Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה הזה למדידה אין משמעות לעצם העבירה (או הוכחת העבירה), אלא כסימון מקום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ודרך אגב, "ק"מ 3" פירושו מאבן קילומטר 2 עד אבן קילומטר 3. זה הקילומטר השלישי לאורך הדרך. אם נביא בחשבון שבקטע הזה של כביש 22 יש הרבה עיקולים והמסלולים אינם לגמרי מקבילים הרי שבהכרח לא מדובר בדיוק ב-3 ק"מ, אלא בנקודת יחוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

במקרה הזה למדידה אין משמעות לעצם העבירה (או הוכחת העבירה), אלא כסימון מקום

המזגן לא עובד אצלך היום

פיזיקה עיוני   זמן מרחק מהירות

מכיר את הקשרים ביניהם.

זמן מדד השוטר  מרחק קבע  כי מדובר בק"מ קיבל מהירות

הסתבר כי המרחק בין שני התמרורים היה פחות מק"מ

לפני 12 דקות, sperial כתב:

ודרך אגב, "ק"מ 3" פירושו מאבן קילומטר 2 עד אבן קילומטר 3. זה הקילומטר השלישי לאורך הדרך. אם נביא בחשבון שבקטע הזה של כביש 22 יש הרבה עיקולים והמסלולים אינם לגמרי מקבילים הרי שבהכרח לא מדובר בדיוק ב-3 ק"מ, אלא בנקודת יחוס.

נכון לאמר שאם השוטר כותב עמדתי בק"מ 3  זה טוב ל מ 2.5 ועד 3.5 

מבוקש מהם במידת האפשר לציין גם את מאות המטרים  ייעני  18.8.  ואז זה בין 18.750 ל 18.850

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 3 דקות, ישה כתב:

המזגן לא עובד אצלך היום

פיזיקה עיוני   זמן מרחק מהירות

מכיר את הקשרים ביניהם.

זמן מדד השוטר  מרחק קבע  כי מדובר בק"מ קיבל מהירות

הסתבר כי המרחק בין שני התמרורים היה פחות מק"מ

אין צורך במזגן פתחתי את הדלת יש בריזה נחמדה.

הבנתי את המשל שלך, ציינתי שאינו רלוונטי למקרה המדובר בגלל ששם המרחק היה רלוונטי להוכחת העבירה, כאן לא, כאן הוא משמש כציון מקום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ואו, ישה, אני צריך לחזור לשיעורי הגיאומטריה של המורה כרמלה. הקילומטר הראשון מתחיל בנקודה אפס ומסתיים אחרי 1 ק"מ. בנקודה הזו מתחיל הקילומטר השני ומסתיים באבן 2, שבה גם מתחיל הקילומטר השלישי המסתיים באבן 3.  

עם זאת כאן מדובר בציוני מקום גיאוגרפיים, לא במדידה של מגרשים לבניה, ולכן הסטיה במיקום אבן הקילומטר יכולה להיות יותר משמעותית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה, אני לומד כאן לא מעט. אני מבין שלא כ"כ רלוונטי רק לדייק את מה שכתבתי:

לפני 22 שעות, tza כתב:

אכן. וכאן מדובר ב3 ק"מ אחרי נסיעה צפונה. 

האמת שאם זיהיתי נכון וזה בגשר פז אז מדובר ב16 ק"מ אחרי נסיעה דרומה שזה 3 ק"מ מהקצה הדרומי.

פורסם

בדיוק.

חפש את כביש 22 בויקיפדיה ותמצא את נקודות הציון של המחלפים, אם כי בשמם הרשמי ולא בשמם המקובל (ידין מכונה "מבוא כרמל" ופז מכונה "קישון").

• תוכן חדש...