורסם
לפני שעתיים, Ron.P כתב:

אני נסעתי כמה נסיעות ארוכות ברכב חדש לגמרי ללא התקנות למעט עלוקה.

מעבר לכך גם בפורום היו שהתלוננו על אותה הבעיה בדיוק,כנ"ל בלאון,אני אומר את זה על סמך נסיון אישי,אתה יכול לשאול את אם יש בעלי הרכב שאתה מכיר טוב.

האיכות הירודה בסיאטים זה דבר ידוע.

בכל מקרה, בגלל זה אני תמיד ממליץ לבצע נסיעת מבחן ולחוות את הרכב דרך חוויה אישית.

דבר ידוע ?

כמו שרכב צרפתי לא אמין ? , כזה ידוע ?

יש לנו ארונה אשר הוצאנו מהיבואן במרץ 2019 , הרכב מגומר ברמה טובה מאוד ללא ציוץ ואו בעית גימור למרות התקנות מקומיות.

נהגתי בסיאט מדגמים שונים בארץ ומושכרות בחו"ל , הרכבים היו מגומרים היטב ללא ציוץ ואו בעיה כלשהי.

לפני 58 דקות, motizkn כתב:

ה 3-4 שנים זה על סמך תחושות בטן ואו נתונים שאתה מחזיק ?

החזרתי רכב ליסנג עם הגיר הנ"ל לאחר 3 שנים ו 85K ק"מ ללא בעיה עם הגיר וזה היה הרכב הרענן של החברה, החזרנו סקודות עם מעל ל 120 אלף ק"מ ללא בעיה , מקביל למשהו בסביבות 7 שנים של לקוח פרטי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...