Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מוכר פיאט בראבו 2010 עם קילומטראז' של 99K,

עברה החלפת מנוע מפירוק לפני כשנה וחצי במוסך שמשון ביהוד (חיים).

ביקשתי מהמוסך לברר מה הקילומטראז' של המנוע, מהמוסך נמסר ש "אין להם דרך לברר".

הרכב במצב מצוין וכתוצאה מהעניין הזה אני נאלץ לרדת משמעותית במחיר,
האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? עצות?

תודה

אלון

פורסם

יש לך במקרה פרטים של בעל הרכב עליו היה מורכב המנוע ההוא?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא... זאת הבעיה.
במוסך לא מוסרים לי פרטים בכלל - אומרים שאין דרך לברר את זה. יש לי רק מספר מנוע.

פורסם

אין סיבה להכנס ללחץ מכמה סיבות. 

כשאתה קונה מנוע משומש הוא יכול להיות או מפירוק מקומי או מיבוא. סוחרים ממולחים אוהבים לציין, לעיתים לשאלת הלקוח - "זה מנוע מיבוא עם 40,000 ק"מ". ב - 99.9% מהמקרים זה חרטא. הם לא באמת יודעים ואם יודעים לא ימסרו את האמת. אין כמעט  שום דרך אמיתית לדעת מה האמת. 

וגם אם נניח יראו לך שפירקו מנוע מרכב מסוים עם נניח 60,000 ק"מ לאחר תאונה. מי ערב לך מה מצב המנוע?

דווקא למוסך "שמשון" ביהוד מגיע שאפו שלא ניסה לחרטט אותך. 

מה שחשוב מה מצב המנוע בפועל - האם הקומפרסיה טובה והוא שמור ואינו בלוי מדי, כולל רכיבים נילווים. 

היות והרכב עבר החלפה במוסך "שמשון" ביהוד , שנחשב למוסף פיאט מאוד איכותי והגון, הרי ברור ששמו מנוע במצב תקין.

אם אתה כפי שציינת בטוח שרכבך במצב מצויין הרי גם אם קונה פוטנציאלי יחשוש בבדיקה המנוע יצא תקין, לא? 

ודרך אגב, במודעה שלך כתבת נתון שאינו מתיישב עם מה שתארת - מנוע שעבר שיפוץ או שהוחלף? 

ציטוט

עבר שיפוץ מנוע עם שינוי מספר, מסמכים מצורפים.

ScreenShot_20200420083716.png.f70127fe4947ee4322d4b02f107dade0.png

• תוכן חדש...