Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברז מתכת למחבר מתכת?
פשתן ועליו שכבת טפלון דקה.

ברז פלסטיק למחבר פלסטיק?
רק טפלון.

אם רק אחד החלקים מפלסטיק, אני נוהג לשים רק טפלון ולהשאיר את הכריכה הראשונה ללא טפלון. כדי להבריג מדוייק ולא לחרוש את ההברגה של הפלסטיק.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
לפני 2 שעות, sorvall כתב:

ברז מתכת למחבר מתכת?
פשתן ועליו שכבת טפלון דקה.

אני תמיד עובד רק עם טפלון בלי קשר לאם זה מתכת או פלסטיק, וגם לא ראיתי מישהו ששם גם וגם, מה הסיבות לזה?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הפשתן נרטב מתנפח ואוטם. הטפלון כדי לסגור את השוונצים מהפשתן. סיבוב וחצי טפלון. גג שניים. לא יותר.

התקינו לי לפני 3 שבועות בוילר חדש (הישן התפוצץ) שמתי לב שגם המתקין, את כל חיבורי המתכת למתכת שם ככה. פשתן ועליו קצת טפלון.
הייתי מבסוט לראות שלפני הפשתן הקפיד לחרוץ לאורך את ההברגות כדי שפשתן יתפס ולא יסתובב יחד עם המחבר. מקצוען.

• רעיון טוב! 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא חורצים הברגות. שים את הפשתן בכיוון הנכון ואין בעיה (ההברגה של הניפל קונית)

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מניח שאנחנו חלוקים בדעתנו.

מנסיון, אני יכול להבין את התועלת שבזה.

פורסם

כשאתה חורץ את ההברגה אתה מקצר משמעותית את אורך חיי הצינור.

אני 30 שנה בתחום הצנרת ומעולם לא חרצתי הברגה.

פורסם

אני מתפתה להתחיל פה עכשיו תת שרשור "אני 30 שנה בתחום הצנרת ומעולם לא ____________"

אני צופה שורות מחץ לא מעטות

• מעניין 1

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

איזה עצות אחיטופל.

תקשיב. תשים שכבה עבה עבה, קיץ עכשיו, ויש מלא מיינות שמחרבנות בכוונה בטח אם זה הנעה אחורית. אתה רוצה להגן טוב טוב על הגג מהחרא והשמש על אחת כמה וכמה אם היא בגינה.

brz.jpg

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 22 שעות, sorvall כתב:

מנסיון, אני יכול להבין את התועלת שבזה.

כנראה שאתה לא לבד, הנה דוגמה לאביזר שמגיע כבר "מחורץ" מהיצרן (התבריג ישר, לא קוני):

1375609908_notchedthread1.thumb.jpeg.81cd0d8abe2cc6bc30f528b80fc384ca.jpeg1695355343_notchedthread2.thumb.jpeg.24acab3959c137e6efd6ae7247cd876f.jpeg

פורסם
לפני 10 דקות, innvision כתב:

כנראה שאתה לא לבד, הנה דוגמה לאביזר שמגיע כבר "מחורץ" מהיצרן (התבריג ישר, לא קוני):

1375609908_notchedthread1.thumb.jpeg.81cd0d8abe2cc6bc30f528b80fc384ca.jpeg1695355343_notchedthread2.thumb.jpeg.24acab3959c137e6efd6ae7247cd876f.jpeg

זה לא חירוץ. סתם חריטה גרועה.

ולסרט קוראים טפלון כי זה פס מצופה טפלון. 

• תוכן חדש...