Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב צריך לעבור טסט, רנו גרנד סניק 2013 נורות חניה אינם פועלות (למה צריך אותם בכלל?!לא יודע..למה לא מעבירים טסט בלי הנורות האלו למישהו יש הסבר?)

עד שהצלחתי בשעה טובה להוציא אותן ולהחליף, הן עדיין לא פועלות, למישהו יש כיוון איפה הבעיה?

פיוז?משהו אחר?אם כן איך אמצא את הפיוז שלהן?

עוד אשמח לדעת האם ברכב כמו שלי עם בלד יד חשמלי להזיז את הרכב בגרירה בלי להניע ?כלומר האם אפשר להוריד את הבלם כשרכב מכובה?

תודה.

פורסם

בני, הנורות האלו מיועדות לשיפור נראות הרכב בשעות שבהן אין צורך באור גבוה או לחילופין כשאתה רוצה לעמוד בצד בכביש חשוך בלי לסנוור את כל מי שבא מולך, סיבה נוספת היא במקרה של נורה שרופה הרכב לא 'הופך לאופנוע' בלילה למי שמגיע מולך.
לרוב יש ברכבים 2 תיבות פיוזים אחת בתא הנוסעים ואחת בתא המנוע, האורות ככה"נ בתא המנוע.
יש בספר רכב פירוט מדוייק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על ההסבר!

עבדתי על הרכב אתמול עם שכן שהוא חשמלאי(לא חשמלאי רכב אך קצת מבין), ניסינו למצוא את מקור הבעיה, הפיוזים כולם תקינים, הלכנו לחפש את הפלאג שמקבל את החשמל ממתג אור החניה, ולאחר כמה זמן מצאנו אותו הוא היה ממוקם בפלאג של המנגנון המכוון את גובה הפנסים (אל תשאלו אותי למה שם ולא בפלאג השני של שאר כל הפנסים)

מכאן הלכנו לבדוק האם יש קשר בין הפלאג הזה לבין בית הנורה של הפנס...אי אפשר היה לראות פיזית וזה נבדק עם מכשיר שמודד מתח, ואכן מצאנו קשר ביניהם אבל משום מה, אור לא מתקבל, ואז עשיתי אחד ועוד אחד, ויצא לי שתיים.

אם הפלאג מקבל חשמל מהמתג של אור החניה, אך משום מה משם הוא לא מגיע לנורה עצמה, בוא נחבר את הכבל של הנורה לכבל שמקבל חשמל מהמתג, ואכן הלחמנו חוט מקשר מכאן לשם והנה ברוך ה' הכל עובד כמו שצריך.

מה שאיני מבין זה איך זה הגיע למצב הזה, לי אישית נראה טעות אנוש של ישהו שהתעסק שם בחיבורים ולא חיבר למקום הנכון.

• תוכן חדש...