Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב ברשותי 6 שנים המנוע עשה בערך 170,000 ק"מ הוא אוכל שמן כ חצי ליטר ל 700 ק"מ .קיבלתי מס' המלצות ביניהם החלפת מנוע מייבוא וכן שיפוץ מנוע, העלויות נעות בין 6000 ש"ח +מע"מ ל 10,000. יש לציין שבדקו האם מדובר בטורבו ואבחנו שלא. בלחיצה על הדוושה בסרק למשך שתי דקות יוצא עשן לבן. בבדיקה נראה שהפלגים מפויחים ומשומנים לכן לפי דברי מס' מכונאים המנוע עייף ויש להחליפו או לשפצו. היו גם שהמליצו להמשיך לנסוע עד שילך המנוע בכלל ולשים שמן יותר צמיג ואפילו תוספי שמן כדי להפחית את אכילת השמן. עד היום השתמשתי בשמן של קסטרול 5W40 וניסיתי גם 5W30 , עם ה  5W30 הוא פחות אוכל שמן. בעיקרון הרכב נוסע טוב, סוחב בעליות ואין רעשים לכן אני בינתיים מתעכב עם שיפוץ או החלפת המנוע. הומלץ לי להשתמש בשמן חצי סינטטי בעל צמיגות גבוהה ולא סינטטי כפי שמשתמש היום (שזו גם ההנחיה בספר הרכב), שאלתי היא האם מישהו יכול להמליץ על שמן חצי סינטטי בעל צמיגות גבוהה שיפחית את צריכת השמן ? מותג/סוג ספציפי שיכול להתאים לרכב שלי. תודה לעונים...

עריכה אחרונה על ידי adiסקודה
פורסם

לפני החלפת מנוע תחליף מוסך!
יש את מוסך רון (ת''א) שמומלץ פה לרכבי הקונצרן ויש את גיא מוטורס (מודיעין) שזכה לשם טוב.
הייתי בודק קודם איתם לפני שאני רץ להחליף מנוע.

אגב מנועים שמרכיבים, לא באמת ניתן לדעת מה מצבם!

Sent from my MI 9 using Tapatalk

• אהבתי 1

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...