Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nissan almera 2016

FreddyTeddy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ אתכם כמה אני יכול לדרוש עבור רכב ניסאן אלמרה sl שנת 2016, עלה לכביש בחודש מאי, ללא תאונות, יד 1 פרטית, 46,000 ק"מ, בן אדם בעיקר נסע לעבודה ומעבודה לבית. 

בדקתי לפי מחירון יד 2 ולוי יצחק שניהם מראים 52,200 ש"ח לאחר שכלול.  רכב נראה כמו חדש. 

פורסם
לפני 10 שעות, davemustaine87 כתב:

תיראה בכמה מוכרים ביד 2 רכב דומה. 

52 אלף בוודאות אין מה לשלם על הרכב הזה. 

בעיה שכמעט ואין רכבים כאלה, בעיקר מוכרים דגם sv היותר פשוט וכמובן יותר זול וגם ק"מ יותר גבוה. בכמה אתה היית דורש?

פורסם

תיראה, נכנסתי ליד 2 וראיתי מחירים. 

רכב פרטי משנת 2016 עם 100 אלף קילומטר מפורסם כבר חודשיים ביד 2 ב-37 אלף ואין בדיוק קופצים על המציאה. 

הרכב  הכי יקר מפורסם ב-42 אלף שאני בספק גדול שמישהו התקשר אפילו למודעה. 

ההבדלים בין הגרסא המאובזרת ללא מאובזרת מזעריים מאוד, ובלי קשר ספק גדול שזה מעניין בכלל את קהל היעד של הרכב הזה. 

הכול תלוי בכמה אתה לחוץ למכור את הרכב. לא לחוץ? הייתי מתחיל ב-45 ויורד כול שבוע במחיר. יותר לחוץ? מתחיל ב-40. 

לפרסם ב-52? בזבוז זמן מוחלט אם אתה שואל אותי.

פורסם (נערך)

שואל ברצינות: למה לך לקנות אלמרה? זה רכב מאוד פשוט, בלי שום יתרון משמעותי. במחיר הזה אפשר לקנות רכבים הרבה יותר מוצלחים.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear
  • רעיון טוב! 2

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה הקטע לפתוח שרשור כמוכר, לבדוק מחיר ואז להגיד "עבדתי עליכם, אני בעצם רוצה לקנות"??

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לפני כשעה, pooh-bear כתב:

שואל ברצינות: למה לך לקנות אלמרה? זה רכב מאוד פשוט, בלי שום יתרון משמעותי. במחיר הזה אפשר לקנות רכבים הרבה יותר מוצלחים.

אכן כן. 

זה רכב זבל, למי שמחפש רק לנסוע בשנתון ולא ברכב, שיש רכבים משנת 2003 שמרגישים איכותיים ממנו. 

בהנחה שפותח השרשור מעוניין ברכב(ולא בשנתון) הייתי ממליץ לרדת אפילו ב-3 שנים ולקנות משהו ראוי יותר. 

פורסם
לפני 2 שעות, pooh-bear כתב:

אף פעם לא קניתי רכבים, זה רכב הראשון. מכיוון שאני עוד לא כל כך מבין בהם אין לי יותר מידי דרישות.

אני מפחד לקנות רכב ישן מיד 2 ממישהו שאני לא מכיר. 

אלמרה זה רכב של קרוב משפחה, מצב הרכב מצוין, נסעתי בו ויש הרגשה דיי טובה רק עניין אותי מה אחרים חושבים עליו ובכמה שווה לקנות אותו. 

פורסם

ברוך הבא לפורום טדי,

אם אתה מחפש לקנות רכב, פתח שרשור חדש וספר לנו על הדרישות והרצונות שלך, מה התקציב ומה האופציות שחשבת עליהן (אם חשבת על אופציות) ואנחנו נעזור לך.

את השרשור הנוכחי אני נועל כי הוא מבולגן ולא ברור מה אתה רוצה. כדי שתוכל לקבל עזרה רלוונטית, אתה צריך לתת לנו כמה שיותר פרטים, ולהסביר את הסיטואציה מנקודת המבט שלך. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...