Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על השאלה, אך מעולם לא ניסיתי לרכוש רכב מכונס.

במה בדיוק זה כרוך?

ידוע לי שלכונס אין שום אחריות, בדיקה וכדומה, והרכב יכול להיות גם אחרי תאונה קשה ולא אדע עד שיירכש.

השאלה היא איך ניתן להשתתף במכרזים?

האם יש עלות להגשת הצעות?

האם רק ההצעה הזוכה תחוייב בכסף?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

נידון פה בעבר בשרשור אחר

אבל בקצרה לשאלות שלך:

1. נרשמים לאתר (עם כרטיס אשראי)

2. לא

3. כן

סתם לדוגמה : שבוע שעבר היתה שם אודי A6 משומשת אבל שמורה .היה כתוב: הרכב לא במצב נסיעה (שזה גילוי נאות חריג למכירה שכזו) התחילו בעשרייה. לא נמכר . אפילו לחלקי חילוף זה שווה...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חלק מתנאי העיסקה הוא שאתה רוכש את הרכב AS IS (במצבו הנתון) לעיתים הכונס מחלט את הרכב ללא מפתחות ואין לאף אחד מושג מה מצב הרכב, לפעמים יש מידע כלשהו ומנדבים אותו.

מניסיון - הסיכויים למצוא מציאות במכרזים הללו די קטנים, כמעט תמיד לחלק מהמציעים יש מידע מוקדם על רכבים טובים ודגמים עם שוק חזק משיגים קרוב למחירון, ובחלק מהמקרים יש לבעלים זכות סירוב ראשונה (כלומר לבעלים יש זכות לפדות את רכבו אם יביא כסף בגובה ההצעה הזוכה)

שורה תחתונה - מכרזי רכב זה בידור יקר, אפשר למצוא מציאות אם מדובר בכלי רכב בלי שוק ו/או במצב לא מזהיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני השתעשעתי שם במחשבה לקנות 208\308 1.2 טורבו.

208 עם נתונים ממוצאים לגמרי נמכרה ב46,000 מחיר שהיום אתה פשוט פותח את הלוחות מצביע עם אצבע על רכב רנדומלי וקונה.

308 מפורקת (חסרות מראות, פגיעות מרכב, חסרים פלסטיקים בחלונות, חסרים חלקים בסלון) נמכרה ב25,000 כזאת במצב סביר ב35K.

אני עוקב הרבה אחרי המכרזים האלו ראיתי שם פעמים בודדות שרכבים נמכרו בערך 10% פחות מהמחיר הממוצע שלהם ביד 2 לא מציאות ולא משהו שלא תשיג עם קצת מיקוח ועבודה קשה.

פורסם

אתה יכול בקלות ליפול על רכב עם בעיות חמורות ויקרות שיהפכו את העיסקה ללימון. לדעתי זה לא מתאים לקונים פרטיים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 4.3.2020 בשעה 11:57, Ron.P כתב:

עושים שם הרבה "כביסות" בגלל זה הרבה פעמים המחירים לא אטרקטיביים.

מה הכוונה?

• תוכן חדש...