Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הקילופים הזה נגרמו עקב צואת יונים או משהו מעופף אחר בזמן הסגר הראשון בקורונה ולא הייתי כל כך בקשר עם הרכב שלי.

האם יכול לגרום לחלודה? אני מניח שלא ניתן לתקן מקומית אלא את כל מכסה המנוע?IMG_20200604_190638.thumb.jpg.3aa7ff231ef4465f9ffd716cdae80a3c.jpg

IMG_20200604_190631.jpg

IMG_20200604_190634.jpg

פורסם

חלודה זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך. 

החומציות תקלף את הצבע, אתה חייב לכל הפחות לעשות תיקון מקומי בתור התחלה.

מעבר עם פוליש לאחר הורדת שאריות מסביב, או שלייף סבון עדיף, לאחר מכן לעבור עם צבע כדי לעצור את המשך הקילוף. אחרת כל האזור יקבל חלודה שתחדור לתוך הפח. ( ואתה לא רוצה את זה ) שתהיה לך אפשרות, צבע את כל האזור 

אצלי זה דווקא הפוך , מתחזק את הרכב ברמה של כמה ימים כל פעם משהו אחר, למרות שהרכב עומד.  פעם שטיחים או ריפודים, דשבורד, מנוע בכיף, מסגרות, שואב, וכמובן נקוי כללי קבוע.

פורסם

תודה על התשובה

מכיוון שאני לא מחזיק בשום חומרים/כלים מיוחדים(חוץ משמפו לרכב לפעם ב.. שאני מנקה לבד, בדרך כלל לוקח לניקוי במכון שטיפה)

האם אני יכול לעשות לבד? אם כן, אתה יכול להכין לי "רשימת קניות"?

אם לא, אשמח לקבל המלצה למישהו במרכז

פורסם

אתה יכול.

תקנה מכחול קטן (באמת קטן, הכי קטן שתמצא) ותרכוש לך בקבוקון צבע לפי קוד צבע הרכב.

פשוט לנקות את האיזור טוב ולצבוע נקודתית עם המכחול כמה שכבות שצריך.

זה כמעט אף פעם לא יוצא מושלם, אבל יהיה יותר קשה להבחין בזה מרחוק וזה ימנע חלודה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

תודה, יש המלצה מאיפה לקנות(צריך להתאים לצבע הדהוי משהו אחרי 8 שנים על הכביש)?

אם יש מישהו טוב והגון אז כל משהו באיזור שפלה-מרכז-שרון יכול להתאים.

פורסם

כל פחח רכב יכול הכין לך צבע לפי מספר, גם בטופ קולור תוכל למצוא צבע לפי קוד. (יש להם עוד כמה סניפים בארץ חוץ מתל אביב)

צבע דהוי חייב לעבור טיפול דיטיילינג יסודי (יש במדריכים) במיוחד שמדובר על צבע שמאבד מהברק שלו מהר מהשמש

ולא עמיד לחום בארץ. (מקבל מהר קילופי לכה)

• תוכן חדש...