Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכל מים ל-rsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני חדש כאן,ורציתי לישאול אותכם אם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג מיכל מים לרדיאטור לקליאו שלי-כי הוא ניסדק וכמעט כל שבוע אני צריך למלא מים ירוקים כי הם מיתרוקנים לי-תודה מראש-ודרך אגב עדיף מאיזור ירושלים(אני ירושלמי)

פורסם
שלום לכולם,אני חדש כאן,ורציתי לישאול אותכם אם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג מיכל מים לרדיאטור לקליאו שלי-כי הוא ניסדק וכמעט כל שבוע אני צריך למלא מים ירוקים כי הם מיתרוקנים לי-תודה מראש-ודרך אגב עדיף מאיזור ירושלים(אני ירושלמי)

כל חנות חלקי חילוף לרכב.

באיזור ה 80-100 שח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וואלה ניסיתי איפה לא-בפירוקיות בתלפיות לפחות ב8 פירוקיות ואין להם-יש להם רק של קליאו רגילה-לא של אר אס איי-עכשיו בקליאו רגילה יש למיכל יציאה אחת לצינור למעלה ושניים למטה ואילו באר אס איי יש אחד למעלה ואחד למטה-האם אתה מכיר מקום שאולי אפשר להזמין מחוץ לעיר במחיר סביר? תודה מראש ויום טוב

פורסם
וואלה ניסיתי איפה לא-בפירוקיות בתלפיות לפחות ב8 פירוקיות ואין להם-יש להם רק של קליאו רגילה-לא של אר אס איי-עכשיו בקליאו רגילה יש למיכל יציאה אחת לצינור למעלה ושניים למטה ואילו באר אס איי יש אחד למעלה ואחד למטה-האם אתה מכיר מקום שאולי אפשר להזמין מחוץ לעיר במחיר סביר? תודה מראש ויום טוב

אי אפשר לבצע התאמה ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם לי נראה אפשרי, אתה אומר שבRSI יוצאים שני צינורות וברגילה צינור אחד אז תיקנה מחבר כפול תוציא צינור אחד מהמיכל ותחבר אות ולשני הצינורות שיוצאים, ככה גם מיכל רגיל יתאים לך.

אבל אם זה סדק קטן נראה לי שאפוקסי פלסטלינה זה יותר טוב וזול ואם זה לא יעבוד תעשה התאמה.

בברכה

עמיחי:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
איציק מה הכוונה התאמה? לא הבנתי

לקחת את המיכל עיבוי של הקליאו הרגילה ולבצע התאמה שיוכל לשמש את ה RSI.

אם אתה סוגר יציאה אחת זה יעזור ? היציאה העליונה וה-2 התחתונות זהות מבחינת מבנה זרימה לזה שיש ב RSI ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וואלה,אתה צודק לא חשבתי על זה,רעיון טוב-אני היום יבדוק את היציאות של ה-rsi מול היציאות של הקליאו הרגילה ויבדוק אם הן מתאימות-אבל איך אתה חושב אפשר לאטום את הפתח המיותר? יש לך רעיון? כי אחריי הכל צריך משהו שיעמוד בלחץ וחום..

פורסם
וואלה,אתה צודק לא חשבתי על זה,רעיון טוב-אני היום יבדוק את היציאות של ה-rsi מול היציאות של הקליאו הרגילה ויבדוק אם הן מתאימות-אבל איך אתה חושב אפשר לאטום את הפתח המיותר? יש לך רעיון? כי אחריי הכל צריך משהו שיעמוד בלחץ וחום..

יש פקקי מים מגומי, זה הולך דיי הרבה בפג'ו-סיטרואן (על החלק העליון שיוצא מהפלנג' של הטרמוסטט), לא תהיה בעיה להתאים לך אחד כזה.

פקק כזה עולה שקלים בודדים והוא בא במידות מגוונות מאוד.

תוסיף לזה עוד בנד מתכת (כמה שקלים בודדים) ופתרת את הבעיה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סבבה תודה רבה,אני יבדוק את העיניין,ויוודא בכלל שאכן יש התאמות בגודל של הצינורות בין rsi לרגילה-שוב תודה רבה

• תוכן חדש...