Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

כיום ברשותי לנסר 2005 שאני מעוניין להיפטר ממנה, הרכב גם בקושי שווה 5000 ש"ח ולכן לא בונה על תקציב ממנו

אני מתעניין ברכישת רכב משומש/חדש יד שניה או ליסינג פרטי

בגדול אני מחפש להגיע להוצאה של 2000 ש"ח בחודש על רכב כולל הכל

העניין שחשבתי על ליסינג פרטי הוא שלא בא לי להתעסק עם קניה/מכירה של רכב משומש, זה מעייף ומצריך זמן שאין לי

העניין הוא שאני מחפש מרמה של משפחתית ומעלה, חשוב לי שהרכב יהיה מרווח ככל הניתן, מהנה לנהיגה, וכמובן אמין (חסכוני אפשר להתכווח היום הרכב שלי אוכל 1ל-8.5, אז אם הדלק יהיה 1 ל-10 נחיה עם זה)

רוב הנסיעות הן בתוך העיר, סדר גודל של 25 ק"מ ליום ופעם בשבוע נסיעה של 50 ק"מ

העניין שבדקתי ורוב הרכבים בליסינג זה יונדאי I25, סקודה ראפיד ופיג'ו למיניהן, שוב חשוב לי רכב שאני יהנה ממנו. קשה לי להאמין שאני ימצא רכב כזה בחברות ליסינג

חשבתי כאופציה אחרונה לקחת אחד מהרכבים האלה :  (העדפה שלי זה ג'יפון או מנהלים)

מאזדה 6 שנת 2013 (הרכב המודעף עלי כרגע)

מאזדה 3 ספיריט 2000 ל'

סובארו XV שנת 2013

סקודה סופרב 2.0 ל' דיזל - מאוד מאוד קשה למצוא בתקציב

חשבתי על הנושא בגלל חברה שעשתה עסקת סאבליס מ'ליספוריו' לשנתיים של אסטרה ברלינה 2014 והיא דיי מרוצה

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוצאות התחזוקה שלי + ביטוחים + ירידת ערך בפיגו 208 הסתכמו בפחות מ1500 שקל בחודש אבל אני לא נוסע הרבה (40,000 ק"מ בשלוש שנים) ושומר על הרכבים שלי.

קשה לי להאמין שתמצא גיפון/רכב מנהלים שסה"כ ההוצאות שלך עליו יהיו פחות מ2000 שקל בחודש.

גם אופל אסטרה או פוקוס ישנות בליסינג עולות באזור ה1800 שקל החודש מה שמשאיר לך רק 200 שקל לדלק.

במקומך הייתי לוקח איזו סופרמיני מודרנית או מקסימום משפחתית טובה ומהנה.

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Gavrik כתב:

הוצאות התחזוקה שלי + ביטוחים + ירידת ערך בפיגו 208 הסתכמו בפחות מ1500 שקל בחודש אבל אני לא נוסע הרבה (40,000 ק"מ בשלוש שנים) ושומר על הרכבים שלי.

קשה לי להאמין שתמצא גיפון/רכב מנהלים שסה"כ ההוצאות שלך עליו יהיו פחות מ2000 שקל בחודש.

גם אופל אסטרה או פוקוס ישנות בליסינג עולות באזור ה1800 שקל החודש מה שמשאיר לך רק 200 שקל לדלק.

במקומך הייתי לוקח איזו סופרמיני מודרנית או מקסימום משפחתית טובה ומהנה.

חשבתי על הנושא בגלל חברה שעשתה עסקת סאבליס מ'ליספוריו' לשנתיים של אסטרה ברלינה 2014 והיא דיי מרוצה

ההוצאות שלה מסתכמות ב2000 ש"ח חודשי

ואגב אני מדבר על רכב משנת 2013 ומעלה, איך זה שלא ניתן למצוא תחזוקה של 2000 ש"ח כולל הכל ?

ציטוט

לגבי זה, חסרים לי נתונים, הרכב שלך ? איזה שנה ?

עריכה אחרונה על ידי nirurshon

פורסם

שנת 2014 ידנית 1.2 אקטיב החזקתי אותה 3 שנים ומכרתי לפני שלוש שבועות.

לגבי עסקאת הליסינג תן יותר פרטים אני זוכר שגם בהייטקזון היה משהו כזה באזור ה1800 בחודש.

בכל מקרה בנסועה שלך עלות התדלוק לברלינה / פוקוס יהיו באזור ה400 ש"ח בחודש.

פורסם
לפני 31 דקות, Gavrik כתב:

לגבי עסקאת הליסינג תן יותר פרטים אני זוכר שגם בהייטקזון היה משהו כזה באזור ה1800 בחודש.

בדקתי, נכון להיום הוצאות הרכב שלי מסכתמות באיזור ה700 ש"ח לחודש אבל עם ביטוח צד ג'

לגבי הייטקזון 1800 ש"ח כולל למעט דלק ?

פורסם

כרגע בהייטק זון אני רואה (מתחת ל-2000 שקל או קרוב לזה) - שים לב שהמחירים לא כוללים דלק, מגבלה של 20 אלף ק"מ לשנה, והחלפה של צמיגים, מגבים ומצבר זה בתוספת תשלום (15 שקל), ואצל כולם אתה משלם מקדמה של 6900 שקל:

קיה סטוניק ב-1970 שקל לחודש

סיאט לאון 2170 שקל לחודש

קיה XCeed (כי אמרת שאתה מעדיף ג'יפון) - 2270

רנו גרנד קופה - 2370 (אבל היא דיזל)

יונדאי איוניק - 2320

יונדאי אלנטרה - 2270

יונדאי I20 - יעלה 1740

מאזדה 2 - 1830

שברולט ספארק - 1500

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 24 דקות, nirurshon כתב:

בדקתי, נכון להיום הוצאות הרכב שלי מסכתמות באיזור ה700 ש"ח לחודש אבל עם ביטוח צד ג'

לגבי הייטקזון 1800 ש"ח כולל למעט דלק ?

לרוב אם אתה יודע לשמור על רכב ולא שוחט אותו פרטי יעלה לך יותר זול מליסינג.

700 ש"ח בחודש זה ממש נמוך רק ביטוח + טסט + טיפול קטן זה באזור ה400 שקל בחודש תוסיף עוד 400 שקל דלק ועוד 400 שקל ירידת ערך תקבל כבר 1200 שקל.

פורסם
לפני 16 דקות, Gavrik כתב:

לרוב אם אתה יודע לשמור על רכב ולא שוחט אותו פרטי יעלה לך יותר זול מליסינג.

700 ש"ח בחודש זה ממש נמוך רק ביטוח + טסט + טיפול קטן זה באזור ה400 שקל בחודש תוסיף עוד 400 שקל דלק ועוד 400 שקל ירידת ערך תקבל כבר 1200 שקל.

לאיזה רכב אפשר לכוון בהוצאה כזו ?

פורסם

הזכרת פה הרבה רכבים והרבה כבר הוצאו לך אז לא נכנס לזה כיוון שיש לך כבר אחלה רשימה ביד.

כן אמליץ לך להמנע מאופל אסטרה טרום 2017 ומשברולט קרוז מאותם שנתונים בגלל בעיות חמורות במנועים, טורבו בעייתיים למרות שעולות טענות שנשמעות פה ושם שהם מוחלפים ללא צורך והבעיה היא בכלל היקפית, ובעיות במערכות קירור.

קיצר תמחק את האופל\ קרוז מהרשימה בשנתונים שהזכרת.

פורסם

2000 ש"ח בחודש זאת עלות אחזקה בערך של רכב משפחתי באזור העלות של 40-30 אלף שקל.

או מנהלים קצת יותר זולה (באזור ה30 אלף שקל).

אם תמצא מאזדה 6 במצב טוב ב30 אלף שקל אז זכית.

יש לך גם את האופציה של הונדה סיוויק שהיא גם מהנה לנהיגה אמינה ולא יקרה ואחזקה וגם של פיגו 308SW שתהיה מרווחת זולה מהנה מודרני ומפנקת אבל יש לה בעיה עם הטיימינג שצריך לבדוק שהוחלף.

פורסם
לפני 21 שעות, Roycohen1979 כתב:

הזכרת פה הרבה רכבים והרבה כבר הוצאו לך אז לא נכנס לזה כיוון שיש לך כבר אחלה רשימה ביד.

כן אמליץ לך להמנע מאופל אסטרה טרום 2017 ומשברולט קרוז מאותם שנתונים בגלל בעיות חמורות במנועים, טורבו בעייתיים למרות שעולות טענות שנשמעות פה ושם שהם מוחלפים ללא צורך והבעיה היא בכלל היקפית, ובעיות במערכות קירור.

קיצר תמחק את האופל\ קרוז מהרשימה בשנתונים שהזכרת.

מה לגבי מאליבו 2014-2015 ?

פורסם

מנוע 2000 טורבו, לא שמעתי על בעיות מיוחדות ברכב הזה (זה שלא שמעתי לא אמור שאין בעיות אלא אני לא מכיר אותם)  קח בחשבון שמדובר כבר ברכב קבוצה 5 על כל המשתמע מכך מבחינת עלויות רישוי וביטוח.

אלו כלים ברמה אחרת לגמרי עם מנועי 259 כ"ס ומומנט של מעל 40 קג"מ, אין קשר בין המנוע שלהם למנוע של הקרוז.

יש מצב שברמה כזאת יש כלים טובים יותר לנהיגה כמו סקודה סופרב גרסת 1.8 ליטר והנעה כפולה או פאסאט.

פורסם

אני לא חושב שאחזקה של אמריקאית גדולה עם מנוע גדול (יחסית) וטורבו תהיה 2000 שקל בחודש

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...