Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיטוטי בעיר מצאתי איביזה דור 1 כמו שלי, אבל הרוסה לגמרי, חונה בחניון של בית פרטי.

פרט לעובדה שכנראה הרכב הולבש בכפייה על עמוד חשמל, והרדיאטור נמצא פחות או יותר באזור התא נוסעים... לרכב יש רביעיית גלגלי סגסוגת מקורית של איביזה דור 1.

אני חושק בהם בטירוף ;-)

כמובן שאני לא רוצה לגנוב, אלא לאתר את הבעלים של הרכב ולקנות אותם ממנו.

הבעיון הן כדלהלן:

1. ברכבי יש רביעיית צמיגים חדשה במידה 155/80/13, על ג'אנט ברוחב 5".

כמיטב ידיעתי, הגלגלי סגסוגת הם 5.5" רוחב.

האם הצמיגים בכלל יתאימו לרוחב הג'נט?

2. איך מצבעים את ההצלבה?

רוב הצמיגים בגרוטאה מפונצ'רים, אז את ההצלבה אפשר לעשות רק בפנצ'ריה.

בינתיים להשאיר את הרכב על בלוקים?

אחרי ההצלבה איזה גלגלים להחזיר לגרוטאה, אם בכלל?

הגלגלים הנוכחיים קרועים... ובפנצ'ריה יצחקו עלי אם אני אגיד להם שאני רוצה להחזיר את הצמיגים האלה על הג'נט ברזל (כדי להרכיבם בחזרה על הגרוטאה...

אולי בכלל להשאיר את הגרוטאה על בלוקים לנצח (או עד שהעירייה תגרור אותה משם)?

חשבתי אפילו לתרום לו את הגלגל הרזרבי שלי, רק כדי שלא ישאר על בלוקים

ויש לו גם גלגל רזרבי בטח, אז לפחות 2 גלגלים אנחנו "מסודרים"

כמה עולה בימינו הצלבה + איזון של צמיגים?

;-)

תודה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

טוב, קבלו ביטול...

מסתבר שהגלגלים הללו הם 14" בכלל...

ואחרי שפינקתי את הרכב שלי ברביעיית צמיגים לא מזמן, לא ממש בא לי לספוג את ההפסד...

אז הנה הרכב למעוניינים, פרטים נוספים יפורסמו ע"פ דרישה.

בברכה.

ibiza.jpg

פורסם

פירקו ממנו את הלוחיות רישוי, בטח כדי לעשות חיים קשים לפקחים שלא יוכלו להצמיד לו דו"ח לפינוי גרוטאה...

אני לא בטוח שהרכב הזה שווה 500 ש"ח... כי מבחינה מכאנית הכל מרוסק מתחת למכסה מנוע...

וממבט קצת קרוב, נראה שהג'נטים רקדו טנגו עם כמה וכמה מדרכות...

אבל זה שום דבר שניקוי חול, צביעה, צביעה של שכבה נוספת, ועל זה לכה רדיואקטיבית לא יוכל לשנות ;-)

ונניח שאני קונה את הגרוטאה AS-IS

איפה אני אדחוף אותה?!

אין לי איזה פרדס מתחת לבית :-)

פורסם

]פירקו ממנו את הלוחיות רישוי, בטח כדי לעשות חיים קשים לפקחים שלא יוכלו להצמיד לו דו"ח לפינוי גרוטאה...

אני לא בטוח שהרכב הזה שווה 500 ש"ח... כי מבחינה מכאנית הכל מרוסק מתחת למכסה מנוע...

וממבט קצת קרוב, נראה שהג'נטים רקדו טנגו עם כמה וכמה מדרכות...

אבל זה שום דבר שניקוי חול, צביעה, צביעה של שכבה נוספת, ועל זה לכה רדיואקטיבית לא יוכל לשנות ;-)

ונניח שאני קונה את הגרוטאה AS-IS

איפה אני אדחוף אותה?!

אין לי איזה פרדס מתחת לבית :-)לא צריך פרדס, פשוט תפרק כל מה שאפשר ושים במחסן/חניה ...

את כל מה שנשאר תתן לסוחרי ברזל, אני בטוח שהם ישמחו לקחת את מה שנשאר בחינם (אתה מרוויח פינוי בחינם והם מרוויחים ברזל), זה בדיוק מה שעשיתי עם המנטה שהייתה לי לחלקים, אני הולך להחזיק אותה המון שנים ולכן אי אפשר לדעת מה ילך בעוד כמה שנים (לפחות אני יודע שלא משנה מה יתקלקל, יהיה לי במה להחליף).

אני בטוח שיש הרבה חלקים לפרק ממנה (דלתות, ריפודים, כסאות, ריפוד גג, הגה, דשבורד, פלסטיקים, מגש אחורי, דלת אחורית, פנסים אחוריים, כנפיים, בולמים, דוושות, בוסטר, כבל בלם יד, קפיצים, חלקים מתחת למכסה מנוע שלא נפגעו כגון מנוע וישרים, אלטרנטור, צינורות, לקחת את המנוע ולפרק אותו לגורמים, תמיד נשארים בפנים חלקים שאולי תצטרך בעתיד כגון שסתומים, טלטלים וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מכיוון שאני רוצה לשמור על הרכב שלי מקורי ככל האפשר, אלו הגלגלים היחידים שאני מוכן להשקיע בהם, גם אם הם לא כאלה א-גרוייסע מציעאס...

הבעייה היא, שבחנתי את הגלגלים הנ"ל מקרוב, והשפה שלהם דפוקה אנושות במדרכות, וכל הדופן שרוטה (בכל הגלגלים)...

אני מניח שזה סביר לגלגלים שהיו על הרכב כ-15 שנה בערך...

אני אמשיך בחיפושים כנראה...

הלוגיסטיקה פה מורכבת מידי ;-)

פורסם

חד משמעית היום בהשעה 2 בלילה אתה נוסע עם שני מפץחוץ צלב וחבר ושני ג'קים

לוקח את הגלגלים "שלך"

וזהו בלי שאלות מיותרות גם אצלי שכב כאן וולוו 340 ולקחתי מה שרציתי ומי מי יכול לדבר איתי????

אני אסף!!! חחחחחחחחחחח...

עם יש בעיות תגיד לו שאסף שלח אותך ושיתקשר אליי בגוביינה ואני יסדר את העניין.

ועכשיו ברצינות קח אותם וזוה חבל שמישהו אחר יחליט לקחת במקומך!

ומי שצריך חלקים לוולו 340 שידבר איתי!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...