Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם אחרונה ראיתי ב240 . ממה שקראתי עד כה, אם הייתי צריך עכשיו מצלמה הייתי מזמין כזו.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

משתנים המחירים כל הזמן. אני פשוט קניתי מאותו מטכר כי פחדתי לקבל משהו אחר או מוצר מזוייף.

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכשתי את המצלמה של שיומי מ-GEARBEST,כולל כרטיס 64G ב-70$.

הגיע אחרי כחודש וכבר שבוע וחצי מותקנת ברכב ואני מאוד מרוצה ממנה.

נכון שהמצלמה מגיעה בגרסה סינית (יש כבר אתרים שמוכרים את הבין לאומית ובנוסף יש מדריכים כיצד לצרוב את אותה הגרסה על הסינית),אישית התרגלתי וגם יש אפליקציה מצוינת באנגלית ומעבר לכך אין יותר מדי סיבות להתעסק איתה מעבר להגדרה הראשונית.

איכות הצילום מעולה והדבר היחיד שיכול להציק זה הגדול שלה ועצם וזה שהיא די גלויה לעין,מעבר לכך קניה מעולה ולא רואה שום סיבה לשלם לבאג מעל 200 ש"ח נוספים רק על המצלמה לפני הכרטיס זיכרון.

פורסם
רכשתי את המצלמה של שיומי מ-GEARBEST,כולל כרטיס 64G ב-70$.

הגיע אחרי כחודש וכבר שבוע וחצי מותקנת ברכב ואני מאוד מרוצה ממנה.

נכון שהמצלמה מגיעה בגרסה סינית (יש כבר אתרים שמוכרים את הבין לאומית ובנוסף יש מדריכים כיצד לצרוב את אותה הגרסה על הסינית),אישית התרגלתי וגם יש אפליקציה מצוינת באנגלית ומעבר לכך אין יותר מדי סיבות להתעסק איתה מעבר להגדרה הראשונית.

איכות הצילום מעולה והדבר היחיד שיכול להציק זה הגדול שלה ועצם וזה שהיא די גלויה לעין,מעבר לכך קניה מעולה ולא רואה שום סיבה לשלם לבאג מעל 200 ש"ח נוספים רק על המצלמה לפני הכרטיס זיכרון.

שמע. לא מפריע לי בכלל שהיא בסינית, אין "כתוביות" בכלל על המצלמה. רק כדאתה צריך לעשות עידכון, אבל אתה מוריד את האפליקציה לפלאפון ועושה אותה משם. אז בכלל לא בעיה.

אני פשוט שם את הabs.. נראה לי שקורים לזה ככה (למקרה שאתה מתקרב יותר מידי לרכב וזה) ומדברת בסינית, אבל אני שם מוזיקה ולא מקשיב לזה בכלל.

בנתיים זה המצלמה הכי טובה שהיה לי, ומחיר סביר.

אם מצליחה לעמוד בחום הישראלי איזה 3 שנים ככה.. זהו מספיק לי. חחח

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

פורסם

יצאתי מבולבל...:?: איך אני יודע שהעדשה במצלמה היא זכוכוית ולא פלסטית. המצלמה הנוכחית שלי המופיעה תחת מספר מותגים ולמעשה זה של CARLOG , לא מאפשרת קריאה ברורה של מספרי רישוי. (כשאני רואה עברה מולי אני מוסיף קריינות :) )

המלצות בבקשה . תודה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא מבין למה המטענים של המצלמות האלה כל כך רגישים, מטען שלישי שנהרס לי בזמן שהמצלמות עצמן מחזיקות מעמד!

שני הראשונים של G1HW והאחרון של A118C :-/.

מאיפה אני יכול לרכוש מטען בנפרד ל-A118C? חבל לי שוב לקנות מצלמה רק בשביל המטען. ניסית עם כבל USB, אבל מופיעה הודעה כאילו מחובר למחשב...

פורסם (נערך)

שניה כל המצלמות מחייבות כבל ללא העברת נתונים(כולל הA118C) שהזמנתי?

למה כבל USB רגיל לא מתאים\הורס את המטען?

(מצטער על הבורות)

אגב המצלמה הוזמנה ב53 דולר במשלוח מהיר, המחיר בסדר?

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

המחיר בסדר גמור, כרגע הוא ירד ל48.5$.

כאשר אתה מחבר כבל עם העברת נתונים, המצלמה חושבת שהיא חוברה למחשב ולכן נכנסת למצב העברת נתונים.

שום כבל לא הורס כלום. כנראה הבחור מרבה להוציא את השנאי משקע המצת.

פורסם

עוד שאלה, הזמנתי את הA118C עכשיו אחרי רפרופים נוספים פה ראיתי שיש המלצות לG1W שזולה בממוצע ב10$ ומשבחים אותה מאוד על איכות התמונה, אם עשיתי טעות?!

שאלה נוספת, המצלמה הזאת תעשה את העבודה בתור DVR לשמשה אחורית, אני לא מצאתי שכתוב שהיא מתחילה לעבוד באופן אוטומטי עם חיישן תנועה/סוויצ', או שעדיף להשקיע ולהביא עוד A118C

פורסם

בg1wc ובa118c יש את אותו מעבד ואת אותו חיישן הצילום.

ההבדל בינהן הוא העדשה, בגלל שבg1wc ישנה עדשה צרה יותר אז איכות הפרטים הקטנים בתמונה טובה יותר.

לצד הדברים הטובים ישנם דברים פחות טובים, כמו איכות בניית המצלמה שפחות טובה. זה שאין סוללת rtc.

לא עשיתה שום טעות, הזמנת מצלמה מעולה.

לגבי החיישן תנועה, אל תצפה שזה יעבוד במצלמות הזולות, חבל על הזמן שלך. כמו כן הוא לא יעבוד כנדרש גם בa118c וגם בg1wc.

לשמשה האחורית אמליץ לך להתחדש בa118c או תחכה לa119 ותדביק אותה בשמשה הקדמית ואת הa118c שרכשת תדביק לשמשה האחורית.

פורסם (נערך)

אין צפי. בינתיים כבר סיימו את בדיקות הbeta test היצרן הודיע שבזמן הקרוב יתחילו בייצור המוני.

החידושים הם, תושבת עדשה ממתכת.

מעבד וחיישן צילום מתקדמים בהרבה ממה שיש בa118c, איתם כמובן באה איכות תמונה טובה יותר ביום ובלילה.

חיישן תנועה שעובד כנדרש.

בתכנון גם פילטר cpl שכנראה ימכר בנפרד.

יש גם מצלמת mobius חדשה, אני לא בקיא בפרטים ולא בדקתי לגביה.

יכול להיות nissan יכול לתת קצת מידע.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...