Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי שהיו הרבה  בעיות ב סובארו XV 2016 מנוע 1600 -   

בטענה שהוא אוכל שמן ! והמנוע נהרס .......

והייתה תביעה ייצוגית נגד סובארו .

1. האם זה נכון ? 

2. ומה לגבי סובארו XV 2016 מנוע  2000 ? 

3. האם הבדיקה לפנייה קנייה עולה על בעיות כאלו והאם המנוע חלש , או שהיא עולה רק על תאונות ודברים כאלה ? 

פורסם

אם אני זוכר התביעה היתה על מנועי בוקסר 2.0 ליטרים.
בדיקת מכון לא תעלה על דברים כאלו , במיוחד אם המוכר התכונן מראש

פורסם

אי אפשר לדעת בבדיקה האם הרכב הוא מאלה שזוללים שמן או לא, כן אפשר להסתכל בתדפיס כניסות למוסך במידה וטופל במקום מסודר ולראות האם נכנס עקב חוסר שמן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בתאריך 28.6.2020 בשעה 10:00, save כתב:

אם אני זוכר התביעה היתה על מנועי בוקסר 2.0 ליטרים.

הי

בדיוק הפוך, הבעייה היא במנועי 1600 ולא ב 2000.

גם לא ידוע לי על תביעה (יכול להיות שהיתה)

אצלי במנוע 1600 היתה בעייה של אכילת שמן.

• רעיון טוב! 1

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם
לפני 8 שעות, otal כתב:

הי

בדיוק הפוך, הבעייה היא במנועי 1600 ולא ב 2000.

גם לא ידוע לי על תביעה (יכול להיות שהיתה)

אצלי במנוע 1600 היתה בעייה של אכילת שמן.

תודה.  האם יש נזק ב " אכילת השמן " הזאת ? האם זה פוגע במנוע או שזה מראה שיש בעיות במנוע ? האם עלות הטיפולים הייתה גדולה יותר ? האם הוא " סוחב " מספיק טוב בעליות? או שלחפש לקנות עם מנוע 2000 . בכל מקרה אני מחפשת רכב משומש  בן 5 בערך. וכמה עולים טיפולים ברכב כזה ? 

פורסם

הי,

לגבי נזק למנוע, אני לא יודע. לפי מה שהסבירו לי במוסך כל פעם שמופיע התראה על חוסר בשמן ממלאים וממשיכים הלאה.

לגבי עלות טיפולים - אין לי את החשבוניות אבל שוב, לא משהו חריג יחסית למוסך מורשה יבואן.

לגבי הסחיבה - כמו שכתבתי לך בפוסט הראשון שפתחת, בעליות קשה לו, נוסע אבל המנוע מתאמץ.

אין לי נסיון עם מנוע 2000 אבל נראה לי ששם המצב הרבה יותר טוב ממנוע 1600.

.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

• תוכן חדש...