Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,רכב ראשון שקניתי אותו עם תקלות כי לא בדקתי כמו שצריך ומעוניין שתעזרו לי לנסות לפתור תקלה.

הרכב רנו קליאו 2013 מנוע 1600 דור 3.

קיימת נורה check engine והמחשב תמיד מצביע על רצועת הטיימינג, אני ביצעתי החלפה של הרצועה כולל הדאמפר ועדיין יש תקלה, יש לציין שהכח של האוטו חלש מאוד למה שאמור להיות וצורך המון דלק, הבעיה שזה מצביע עדיין על רצועת טיימינג למרות שהחלפנו אותה, המנוע תקין בדקו לחץ ושום מוסך לא מצליח לעזור לי.

יש רעיון? האוטו כרגע לא שווה כלום אם אמכור אותו לא הרוויח כלום והוא נוסע די טוב חוץ מהתקלה הזו שמורידה מהכח שלו ומבבזבת דלק.

הייתי אצל 2 מוסכים שאין להם מושג מה גורם לזה, יש טעם ללכת למוסך מורשה ולשלם 500 שקל בדיקה?

אשמח לעזרה של המומחים.

תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.

עריכה אחרונה על ידי eurekas
פורסם (נערך)

לפי מה שאתה מציין, לעניות דעתי, הטיימינג לא הותקן טוב (אולי פספסו שן). לכן הרכב גם לא סוחב (עריכה - תתכנה גם סיבות אחרות).

בכל מקרה - אני חושב שיש טעם לגשת לאחד המוסכים המומלצים כאן בפורום, לצרפתיות.

חפש לגבי מוסכי גבע, ואורן שרותי רכב. הם נמצאים במרכז הארץ, אבל לא נראה לי שתתאכזב.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

באמת תודה רבה ממש מעריך!

המוסך פתח פעמיים את הטיימינג ושם אותה פעמיים כמו שצריך , והחליף שוב את הגלגלת של הדאמפר כי הוא אומר התקלה על הגללת של הדאמפר של הטיימינג, גם לא עזר, אמר לי למכור אותה.

מוסך אחר אמר שלא שמו את הטיימינג טוב ואז לא משנה אם שמים אותה טוב , צריך להחליף אותה יחד עם הקמשפט שזה עולה הרבה אז גם אמר לי למכור. (לא נראה לי בכלל שזה זה, מה זה קשור?)

הרכב יותר חלש ממה שאמור להיות אבל באמת נוסע בסדר כבר שנה לא היו שום תקלות ומבסוט עליו, מרגיש שזה סתם תקלה עלובה שצריך רק מומחה שיעלה עליה.אם אמכור אני אפסיד מלא כסף ואביא גם משהו זבל.

אני מהצפון, יש טעם ללכת למוסך מורשה פה של רנו או שזה סתם חרטא?

שווה ללכת עד למרכז בשביל זה?

עריכה אחרונה על ידי eurekas
פורסם

מעניין (בטח המוסכים גם הציעו אולי לרכוש ממך את הרכב...? 🤑).

צריך להתחיל (שוב) מסריקה עם סורק ייעודי (ובהמצא קודי תקלה - לגשת גם למקום ה"נכון" ולבדוק).

אולי תעלה פה בהמשך המלצה על מוסך טוב באיזור הצפון (אני לא מכיר), לאו דווקא מוסך יבואן (לעיתים יש להם את כלי הבדיקה המתאימים, אבל זול זה כנראה לא יהייה).

לא הבנתי רק אם נורית צ'ק אנג'ין עדיין דולקת ? (כי מצד שני אתה רושם שאין תקלות).

אם אתה מגיע למרכז - אולי כן כדאי לגשת לאחד המוסכים המומלצים (רק כדאי לתאם מראש ואולי גם להתייעץ קודם טלפונית - לא יזיק).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה חולגי.

הנורה דולקת כן והאוטו חלש יותר משאמור להיות אבל עדיין אפשר ליסוע,חוץ מזה לא היו שום תקלות.

שכחתי לציין שהטורים גבוהים מאוד במנוע, כשאני נוסע על 120 הטורים כמעט על 4! אמרו לי שזה קשור לטיימינג.

השאלה שלי לאיפה להגיע. יש מוסך אורן ברחובות שראיתי שהוא טוב אבל זה רחוק מאוד.

• תוכן חדש...