Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בניתי סככה לרכב בשטח המסומן לי שיוך בתב"ע  ( חבר קיבוץ ) . כנהוג בקיבוץ פניתי לועדת התכנון בקיבוץ וקיבלתי אישור לבנות . השכן התלונן במועצה האזורית על הסככה . אתמול היה פקח שצילם את הסככה .

כיוון שבקיבוצי יש לא מעט סככות / מחסנים / מבנים / ללא היתר או חריגות בניה .

במידה ותהיה פניה רשמית של המועצה / ועדת תכנון מקומית , כיצד מומלץ לפעול , להגיש בקשה להיתר בניה או לטעון לאכיפה בררנית ? 

( ככלל המועצה מעלימה עין מחריגות בניה בקיבוצי )

פורסם

זה השכן היחידי שזה מפריע לו , לשכנים האחרים זה לא מפריע . אמרתי לשכן שזה זמני עד אשר תהיה מדידה מדויקת של המגרשים או הכביש הצמוד ואז במידת הצורך אזיז את זה לפי המדידה . הסככה לא מפריעה לנוף . אם אני נסחף היא גבוהה עד שמונים ס"מ מקו האפס עם המרפסת שלי ושל השכן .

בקיבוץ יש הרבה צרי עין אבל אף אחד לא הולך ומתלונן בועדה המקומית כי יש לא מעט מבנים / פרגולות ללא היתר . והמועצה מעלימה עין .

אישית אין לי בעיה לשפוך את התינוק עם המים .

המצחיק שראיתי את הפקח מצלם והייתי בטוח שזה מישהו שאוסף מידע לפני גנבה של הרכב , אז עצרתי אותו ושאלתי למעשיו ואז הוא אמר לי שהוא הפקח .

פורסם

תשמח לשמוע שצרי עין יש לא רק בקיבוצים, אפילו יותר ואתה גם לא יודע מי הם בדר"כ - אז מצבך לא רע כ"כ.
לי נשמע שאם תקבל אישור כתוב מוועדת התיכנון של הקיבוץ זה אמור להספיק במועצה - כי אחרי הכל יש אינטרס לקיבוץ ולמועצה להמשיך להעלים עין משאר הדברים....

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, הרקוליטו כתב:

אישית אין לי בעיה לשפוך את התינוק עם המים

זה לא הביטוי המתאים פה, אתה לא תרוויח מזה שכולם יורידו את הסככות שלהם, להפך, אתה עלול לעורר נגדך תושבים אחרים, שלא אשמים שיש לך שכן אחד חרא, או שהמועצה לא אכפה עד שהוא התלונן. זה לא שכולם יתעוררו וילכו להפגין נגד המועצה כדי שלא תעשה את עבודתה.

בהנחה שלך חשוב האינטרס שלך, הדרך היא להשתיק את הדברים, לא לעורר את כולם עליך. לדבר עם השכן ולהגיע איתו להבנה ואז לנסות לראות איך לפעול מול המועצה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 3 שעות, nathun כתב:

תשמח לשמוע שצרי עין יש לא רק בקיבוצים, אפילו יותר ואתה גם לא יודע מי הם בדר"כ - אז מצבך לא רע כ"כ.
לי נשמע שאם תקבל אישור כתוב מוועדת התיכנון של הקיבוץ זה אמור להספיק במועצה - כי אחרי הכל יש אינטרס לקיבוץ ולמועצה להמשיך להעלים עין משאר הדברים....

עד כמה שזכור לי יש פרוטוקול שאישר את הסככה .

המרכז משק הציע לי לבקש היתר ואז הפקח יניח לי ( למרות שהוא יכול לדבר עם המועצה ולפתור את זה ) . 

• תוכן חדש...