Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלאה שלא נתפס על חם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד סיפור על חלאה...

יפו, יום שבת, אני מחנה את ה VR6 (השמורה בקנאות!!) באחת מהעליות מרחוב יפת בכדי למלא את הקיבה בחומוס איכותי, אני יוצא מהרכב, לוחץ על השלט, ניגשת אלי חולירע מקומית שעמד מאחורי הרכב ודיבר בטלפון "מאיזה שנה האוטו?" הוא שואל, עניתי. "כמה המחירון?" החלאה שואל, לא יודע.

המשכתי למטה לתוך המסעדה. אחרי שעה אני עולה לרכב ו.... חושך בעיניים, החלאות תלשו לי את כל פסי ההגנה של הדלתות מכל הרכב (כולל המשולשים הקטנים בכנפיים).

להערכתי הבן Xונה דיבר בטלפון עם הבן Xונה השני ונתן לו נתונים לגבי הצבע והשנה של הרכב כדי שיתאים לרכב של איזה בן אלף אחר.

בקיצור, נזק של 6.000 ש"ח כולל צבע ב VW

למה???????????..

פורסם

למה ?, כי אתה חי בישראל זה למה ..אני לא מתפלא אם הוא היה ערס מת שכל מה שהוא רוצה זה לעשות "גלגלים" ולהיות מגניב בפניי הפקצות שלו

GTA זה הכי אחי .

פורסם

אסף,

גועל נפש. יש אנשים שאין להם כבוד לכלום, וקל וחומר שלא לרכוש של אחר.

לצערי, לאט לאט מתרגלים לזה במדינה שלנו, שבה המיעוט הזה הוא מקור לחיקוי להרבה אחרים.

שיהיה להם לתרופות.

No worries 8)

פורסם

לך למשטרה, תגיש תלונה ותבקש לצרף קלסטרון שאתה תתאר את הבן אדם.

נשמנ הזוי?!

שווה לנסות...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

]

אולי כדאי לפנות לשידור חוקר :?::?:wink:

ועכשיו ברצינות, עם כל הכבוד למחירם כחדשים, אני בספק אם המשטרה תעשה משהו, ואם אפשר לעשות משהו לגבי זה בכלל.. :roll:

לפי דעתי אזעקה עם ביפר מכוונת על רגישות גבוהה, תעשה את העבודה להבא...

פורסם

בדר"כ סוחרים גונבים כאלו דברים,אני היייתי עד לסוחר שהתחיל לגנוב פסי קישוט ועוד כמה דברים מרכב עומד,כששאלתי אותו האם הוא מפחד שהבעלים יראה אותו הוא ענה "שיראה,אני לא מפחד מאף אחד",כנראה שיש לו רכב דומה במגרש שחסר לו משהו אז הוא "משלים",הדבר נפוץ וידוע.

אין מה לעשות חוץ מלשאת תפילה חרישית בלב,שיבוא יום ואותם אנשים ימצאו את עצמם במרתף של כלא טורקי מכינים ארוחת בוקר "לבעל" שלהם בתא.

פורסם

גועל נפש. יש אנשים שאין להם כבוד לכלום, וקל וחומר שלא לרכוש של אחר.

לצערי, לאט לאט מתרגלים לזה במדינה שלנו, שבה המיעוט הזה הוא מקור לחיקוי להרבה אחרים.

שיהיה להם לתרופות.

אני עדיין לא התרגלתי, עניין של מנטליות...

אבל כמו שאומרים כל כלב יומו יגיע ואני בטוח שהגורל יכה באכזריות את החולערות שהתעללו לי במכונית באיזו שהיא דרך בעתיד. אני יצאתי בנזק מופחת אחרי מסע לצפון הארץ לפירוקיות של בני הדודים של המתעללים שקרעו לי את הפסים. מחר הכל מוכן אחרי צביעה.

כמו כן, מהניסיון שלי לא נראה לי שתלונה במשטרה תעזור פה, גנבי פסי הגנה לדלתות זה הדבר האחרון שהם יתאמצו לחפש...

פורסם

VR-6 במצב יפה כשלך, לא משאירים ברחוב ביפו, ובטח לא בשבת.

כמו לתת נקניק לפיראנות.

מקווה שהחומוס לפחות היה טעים...............

ומשתתף בצערך. פשוט מתסכל לראות את הרכב אחרי התעללות. כולך רגשי אשמה וכעס.

מכיר את זה.

-ארז-

פורסם

משתתף בצערך, לא נותר אלא לקוות שהבני-Xונות יזכו למוות כואב, עם המון סבל, שיהיה ארוך ואיטי.

אני במקרה יודע איך אתה מרגיש, אם כי הנזק שלי מוערך בהרבה פחות.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
אני יצאתי בנזק מופחת אחרי מסע לצפון הארץ לפירוקיות של בני הדודים של המתעללים שקרעו לי את הפסים...

אתה מבין את הקטע? יש סבירות גבוה מאוד שבעצם התקנת על האוטו שלך את הפסים שלך שהיו על האוטו מאז ומעולם:-)

איזה באאאאאאסה!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תגיש תלונה במשטרה

ואחרי זה לך לחברת ביטוח תראה להם את הטופס שהית במשטרה והביטוח יכסה את זה בעלות השתתפות עצמית.

פורסם
בדר"כ סוחרים גונבים כאלו דברים,אני היייתי עד לסוחר שהתחיל לגנוב פסי קישוט ועוד כמה דברים מרכב עומד,כששאלתי אותו האם הוא מפחד שהבעלים יראה אותו הוא ענה "שיראה,אני לא מפחד מאף אחד",כנראה שיש לו רכב דומה במגרש שחסר לו משהו אז הוא "משלים",הדבר נפוץ וידוע.

אין מה לעשות חוץ מלשאת תפילה חרישית בלב,שיבוא יום ואותם אנשים ימצאו את עצמם במרתף של כלא טורקי מכינים ארוחת בוקר "לבעל" שלהם בתא.

ולמה לא קראת למשטרה?!

פשוט ראית אותו מבצע פשע, והמשכת לשוחח איתו?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...