Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 0 ק"מ מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדקתי ספציפית לגבי 3008 דגם אקטיב 1.2 את המחיר אצל היבואן, ואחרי הנחה המחיר יותר זול מאשר אותו דגם 0 ק"מ אצל לובינסקי טרייד. 

הדגם הזה קיים במלאי למסירה מיידית.  זה קצת לא הגיוני.  יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה ??

נהג ותיק

פורסם (נערך)

יודע מעולה:

מטרת היבואן: שתקנה ממנו

הבעיה: יש ליסנג 0 קילומטר לדוגמא הלינק שנתתי ששם המחיר זה 135 אלף (לא מכיר את החברה ולא ממליץ או לא ממליץ אליה, זה התוצאה הראשונה שיצאה בגוגל).

הדרך: אנשים ששמעו שיש 0 קילומטר ולא מבינים כל כך מגיעים לאתר היבואן (כי שם קונים רכבים) שם הוא מציג להם מחיר ל 0 קילומטר שלא משתלם (גם ללא ההנחה של ה 7 אלף) מה שגורם לאנשים לקנות רכב חדש לא מ 0 קילומטר, ומי שקנה עדין מהיבואן ב 0 קילומטר קנה במחיר גבוה שמתשלם ליבואן.

היבואן רוצה שתקנה ממנו ולא מליסנג 0 ק"מ, חיפוש קצר בגוגל יעלה מספיק אלטרנטיבות ל 0 קילומטר שיציגו מחיר ראלי לרכב מ 0 קילומטר.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם

נכון, וכמו שציינת, תוצאה שעולה ראשונה בגוגל של חברה שאיש לא שמע עליה, אני לא הייתי שם אצלם 135 אלף על קרן הצבי....אני לא מספיק עשיר בשביל זה.

זה כמו שאתה לא בוחר רופא בדפי זהב או בחיפוש גוגל.

• לא הבנתי... 1

נהג ותיק

פורסם (נערך)

אפשר להתקשר לאויס או לאוטו סנטר למשל ולברר מחיר 0 ק"מ לדגמים שמעניינים אותך

עריכה אחרונה על ידי itamar01
פורסם
לפני 9 שעות, kalda01 כתב:

נכון, וכמו שציינת, תוצאה שעולה ראשונה בגוגל של חברה שאיש לא שמע עליה, אני לא הייתי שם אצלם 135 אלף על קרן הצבי....אני לא מספיק עשיר בשביל זה.

זה כמו שאתה לא בוחר רופא בדפי זהב או בחיפוש גוגל.

אתרי האפס קילומטר באינטרנט מיצגים חברות ליסינג גדולות. 

אתה לא משלם לאתר. 

אתה קונה שובר ואז נציג חברת הליסינג פונה אליך להשלמת העסקה. 

אין כאן שום סיכון. 

מניסיון של חברים, המחיר באתר נמוך במעט ממה שמציעים במגרשי הליסינג. 

אבל במגרש המחיר נתון למעט מיקוח ואפשר "למשש את הסחורה". 

צריך להתעקש לקבל רכב שעלה לכביש לאחרונה ולשלול כזה שעומד במגרש כמה חודשים. 

• רעיון טוב! 2

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 7 שעות, markb205 כתב:

אתרי האפס קילומטר באינטרנט מיצגים חברות ליסינג גדולות. 

אתה לא משלם לאתר. 

אתה קונה שובר ואז נציג חברת הליסינג פונה אליך להשלמת העסקה. 

אין כאן שום סיכון. 

מניסיון של חברים, המחיר באתר נמוך במעט ממה שמציעים במגרשי הליסינג. 

אבל במגרש המחיר נתון למעט מיקוח ואפשר "למשש את הסחורה". 

צריך להתעקש לקבל רכב שעלה לכביש לאחרונה ולשלול כזה שעומד במגרש כמה חודשים. 

מה זה העניין הזה של לקנות שובר?
אני קונה שובר ואז ממיר אותו ברכב?
רכב 0ק"מ זה לא בדיוק מוצר מדף שאתה לוקח את הראשון בערימה. כשאני קונה רכב 0ק"מ אני משלם על רכב ספציפי, שאני יודע כמה זמן הוא כבר יושב בלי לזוז אצל הסוכן. יש לזה משמעויות לגבי מה שאני מקבל בתמורה לשובר הזה.

זה בניגוד לרכב של יבואן, שם כל הרכבים מאותו דגם, באותה רמת גימור ואותו צבע זהים בעיני.

לא מבין את השלב הזה בעסקה.

פורסם

בהחלט חייבים לבדוק את הרכב הספציפי לפני רכישה...לא קונים חתול בשק.

זה שרכב מוגדר 0 ק"מ לא אומר שהוא ללא תאונות.  גם במגרש של חברת הליסינג יכול להיות שהרכב נפל מהגרר.

נהג ותיק

פורסם

בדרך כלל השובר הוא פשוט סוג של הפניה לחברת ליסינג שמוכרת את הרכב והשובר לא מגדיר אפילו את הצבע של הרכב.

חברת הליסינג מוכרת הרבה יותר מרכב אחד מאותו דגם, לכן לאחר הקישור עם חברת הליסינג בודקים אילו רכבים קיימים במלאי ומה הפיזור הגאוגרפי שלהם. 

באופן כללי, אפשר לפסוח על קניית השובר ופשוט לבדוק מול כמה חברות ליסינג גדולות האם היא זו שמוכרת את הדגמים הנ"ל במחיר המצוין. רוב הסיכויים שגם אם לא תגיע בדיוק לאותה חברה, עדיין תקבל את המחיר בחברות ליסינג נוספות (כולן רוכשות ומוכרות במחיר מאוד דומה). 

• תוכן חדש...