Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש לי רכב ישן ויש בפח טיפה חלודה, מדובר בכמה נקודות בקוטר בין חצי סנטימטר לסנטימטר, אשמח לטפל בהם לבד אבל אין לי מושג איך. אני מניח שצריך שיוף ואז צבע בסיס.

אשמח להכוונה מה עלי לקנות ומה התהליך הנדרש.

הרכב לבן אבל מטעמי העדר ממון פחות חשוב לי איך זה יראה העיקר שהחלודה תמוגר.

תודה

פורסם

הרכב נראה ממש רע. אתה חייב בדחיפות פוליש על כל הרכב, תיקוני צבע כולל מרק למילוי כי יש חורים גדולים.

לאחר מכן אוטם צבע.

מבין שאתה רוצה להשקיע מינימום, מה שאתה יכול לעשות זה ללכת לפחח רכב שברוב המקרים

לא ייקח מחיר זהה לדיטיילר מכוון שהוא לא קפדן באותה מידה, שיעשה שם גם תיקוני צבע

ותעשה לבד אוטם צבע. זהו המינימום שאתה יכול לעשות מבחינת עלויות נמוכות.

יהיה לך קשה לעשות לבד כי מדובר על פגעים שבעתיד יחדרו לעובי הפח, כלומר בעיה יותר גדולה. 

לשיקולך. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה על התגובה. הרכב כרגע מאוד מלוכלך ואחרי שטיפה הוא נראה טוב ללא פגמים בצבע למעט הנקודות החלודות שקרו כנראה כתוצאה מפתיחות דלת בתמונה הראשונה ודפיקה קטנה בתמונה השניה, הנחתי שתדע לסנן את זה ויתכן שבאמת סיננת ורק ע"ס הנקודות החלודות רשמת שהרכב נראה ממש רע..

תכלס אני מבין ששיוף יסודי עד כמה שניתן לעשות לבד וצבע לא ימנעו את המשך התפתחות החלודה לטווח של ה-5 שנים הקרובות?

(זהו סיימתי לערוך..)

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

אני יודע מה זה רכב שמור, ואיך הוא אמור להיראות. רכב שלי 20 שנה על הכביש. 

20151025_140101.thumb.jpg.8d9a89ec3aab670999414f2654ecdef3.jpg092.thumb.jpg.04bc81c26a5dad5e93990a59a4c613f0.jpg

במידה והרכב יעבור שלייף סבון +פוליש, מילוי החורים/שקעים בחומר מילוי, צביעה מקומית (אפילו במכחול, לא בתנור) 

זה יכול למנוע חלודה להרבה שנים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא כתבתי שהרכב שמור ובוודאי שלא ברמות שלך. הוא במצב טוב ללא פגמים בצבע למעט החלודה הזאת. ואין לי צורך למנוע חלודה ליותר משנים ספורות כיון שקשה לי להאמין שהוא יחזיק יותר- זה לא יהיה כלכלי ולא מדובר ברכב שעלול לקרוץ לאספנים.

אז אני חוזר לשאלה שלי: שיוף וצבע בבית ימנע חלודה לכמה שנים? אני מבין שבמחינתך זה חאפריות נוראית אבל החישוב שלי הוא כלכלי נטו לעכב את החלודה לשנים הקרובות שבהם (בתקווה) עדיין יהיה כלכלי להמשיך לתחזק אותו. כשהרכב יורד מהכביש לאף אחד לא מפריע שיש חלודה.

פורסם

בהחלט כן, לעשות את כל התהליך שרשמתי, ויש לך שקט לכמה שנים.

אם אתה מאזור המרכז/שפלה, תוכל להיעזר בפחח של.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...