Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עוזר לחבר, הבחור קיבל דוח על מעבר על אי תנועה מצוייר בכביש 22 כנראה ביציאה לגשר פז. אבל בדוח כתוב בכביש 22 ק"מ 3 מצפון כשלהבנתי זה ק"מ 3 מדרום.

יש מה לעשות או לשלם ולשכוח?

מצ"ב הדו"ח והתמונות

ללא שם.jpg

ללא שם2.png

6310_LI.jpg

עריכה אחרונה על ידי tza
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

תודה רבה לשוטר. אני יוצא ביציאה הזו לפחות 3 פעמים בשבוע וסובל מאד מהחיתוכים בסגנון הזה, כולל לא מעט כאלה שמתחילים בנתיב השמאלי (אני מקפיד לעבור לימני לכל המאוחר באזור ידין, שבעייתי מסיבות דומות).

הדו"ח מוצדק לחלוטין. היציאה לפז היא אכן מ-22 דרום, לנהגים המגיעים מצפון.

שלמו ולמדו לקח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ק"מ 3 מצפון = אם תתחיל את הנסיעה על כביש 22 דרום מהמטר הראשון שלו, היציאה צריכה להופיע לאחר נסיעה של 3 ק"מ דרומה.

ק"מ 3 מדרום =אם תתחיל את הנסיעה על כביש 22 צפון מהמטר הראשון שלו, היציאה צריכה להופיע לאחר נסיעה של 3 ק"מ צפונה.

משמע הם אומרים לך מאיזה נקודה הם התחילו את המדידה וכמה מדדו.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אכן. וכאן מדובר ב3 ק"מ אחרי נסיעה צפונה. האמת שבגלל מבנה המפרץ רוב 3 הק"מ הם בנסיעה דרום-מזרח אבל הכיוון הכללי של הכביש הוא צפונה.

ותודה על הטפות המוסר, זה החבר הכי זהיר שלי ואני מניח שזאת טעות תמימה. (ואני יודע שעכשיו תטיפו על שימשיך לפניה הבאה.. תמשיכו בהצלחה לכם)

• אהבתי 1
פורסם

אם כך עולה 0 שקלים חדשים לפנות דרך האתר של מפנ"א ולבקש ביטול הדו"ח עקב כך ש"בתאריך המדובר ובשעה המדוברת לא נסעת על כביש 22 לכיוון דרום.

אלא אם כן נפלת על שוטר אהבל במיוחד, הוא לא יבטל את הדו"ח אלא יתקן אותו וישלח חדש שבו יהיה כתוב כנראה 3 ק"מ מדרום.

אבל:

א. זה לא עלה לך כלום

ב. אולי בכל זאת תיפול על אהבל ויבטל

ג. הרווחת קצת זמן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

השוטר מקצועי לגמרי:

בישראל ספירת הקילומטרים בכביש היא מדרום לצפון וממערב למזרח (ועקרונית גם מספור הבתים ברחוב, אבל לזה יש הרבה יוצאים מהכלל). יציאת פז נמצאת בק"מ ה-3 מבחינת אבני הק"מ, כאשר ה-0 נמצא ב"חירם", הכניסה הראשונה בעיר התחתית. לכן זה ק"מ 3.

מצפון - החבר הגיע מצפון (המסלול קרוי "22 דרום" כיוון שכיוונו הכללי מצפון לדרום).

אין לך מה לערער, הניסוח מדוייק.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, m3x7r3m3 כתב:

משמע הם אומרים לך מאיזה נקודה הם התחילו את המדידה וכמה מדדו.

המדידה היא לא של השוטר, אבני דרך מוצבות לאורך הכביש וסופרות את מספר הק״מ, וכפי שהסביר sperial, נקודת ההתחלה היא קבועה ואינו קשורה לכיון הנסיעה. העבירה בוצעה ליד אבן הדרך השלישית, ולכן ק״מ מס׳ 3, בלי קשר לכיוון הנסיעה של הנהג לכיון ק״מ 2 או 4.

פורסם

אבני דרך הן בסה"כ סימון של מישהו שפעם עשה מדידה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אבני הדרך הן הגדרה גיאוגרפית קשיחה, וזה מה שחשוב בהגדרת מקום העבירה.

פורסם

זכור לי שרשור לפני מספר שנים בו נתפס בחור על מהירות בדרך לטבריה

המיקום שרשם השוטר מבחינת אבן הק"מ לא היה זהה לרישום על הכביש מהסיבה שהוא רשם על פי הקילומטר של הכביש שהגיע דרך נצרת בזמנו ואילו על הכביש היו אבני ק"מ של הכביש החדש שבא מכיוון צומת המוביל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 37 דקות, sperial כתב:

אבני הדרך הן הגדרה גיאוגרפית קשיחה, וזה מה שחשוב בהגדרת מקום העבירה.

אמנם עברו אי אלו שנים מאז שלמדתי גיאוגרפיה, אבל עד כמה שאני זוכר בגיאוגרפיה כשמדברים על מרחקים, מודדים אותם ביחידות מידה כלשהן, בד"כ לפי השיטה המטרית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

קילומטר אינה יחידה סטנדרטית?

בארה"ב מודדים ברגל ובמייל יבשתי. ובניגוד למטר שמוגדר היטב, בארה"ב נהגו עד לאחרונה שתי מידות שונות של רגל. בחלק מהמדינות מידה מסויימת, בחלק המידה הטיפה יותר גדולה ובחלק מהמדינות לבחירת המודד, ללא אחידות. ההפרש היה שברירי האחוז, אבל במרחקים האמריקאיים זה גרם תקלות, והמידה אוחדה רק לאחרונה.

פורסם

קילומטר היא יחידת מידה סטנדרטית שאפילו שייכת לשיטה המטרית, מה שאומר שבוצעה שם מדידה, מתישהו, על ידי מישהו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המרחקים לא מדוייקים בכביש .

מע"צ של פעם או של היום בשמה החדש כבר הוציאה על כך מסמך בקשר לאיזה משפט שהתנהל ששוטר מדד מהירות על פי שעון עצר בין שני אבני ק"מ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...