Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה גדולה בנישה קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי את הנישה גבס הזאת לטלוייזיה ואני רוצה להתקין בה טלויזיה גדולה יותר. חשבתי שאולי הפתרון הוא למלא את הנישה ואז להתקין את הטלויזיה הגדולה כך שתבלוט החוצה?

או אולי להתקין מתקן לטלויזיה עם עומק ממש גדול (אבל גבס)

יש למישהו רעיון או ניסיון עם משהו כזה?

יסודות אדריכלים - איך עושים נישה לטלוויזיה מגבס - YouTube

עריכה אחרונה על ידי falul

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

אבא שלי עשה את זה.

הרכיב זרוע שיוצאת מחוץ לנישה, ועליה הרכיב את הטלויזיה החדשה.

עומק הנישות האלה הוא די נמוך, 15-20 ס"מ, לא?

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אז זהו זה 30 ס"מ

והבנתי שזרוע על גבס לא יעבוד. או שכן?

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

יש דיבלים מיוחדים לתקוע זרועות על גבס

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה יכול לסגור את הכל ולהתקין את המסך, או רק פלטה ישרה שתיכנס בפנים עד לחלק החיצוני.

אפשרות של זרוע גם קיימת, צריך למצוא התאמה מלאה שהמסך לא יהיה בולט מעל לקו.

איך בעיה להתקין על גבס (אצלי 55" על גבס בחדר, לא על פרופיל) אבל עדיף לקדוח בפרופיל. (זה לא ייפול לעולם)

אני מעריך שאתה קונה מסך 65 אינץ'?

פורסם

כן, זה הכיוון 65" ~22 ק"ג.
אם לסגור השאלה היא איך הכי כדאי כדי שאפשר יהיה לשים מתקן

כשאתה כותב פרופיל הכוונה לניצב מתכת שבתוך הקיר?

אם זרוע, יש המלצה על איזו?
+מישהו שעושה כאלה דברים באזור יקנעם?

פורסם

כן ניצב. אישית הייתי הולך על זרוע מכמה סיבות. 1. אפשר לשחק לפי ישיבה בזוויות (לא קריטי)

2. נותן אפשרות לשים בפנים כל מיני דברים שאתה לא רוצה שיעלמו ששייכים לנושא האודיו/וידאו. (או דברים אישיים)

3. כבלים מסודרים בפנים בצורה  יפה. 4. שזה הכי חשוב,  אפשרות לחבר כבלים בצורה חופשית.

אצלי במסך ה -85" עד שאני מצליח להכניס כבל מאחור במיוחד בחלק האמצעי, כל הגב שלי נמתח 

כמו באימון יוגה. לא נוח ומסורבל. ( אצלי זה יותר קשה כי הגישה למסך מחייבת הזזת  רמקול גדול ליד)

• אהבתי 1
פורסם

כן נשמע טוב

אשמח להמלצות על זרוע / מתקין אם מישהו מכיר

לפני 6 שעות, yogev20 כתב:

להכניס

פורסם

בדרך כלל אחריות על התקנה חלה על היבואן של המסך. (חברה שמספקת למותג אחריות תיקונים)

רק להיזהר לא להתפתות לכל מיני הצעות שלהם, הרחבת אחריות שלהם, מגני חשמל/ברקים במחירים הזויים 

וכל מה שהם מציעים, לדחות בנימוס. מלבד התקנה. הבעיה שאצל היבואן המחירים יהיו גבוהים יותר

להתקנה לא סטנדרטית, כגון זרוע שתעלה אצלם כמעט כפול.

יש לי כמה חברים בתחום (חנויות יבואנים) תרצה מישהו שאני מכיר שמחזיק מתקינים?

אנא בפרטי. 

• אהבתי 1
פורסם

כמו שאמרו - תתקין זרוע. - אני הייתי מתקין אך ורק על הפרופיל. לא לוקח סיכון (אצלי יש studs מעץ וזה מותקן עליהם)

המלצה חמה מניסיון (יש לי 2 כאלו - אחת מחזיקה טלוויזיה 65״ בת 5 - כלומר לדעתי בכיף כבדה כמו 85״ חדשה):

https://smile.amazon.com/gp/product/B07MZTT1BF/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1

אם המשלוח לארץ סביר - זו זרוע מעולה שיוצאת גם החוצה ותוכל להתקין בנוחות עם הנישה שיש לך ולגשת לאחורה של הטלוויזיה בקלות.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 5 שעות, יענקו כתב:

כמה יעלה להגדיל את הנישה ?

יש אופציה כזאת בכלל?
זה לא אומר לפרק ולבנות מחדש?

פורסם

בטח שיש אופציה, השאלה אם אתה מוכן לפרק את כל מה שקיים ולבנות מחדש.

כמובן מיותר.

עריכה.

האמת שרק עכשיו אני שם לב שזו בכלל מסגרת נפרדת של הנישה ולא בנייה על כל הקיר

ביחידה אחת. באמת שווה לחשוב על הורדה של כל הנישה, מילא אין לה שימוש למסך החדש

והיא "גונבת" את העומק שהמסך יכול לשבת בפנים ללא בליטה.

כל זה לפי התמונה, כי את החלק הקיצוני אני לא מזהה, אלא רק את החלק הקדמי 

שיש בו גומה לקיר הראשי. אכן? 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

סליחה השתמשתי בתמונה מגוגל.

@yogev20

ככה זה נראה באמת במציאות

image.thumb.png.946402424cb3eb2843ffe5c08eefcbac.png

עריכה אחרונה על ידי falul

• תוכן חדש...