Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ביונדאי גטס 2005, התגלתה נזילת שמן קטנה מתחת למנוע בצד שמאל מכיוון הפולי התחתון. לא עבר טסט פעמיים גם לאחר שטיפה וניקיון. על המזל היה אצל אותו בוחן בבור באותם הפעמים. הערכה שלי שכנראה מחזיר שמן תחתון של קרנקשאפט לכיוון הפולי.

תיקון של דבר כזה, נראה לי שמצריך: פירוק הרצועות, הפולי התחתון, הטיימינג, הגלגלש התחתון (ים כסף ביחס למחיר הרכב), האם נכון? האם דורש גם להזיז או לפרק המנוע ממקומו שתהיה גישה?

ישנם שיטות אחרות וזולות לפתרון כדי לעבור טסט?

אחרי נסיעה של כמה עשרות ק"מ ישנם כ 2 כתמים בגודל של מטבע 10 אגורות בחנייה.

בברכה

עריכה אחרונה על ידי gil5
פורסם

אז בררתי: כדי להחליף את המחזירי השמן הנוזל של הקרנקשאפט מצריך: פירוק הגלגל, להוריד מגן פלסטי שמסתיר שם הכל, פירוק הרצועות, הפולי התחתון, הטיימינג, הגלגלש התחתון, ועולה כ 1000 שח להחלפת שני המחזירים תחתון וגם עליון( מה שבטוח), לא צריך להזיז המנוע. האם המחיר סביר?

פורסם (נערך)

יש שם הרבה עבודה אז כן.

אם כבר מפרקים טיימינג והוא לא הוחלף ב 5 שנים האחרונות,הייתי מחליף רצועה+מותחנים+משאבת מים ובודק את גלגל השיניים אם תקין-הכל גם ככה מפורק והעלות הנוספת  של עוד כמה מאות שקלים תהיה רק חלפים.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טיימינג הוחלף לפני כשלש שנים.

אם היו הולכים להחזיק הרכב לעוד זמן רב אז נכון, אבל הכוונה להחליפו בקרוב מאוד. אז עושים המינימום 🤦‍♂️

פורסם

קח בחשבון שחלילה כשל באחד מהרכיבים הללו או לחילופין רצועה שנזל עליה שמן ולא הוחלפה- הנזק הכבד שיגרם למנוע עלול לקרות בטימינג (תרתי משמע) הלא רצוי מבחינתך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדיף להחליף רצועה ברגע שמסירים אותה ובטח כשהיא נספגה בשמן. 

להזיז מנוע? אתה מתכוון לשלוף אותו החוצה, אז לא.   אבל המנוע כן זז כי מסירים תושבת מנוע ומרימים את הרכב כדי לעבוד בנוחות, לא רלוונטי מבחינת המחיר אם זה העניין.

• תוכן חדש...